Na wyjeździe #26

04 lipca 2015 19:28
Marta

Ludzie!!! Deszcz!!! Pada pada pada u mnie!

długo już u Ciebie pada,bo u mnie było ale się szybko zmyło... po chwili już nie padało
04 lipca 2015 19:31
Malina

Daj trochę,ja jestem 5 km od granicy Francuskiej może i do mnie dojdzie,puki co nic się nie dzieje

Jestem 5km od granicy niemieckiej, we Francji i tez sie nic nie dzieje. Deszcz zapowiadaja juz na...wtorek
04 lipca 2015 19:33 / 1 osobie podoba się ten post
agama

Kto wie? Jeszcze nie próbowałam :-)
Dzieki za linka:)

Agama corega kiedys czyscilam platyne z brylantami i szmaragdami. Na szczescie nie moje tylko PDP Corega cuda dziala
04 lipca 2015 19:35 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Jestem 5km od granicy niemieckiej, we Francji i tez sie nic nie dzieje. Deszcz zapowiadaja juz na...wtorek:niech zyje:

zapomniałaś dodac,ze grad tez 
04 lipca 2015 19:37 / 1 osobie podoba się ten post
u mnie leje straszliwie ,burza i wichura..Może pzregoni muchy w nosie u mojej babki
04 lipca 2015 19:38 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

zapomniałaś dodac,ze grad tez :-)

Moze byc nawet wielkosci pilek tenisowychMnie we wtorek juz tu nie bedzie...
04 lipca 2015 19:44
moncherie

Agama corega kiedys czyscilam platyne z brylantami i szmaragdami. Na szczescie nie moje tylko PDP:-) Corega cuda dziala:-)

Moje skarby to tylko srebro ale za to bezcenne:)
Jak to robiłaś-w roztworze czy w papce?
04 lipca 2015 19:46
pestka

u mnie leje straszliwie ,burza i wichura..Może pzregoni muchy w nosie u mojej babki

U mnie dopiero się zaczyna ale narazie tylko ciepły deszczyk ,trochę grzmi ,troche błyska -jak na disco w latach 70
04 lipca 2015 19:49 / 1 osobie podoba się ten post
agama

Moje skarby to tylko srebro ale za to bezcenne:)
Jak to robiłaś-w roztworze czy w papce?

W roztworze. Tak jak do sztucznej szczeki Nie bede ukrywac, ze na poczatku bylam przerazona. Tak samo czysci sie wazony czy termosy od kawy i herbaty. 
04 lipca 2015 19:50
O tym to juz wiem
04 lipca 2015 19:54 / 1 osobie podoba się ten post
Chcialam jeszcze edytowac, ale juz napisalas, wiec nie idzie. Moja bratowa skarzyla sie, ze niby przez Corege pierscionek sobie zniszczyla. Od owczesnego mena dostala. Pozniej stwierdzila, ze chyba ten pierscionek taki do konca srebrny nie byl... Jak chcesz to sprobuj na malym kawalku i na chwile. Platyne trzymalam nawet cala noc.
04 lipca 2015 19:55 / 3 osobom podoba się ten post
Jeszcze dodam co do coregi,że rewelacyjnie czyści paznokcie, których po pracy w ogrodzie czy innej mocno brudzącej nie da sie normalnie doczyścić.
Mnie doczyściło nawet wżery ze smaru po wymianie gażnika w moim starym autku.
Panokietki bialutkie, raczki czyściutkie, żadnych podrażnień.
04 lipca 2015 20:02 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

Jeszcze dodam co do coregi,że rewelacyjnie czyści paznokcie, których po pracy w ogrodzie czy innej mocno brudzącej nie da sie normalnie doczyścić.
Mnie doczyściło nawet wżery ze smaru po wymianie gażnika w moim starym autku.
Panokietki bialutkie, raczki czyściutkie, żadnych podrażnień.

to info bardzo sie przyda przy moim renoncie.Dzieki
04 lipca 2015 20:18
pestka

Kurcze! Słyszałam jak grzmi w oddali ( musiało to być u Ciebie) i miałam nadzieję, że dotrze do nas ale nie dotarło. Spadło parę kropelek ciepłego deszczu, raz zagrzmiało i powędrowało dalej. Jedyny plus, powietrze jest  trochę bardziej rześkie i ruszył się wiatr.
04 lipca 2015 20:47
U nas już grzmi z daleka słyszę jak deszcz mruczy.Czekam jak przysłowiowa kania...