kolezanki jak pomóc mojej sąsiadce opiekunce boli ją ząb chyab ma do wyrwania a karty jej nie przyslali jeszcze czy moze isc gdzies o tej porze na dyzur musi cos placic ??? pomocy bo mi tu dzwoni bidna
kolezanki jak pomóc mojej sąsiadce opiekunce boli ją ząb chyab ma do wyrwania a karty jej nie przyslali jeszcze czy moze isc gdzies o tej porze na dyzur musi cos placic ??? pomocy bo mi tu dzwoni bidna
Słonecznie też nic nie pisze.Tak to jest jak korzysta się z usług szumnie zwanego pośrednika.Naprawdę nie rozumiem jak można tak lekko zostawić opiekunkę bez wyraźnej pomocy i wsparcia.
Muszę się zastanowić nad tym procederem.
madonna , przeczytalas?
Moja koleżanka w ubiegłym tygodniu była też z bólem zęba musiała zapłacić wzieła rachunek i firma ma jej zwrócić kasę
tak dzieki juz przekazalam ! nie wiem co zrobi ! ale dziwne ze tyle czasu czekala
tak to wygląda teraz juz wiem ,dzieki za informacje ! nigdzy nie wiadomo co kogo spotka !
mnie w tej pracy juz nic nie zdziwi!!!! wazne, aby pozbyla sie bolu. Swoja droga to nie rozumiem jak agencja moze wyslac pracownika w delegacje bez karty ubezpieczeniowej. Jak cos sie dzieje, to taki delikwent zostaje sam ze soba albo z opiekunkami:))))
no wlasnie jej sie ponoc skonczyła ważnosc nie wiem jak to mozliwe ale bede wnikac ! bo mi akurat wogóle nie przyslali i jurtro wracam wiec w poniedzialek sie szykuje na dyskusje dlaczego tak sie stalo ze tyle monitów i meili wysłlam a tu nie przyszlo nic .Juz poszukalam na necie pare poszkodowanych i negatywne uwagi wiec nie popusze im takich zaniedban .Dobre ze nie musialam korzystac z zadnej pomocy !
wlasnie dostalam op.... l od Andy, jak ledzie moga tak nie dbac o swoje dobro. Musze mu przyznac racje ale to niestety Polska a nie Niemcy i tego rodowici Niemcy nie zrozumieja. Dlaczego Polki wyjezdzaja i daja sie poniewierac swoim i tym obcym???? bo maja w kraju przes...e. ehhh zycie:(
Skończyłam oglądać zalegly reportaz w "Sprawie dla reportera" jest mi głupio,że wśród tylu nieszczęść ludzkich kłócimy się o pierdoły.O tak mało istotne sprawy nad ktorymi nie warto sie pochylać.
Dobrej spokojnej nocy wszystkim życzę.