Na wyjeździe #26

04 lipca 2015 21:04
kolezanki jak pomóc mojej sąsiadce opiekunce boli ją ząb chyab ma do wyrwania a karty jej nie przyslali jeszcze czy moze isc gdzies o tej porze na dyzur musi cos placic ??? pomocy bo mi tu dzwoni bidna
04 lipca 2015 21:04 / 2 osobom podoba się ten post
Słonecznie też nic nie pisze.Tak to jest jak korzysta się z usług szumnie zwanego pośrednika.Naprawdę nie rozumiem jak można tak lekko zostawić opiekunkę bez wyraźnej pomocy i wsparcia.

Muszę się zastanowić nad tym  procederem.
04 lipca 2015 21:08 / 1 osobie podoba się ten post
Madonna

kolezanki jak pomóc mojej sąsiadce opiekunce boli ją ząb chyab ma do wyrwania a karty jej nie przyslali jeszcze czy moze isc gdzies o tej porze na dyzur musi cos placic ??? pomocy bo mi tu dzwoni bidna

Moja koleżanka w ubiegłym tygodniu była też z bólem zęba musiała zapłacić wzieła rachunek i firma ma jej zwrócić kasę
04 lipca 2015 21:16
mleczko1

Słonecznie też nic nie pisze.Tak to jest jak korzysta się z usług szumnie zwanego pośrednika.Naprawdę nie rozumiem jak można tak lekko zostawić opiekunkę bez wyraźnej pomocy i wsparcia.

Muszę się zastanowić nad tym  procederem.

116117 to jest telefon na cale Niemcy i tam niech zadzwoni. Musi jechac z kims , kto potwierdzi , ze pracuje przez firme i nie ma karty. Niech wezmie ze soba 100 eu moze wystarcvzy. Placic musi ale niech zwroci jej to firma
04 lipca 2015 21:17
pomylilam posty, przepraszam ale to chodzi o bol zeba
04 lipca 2015 21:27
Madonna

madonna , przeczytalas?
04 lipca 2015 21:29
leni

madonna , przeczytalas?

tak  dzieki  juz przekazalam ! nie wiem co zrobi ! ale dziwne ze tyle czasu czekala 
04 lipca 2015 21:31
Malina

Moja koleżanka w ubiegłym tygodniu była też z bólem zęba musiała zapłacić wzieła rachunek i firma ma jej zwrócić kasę

tak to wygląda   teraz  juz wiem  ,dzieki za informacje ! nigdzy nie wiadomo co kogo spotka ! 
04 lipca 2015 21:32
Madonna

tak  dzieki  juz przekazalam ! nie wiem co zrobi ! ale dziwne ze tyle czasu czekala 

mnie w tej pracy juz nic nie zdziwi!!!! wazne, aby pozbyla sie bolu. Swoja droga to nie rozumiem jak agencja moze wyslac pracownika w delegacje bez karty ubezpieczeniowej. Jak cos sie dzieje, to taki delikwent zostaje sam ze soba albo z opiekunkami:))))
04 lipca 2015 21:33
Madonna

tak to wygląda   teraz  juz wiem  ,dzieki za informacje ! nigdzy nie wiadomo co kogo spotka ! 

Jasne że tak a ból zęba oj okropność,moja znajoma zapłaciła 70e
04 lipca 2015 21:40
leni

mnie w tej pracy juz nic nie zdziwi!!!! wazne, aby pozbyla sie bolu. Swoja droga to nie rozumiem jak agencja moze wyslac pracownika w delegacje bez karty ubezpieczeniowej. Jak cos sie dzieje, to taki delikwent zostaje sam ze soba albo z opiekunkami:))))

no  wlasnie  jej   sie ponoc skonczyła ważnosc  nie wiem jak to mozliwe ale  bede wnikac ! bo mi  akurat wogóle nie przyslali i  jurtro wracam  wiec w poniedzialek  sie szykuje na dyskusje dlaczego tak sie stalo ze tyle monitów i meili wysłlam a tu nie przyszlo nic .Juz poszukalam na necie pare poszkodowanych i negatywne  uwagi wiec nie popusze im takich zaniedban .Dobre ze nie musialam korzystac z   zadnej pomocy ! 
04 lipca 2015 21:45
Madonna

no  wlasnie  jej   sie ponoc skonczyła ważnosc  nie wiem jak to mozliwe ale  bede wnikac ! bo mi  akurat wogóle nie przyslali i  jurtro wracam  wiec w poniedzialek  sie szykuje na dyskusje dlaczego tak sie stalo ze tyle monitów i meili wysłlam a tu nie przyszlo nic .Juz poszukalam na necie pare poszkodowanych i negatywne  uwagi wiec nie popusze im takich zaniedban .Dobre ze nie musialam korzystac z   zadnej pomocy ! 

wlasnie dostalam op.... l od Andy, jak ledzie moga tak nie dbac o swoje dobro. Musze mu przyznac racje ale to niestety Polska a nie Niemcy i tego rodowici Niemcy nie zrozumieja. Dlaczego Polki wyjezdzaja i daja sie poniewierac swoim i tym obcym???? bo maja w kraju przes...e. ehhh zycie:(
04 lipca 2015 22:24 / 6 osobom podoba się ten post
leni

wlasnie dostalam op.... l od Andy, jak ledzie moga tak nie dbac o swoje dobro. Musze mu przyznac racje ale to niestety Polska a nie Niemcy i tego rodowici Niemcy nie zrozumieja. Dlaczego Polki wyjezdzaja i daja sie poniewierac swoim i tym obcym???? bo maja w kraju przes...e. ehhh zycie:(

poniewierac to raczej cięzko nazwac tak wszystkich i wszystkie ,ja do tej  pory nie bylam nigdzie zle traktowana bo zawsze mialam tą pewnosc ze mogę wrócic i umialam sie dogadac i nie dalam sobą manipulowac ani poniewierac ,W  naszym kraju akurat mi żyje sie dobrzr na nic nie narzekam mam spokojne życie bez  biedy ! ale wiem ze wielu wielu kobietom jest bardzo cięzko no cóz każdy jest kowalem swego losu co wykujesz  to masz , ! jakos przebolalam ze tak głupią firmę znalazlam ale  sztela byla ok i jade zadowolona na  zasluzony urlop .jak  PDP  mówi  ze bedzie mi ciebie brakowaci  bede tęsknił  to miło ! a i  koperte dodal !! 
04 lipca 2015 22:26 / 8 osobom podoba się ten post
Skończyłam oglądać zalegly reportaz w  "Sprawie dla reportera" jest mi głupio,że wśród tylu nieszczęść ludzkich kłócimy się o pierdoły.O tak mało istotne sprawy nad ktorymi nie warto sie pochylać.

Dobrej spokojnej nocy wszystkim życzę.
04 lipca 2015 22:28 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko1

Skończyłam oglądać zalegly reportaz w  "Sprawie dla reportera" jest mi głupio,że wśród tylu nieszczęść ludzkich kłócimy się o pierdoły.O tak mało istotne sprawy nad ktorymi nie warto sie pochylać.

Dobrej spokojnej nocy wszystkim życzę.

mleczko , dla mnie w tych slowach jestes wielka. Nie chcialam wczesniej nic pisac w tych dwudniowych przepychankach, ale podoba mi sie teraz Twoje stwierdzenie. Niewazne czy to wirtualny , czy realny swiat. Szkoda zycia i czasu na bzdurne bla, bla.)