Na wyjeździe #26

11 lipca 2015 20:01 / 3 osobom podoba się ten post
11 lipca 2015 20:08 / 1 osobie podoba się ten post
Lece skarbonke przesortowac Moze nie czysc wszystkich? Taka mozaika tez slicznie wyglada
11 lipca 2015 20:12 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Lece skarbonke przesortowac:-) Moze nie czysc wszystkich? Taka mozaika tez slicznie wyglada:-)

Pomyślę, ale część musi być błyszcząca a część nawet mogę jakoś przyciemnić.Chyba kwasy przyciemniają, lecę szukać.
11 lipca 2015 22:49
skecz w tv:
- wiesz jak trudno w dzisiejszych czasach znaleźć babę z jajami!!!
rok temu na eurowizji widziałem!!! nawet kiełbasę miała
12 lipca 2015 07:09 / 3 osobom podoba się ten post
Dzien dobry - jadę dzisiaj na poszukiwania "cudów".Bede na "pchlim targu" we Francji  musze wykorzystać okazje,bo może to jest jedna z ostatnch.

Przy okazji opiszę to co wczoraj podziwiałam z okna swojego pokoju.Sąsiad nasz taki na oko ponad 30-letni szykował sie do naprawienie bramy garażowej.Czynił starania bardzo długo.Przebrał się w robocze ubranie,przynióśł przedłużacz,podłaczył wiertrakę czy wkrętak elektryczny załozył okulary i wkręcił jeden wkręt.Potem przebrał się,zwniął kabel poskładał narzedzia i poszedł do domu.To jest szacunek do pracy.Roboty było pewnie na nie cała minute a przygotowania i zwijania majdanu troche czasu zabrało.Dobrego dnia.
12 lipca 2015 07:27 / 2 osobom podoba się ten post
Dzisiejsza noc i ranek obył się bez śmierdzących niespodzianek .
PDP bez Durschfallu , wczoraj już się śmialiśmy z Pflege i z sąsiaką ,że jak ja mam jechać do domu to PDP zawsze Durschffal dostaje . Ot taka niespodzianka dla mnie na odchodne i tak jest za każdym razem .

Dziś niedzielka będzie u mojej koleżanki spędzona , a wczoraj miła sobota z koleżanką z forum Diaraną .

Jest tu w Osnabruku jeszcze jedna dziewczyna , ale mi nie przypad ła do gustu więc spotkałam się z nią kilka razy i koniec , to się dowiedziałam ,że ja to jestem nie towarzyska hahaha
12 lipca 2015 10:05 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

Dzien dobry - jadę dzisiaj na poszukiwania "cudów".Bede na "pchlim targu" we Francji  musze wykorzystać okazje,bo może to jest jedna z ostatnch.

Przy okazji opiszę to co wczoraj podziwiałam z okna swojego pokoju.Sąsiad nasz taki na oko ponad 30-letni szykował sie do naprawienie bramy garażowej.Czynił starania bardzo długo.Przebrał się w robocze ubranie,przynióśł przedłużacz,podłaczył wiertrakę czy wkrętak elektryczny załozył okulary i wkręcił jeden wkręt.Potem przebrał się,zwniął kabel poskładał narzedzia i poszedł do domu.To jest szacunek do pracy.Roboty było pewnie na nie cała minute a przygotowania i zwijania majdanu troche czasu zabrało.Dobrego dnia.

Oj tam,może żona za bardzo w domu mu truła żeby śmieci wyniósł i dziećmi sie zajął to powiedzial chłopina że ma masę pracy w garażu....:)
12 lipca 2015 10:10
Marta

Oj tam,może żona za bardzo w domu mu truła żeby śmieci wyniósł i dziećmi sie zajął to powiedzial chłopina że ma masę pracy w garażu....:)

garaz to taki azyl dla faceta jak kobita zbyt upierdliwa
12 lipca 2015 10:11
Otóż to,znamy to znamy,ale udajemy że nie wiemy:)
12 lipca 2015 15:10
Marta

Coś w tym jest. Gdy kiedyś poprosiłam syna mojej byłej pdp o wywiercenie dziurek w ścianie bo chciałam przenieść półki w inne miejsce to w życiu nie widziałam aby tak ktoś otrasował miejsca na wywiercenie tychże dziurek. Były to na pewno najbardziej starannie otrasowane i wywiercone dziurki w ścianie jakie w życiu widziałam. Syn na pewno się na tym znał, w końcu był inżynierem budowy statków więc nie takie dziurki w życiu widział. Byłam pod wrażeniem....ha,ha,ha.
12 lipca 2015 16:10 / 1 osobie podoba się ten post
No z pewnością nie takie tylko dziurki w swoim życiu widział....he he sorry małpiego rozumu dostaję - wpływ mojego pdp:)
12 lipca 2015 16:13
Ha ha dobre...
12 lipca 2015 17:20
Od jutra w Netto Metaxa za 8.99, musze zrobic zapasy
12 lipca 2015 17:42 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Od jutra w Netto Metaxa za 8.99, musze zrobic zapasy :-) :-) :-)

uradowalas moja dusze tym info
12 lipca 2015 17:48 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

uradowalas moja dusze tym info:-)

Le.  Tylko dusze