Na wyjeździe #26

12 lipca 2015 17:48 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Od jutra w Netto Metaxa za 8.99, musze zrobic zapasy :-) :-) :-)

UZO też już zamówiłam , bo u mnie na wsi brak Netto
12 lipca 2015 17:56
Gosia 1234

UZO też :-) już zamówiłam , bo u mnie na wsi brak Netto

No,ale z Nas pijaki  

12 lipca 2015 18:08 / 1 osobie podoba się ten post
Wchodze do salonu po kolacij, patrze a Podopieczna na " czworakach" pod stolem
Pytam co sie stalo? A O Babcia rozpaczliwym glosem mowi, patrz moje okulary, "jedno oko osobno i drugie osobno!
Trzyma w w dwoch rekach okulary..wybrudzon i pomalan uspokoilam , przytulilam Babcie zapytalam, czy ma jeszcze inne okularki?odpowiedziala nie mam.
Zapytal wiec czy moge poszukac? No i znalazlam druga pare.wyczyscilam zalozylam na nos. Babcia przeszczesliwa uradowana. Moj Boze jaka starosc jest okropna,Ludzie sa bezradni niczym dzieci.
.
12 lipca 2015 18:11
magdzie

Od jutra w Netto Metaxa za 8.99, musze zrobic zapasy :-) :-) :-)

przepraszam za głupie pytanie , ale jak się to pije jak drink czy wódke Mam Netto koło siebie to bym sobie kupiła , ale nieznam tego, może mi ktoś powiedzieć czy to dobre ?
12 lipca 2015 18:12 / 1 osobie podoba się ten post
evaa

przepraszam za głupie pytanie , ale jak się to pije jak drink czy wódke :czerwieni sie:Mam Netto koło siebie to bym sobie kupiła , ale nieznam tego, :czerwieni sie:może mi ktoś powiedzieć czy to dobre ?

to jest koniak..dobry..zalezy ile ma gwiazdek...
12 lipca 2015 18:14 / 1 osobie podoba się ten post
evaa

przepraszam za głupie pytanie , ale jak się to pije jak drink czy wódke :czerwieni sie:Mam Netto koło siebie to bym sobie kupiła , ale nieznam tego, :czerwieni sie:może mi ktoś powiedzieć czy to dobre ?

Szczerze??, to ja tego nie pilam ,tylko kolekcjonuje do barku swego,ale chetnie sie dowiem,zeby pozniej nie bylo plamy przy gosciach  
12 lipca 2015 18:16 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

Ten na promocji ma 5*
12 lipca 2015 18:22 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Szczerze??, to ja tego nie pilam ,tylko kolekcjonuje do barku swego,ale chetnie sie dowiem,zeby pozniej nie bylo plamy przy gosciach:-) :-) 

magdzie nie śmiej się ze mnie , bo naprawde nie wiem co to jest
12 lipca 2015 18:27 / 5 osobom podoba się ten post
evaa

magdzie nie śmiej się ze mnie , bo naprawde nie wiem co to jest:czerwieni sie::-)

Bron Cie Boze,jak juz to tylko z siebie sie smieje,za kazdym razem kupuje alkohole tutaj,bo sa tansze,ale za chiny swiata nie wiem jak niektore sie pije,i stoja w tym barku,dobrze ze zamkniety to choc kurz nie osiada,no taka to ze mnie pijaczka  
12 lipca 2015 18:30
ORIM

uradowalas moja dusze tym info:-)

Orim jak pije sie to dziadostwo ,tak na zywca ???
12 lipca 2015 18:36
Jolek widze Cie, dojechalas?
12 lipca 2015 18:42
ania52

To raczej brandy, prawdopodobnie 7 jest najlepsza ale ja az takim smakoszem nie jestem zeby rozpoznać.
12 lipca 2015 18:44 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Bron Cie Boze,jak juz to tylko z siebie sie smieje,za kazdym razem kupuje alkohole tutaj,bo sa tansze,ale za chiny swiata nie wiem jak niektore sie pije,i stoja w tym barku,dobrze ze zamkniety to choc kurz nie osiada,no taka to ze mnie pijaczka:-) :-) :-) 

Ma specyficzny zapach beczki. Ja pije bez dodatków , ale i nie duzo.
W domu mam jedna buteleczke otwartą....zapraszam na degustacje jak zjedziemy :)
12 lipca 2015 18:54
Gosia 1234

Ma specyficzny zapach beczki. Ja pije bez dodatków , ale i nie duzo.
W domu mam jedna buteleczke otwartą....zapraszam na degustacje jak zjedziemy :)

U mnie w domu jeszcze nie otwarta,nabiera mocy 
12 lipca 2015 18:56 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Orim jak pije sie to dziadostwo ,tak na zywca ???

jak kto lubi wazne ze sponiewiera 
To brendy wiec podobnie jak koniak Mozna rowniez z cola