Na wyjeździe #26

12 lipca 2015 18:59 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

jak kto lubi wazne ze sponiewiera :-)
To brendy wiec podobnie jak koniak Mozna rowniez z cola

dla mnie to profanacja smaku...no ale  kazdy pije jak lubi...byle nie braklo..
12 lipca 2015 18:59 / 3 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

Ma specyficzny zapach beczki. Ja pije bez dodatków , ale i nie duzo.
W domu mam jedna buteleczke otwartą....zapraszam na degustacje jak zjedziemy :)

do jednej buteleczki ??? Oj musisz sie bardziej postarac Jak ci sie zwali cale opiekunowo na degustacje to 3 dni bedziesz butelki wynosic
12 lipca 2015 19:12 / 4 osobom podoba się ten post
Dziadek rozczarowany ,mój pobyt zbliża sie do końca a tu "nic".
Powiedziałam mu żeby zadzwonił do agencji i poprosił żeby następnym razem przysłali opiekunkę która będzie mógł głaskać....
Dziadek pomysł podchwycił i naprawde zamierza jutro do firmy M. dzwonić
No niezłe jaja sie szykują
12 lipca 2015 19:46 / 2 osobom podoba się ten post
hihihi no czekaj jak agencja wprowadzi rozne obcje do wyboru.glaskanie,calowanie,dotykanie ,patrzenie....
12 lipca 2015 19:48
Myślisz że tę"Full opcję" też wprowadzi??;))
12 lipca 2015 19:49 / 1 osobie podoba się ten post
Może jeszcze dziurkowanie ??
12 lipca 2015 20:01 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

do jednej buteleczki ??? Oj musisz sie bardziej postarac:-) Jak ci sie zwali cale opiekunowo na degustacje to 3 dni bedziesz butelki wynosic:-)

Postaram się ...hahahaha
ale tym razem Magdalena dostała zaproszenie na degustacje bo Zielonogórzanka.
Kto wie , moze mieszka tuz obok mnie ......to i na 4... da radę wrócic do domku
12 lipca 2015 20:33
Marta

Myślisz że tę"Full opcję" też wprowadzi??;))

o prosze jak konkretnie i z nastawieniem na full zestaw w pracy 
12 lipca 2015 20:48
Mycha

Może jeszcze dziurkowanie ??

Mycha Ty o dziewicach mowisz<? bo jak tak to towar deficytowy by byl i DEWIZOWY strasznie To normalnie jak polowanie na dziczyzne...
13 lipca 2015 06:35
pestka

Mycha Ty o dziewicach mowisz<? bo jak tak to towar deficytowy by byl i DEWIZOWY strasznie :gwizdanie:To normalnie jak polowanie na dziczyzne...

Nie pomyślałam o tym w ten akurat sposób a to chyba błąd. I byłby to cenny towar. Jak piiszesz deficytowy. 

Patrzę na brykającą sobie po sosnach wiewióreczkę. Jest śliczna. A jaka zwinna diablica.
13 lipca 2015 08:31 / 3 osobom podoba się ten post
Ech jakas ja jeszcze nie wyspana,chyba sie połorze moze mi sie przysni co na obiad zrobic bo na razie pustka w głowie heheeh normalnie jak nigdy co sie ze mna dzieje?
13 lipca 2015 09:10 / 2 osobom podoba się ten post
Wczoraj moi panowie obzerali się bobem.
Czy w Niemczech kupię to cudo i jesli tak to gdzie? Świezy czy mrozony Nigdy się nie rozgladałam a taka mnie chęć naszła
13 lipca 2015 09:16 / 1 osobie podoba się ten post
mój też ...szukałam nie widziałam .....też uwielbiam bób......mój pan mi zamroził w domku ale jeszcze nie jadłam mrożonego nie wiem czy mi bedzie smakował.....kupiłam raz w słoiku i niedobry był ....fuj....ale już złożyłam zamówienie w sobotę pojem tego specjału.....już w domku
13 lipca 2015 09:45 / 2 osobom podoba się ten post
agama

Wczoraj moi panowie obzerali się bobem.
Czy w Niemczech kupię to cudo i jesli tak to gdzie? Świezy czy mrozony Nigdy się nie rozgladałam a taka mnie chęć naszła :-)

Ostatnio widzialam w Netto w sloiku,ale nie wiem czy smakowy jest.W Polsce kupuje mrozony i dobry jest ,taki mlodziutki pycha  
13 lipca 2015 10:17 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Ostatnio widzialam w Netto w sloiku,ale nie wiem czy smakowy jest.W Polsce kupuje mrozony i dobry jest ,taki mlodziutki pycha:-) :-) 

taki świeży też bym zjadła z masełkiem,zapiła maślanką i  jeszcze białego sera mi tu brakuje.Jak wrócę do domku ,to chyba z kilogram wmłócę :)