Ostatnio widzialam w Netto w sloiku,ale nie wiem czy smakowy jest.W Polsce kupuje mrozony i dobry jest ,taki mlodziutki pycha:-) :-)
Ostatnio widzialam w Netto w sloiku,ale nie wiem czy smakowy jest.W Polsce kupuje mrozony i dobry jest ,taki mlodziutki pycha:-) :-)
W DE jest też mrozony.Kiedys kupowałam.
Jak ja Ci Margaritka zazdroszczę tego wiatru...U mnie w Asconie temperatura 32 w cieniu, ale wilgotność dochodzi dziś znowu do 90%. Cały czas jestem mokra...Basen jest moim wybawieniem ale jakże trudno jest wbić swoje spocone cielsko w kostium kąpielowy!!!! A potem trzeba go zdjąć...Zaczęłam wczoraj 4 tydzień pobytu w Szwajcarii...jeszcze 4...I czekam na deszcz!!! Strasznie męczy taki upał...
Bardzo nie lubie jak Ludzie sie sie wywyzszaja.
Jak uwazaja sie za kogos lepszego i okazuja to otoczeniu.
Wywyzszanie sie na portalu Opiekunki24 jest nie na miejscu.
Zawsze takie Osoby maja wybor gdyz sa inne portale np dla Profesorow, Doktorow itp..
Tu jestesmy takie same. Nie kazdy tez mial ten " luksus" lub takie mozliwosci , zeby zdobywac Wyzsze wyksztalcenia.
Ale nie oznacza to, ze jest byle kim! "Obdarty z godnosci" itp.
no i niezaleznie od naszego wyksztalcenia , robimy teraz to, co robimy:) a wiemy co robimy. Masz racje ona-lisa, niektore dyskusje tutaj nie wnosza nic pozytywnego do tego portalu:(
A ujawnisz gdzie? :-)
Wczoraj moi panowie obzerali się bobem.
Czy w Niemczech kupię to cudo i jesli tak to gdzie? Świezy czy mrozony Nigdy się nie rozgladałam a taka mnie chęć naszła :-)
Pierwszy raz musze zajac sie pozbyciem butelek z domu. Ta maszyna w sklepie przyjmuje wszystkie ? i czy tylko wsadzam w dziurke czy cos jeszcze muszę ?
Pierwszy raz musze zajac sie pozbyciem butelek z domu. Ta maszyna w sklepie przyjmuje wszystkie ? i czy tylko wsadzam w dziurke czy cos jeszcze muszę ?
Gosia obok stoi zawsze kosz na te flaszki, ktorych automat nie połknie.Lap za szyjkę flaszke i wkładaj.Na początek i na koniec pstrykni przycisk.Poczekaj na kwit zostawisz go w kasie przy zakupach.:-)