Wymarzona zmienniczka

08 grudnia 2015 17:33
ORIM

Zapraszam do siebie na profesjonalne tworzenie profilu:-)

Noooo, a inne rekwizyty masz ?
08 grudnia 2015 17:35 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Zgoda wyrazilas podpisujac umowe o stworzenie profilu - to malym druczkiem napisane:-)

To druczek też miałeś malutki ? cholewcia , następnym razem okulary ze sobą zabiorę a nie tak na macanego wszystko ! ;-)
08 grudnia 2015 17:39
ivetta

Noooo, a inne rekwizyty masz ?

cos sie znajdzie
08 grudnia 2015 17:41
Barbara niepowtarzalna

To druczek też miałeś malutki ? cholewcia , następnym razem okulary ze sobą zabiorę a nie tak na macanego wszystko ! ;-)

I cale szczescie ze na macanego bo zanim to zdjecie powstala to bozeszzzz ty moj strach sie bylo bac modelki
08 grudnia 2015 17:45 / 4 osobom podoba się ten post
Michalinka

Widziałm jak w poprzednim miejscu córka wybierała kandydatki, dostała 5 ofert i o zgrozo typowała najchudsze. Wtedy moja waga w ofercie byla 55kg, specjalnie dodałam sobie 3kg żeby nie wyjść na bezsilną, może nie tylko o Miss chodzi a częściej  o wyżywienie. :palka:

Michalinka, no to witaj w klubie, bo ja też wagi sobie dodaję........5, 6kg
Poznałam jedną.... trochę z większą wagą......wysyłając cv, odchydziła się 10kg, a firma ja o 15kg....i jak przyjechała to ludzie wytrzeszczyli oczy i niestety miała przechlapane u tej rodziny.........
08 grudnia 2015 17:47 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

I cale szczescie ze na macanego bo zanim to zdjecie powstala to bozeszzzz ty moj strach sie bylo bac modelki:lol3:

Ano to trzeba było za mlodu próbowac natkę pietruszki jadać . Dziewczynkom podobnoż po natce cycuszki rosną , może chłopcom też coś rośnie ? trza było sprawdzić
08 grudnia 2015 17:56 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ano to trzeba było za mlodu próbowac natkę pietruszki jadać . Dziewczynkom podobnoż po natce cycuszki rosną , może chłopcom też coś rośnie ? trza było sprawdzić :-)

No teraz to pojechalas,tzn ze ja chyba w dziecinstwie hektary pola z pietruszka wcinalam??? Nie,nie ja jadalam pietki od chleba( tez podobno rosna ))
08 grudnia 2015 17:56 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ano to trzeba było za mlodu próbowac natkę pietruszki jadać . Dziewczynkom podobnoż po natce cycuszki rosną , może chłopcom też coś rośnie ? trza było sprawdzić :-)

to ty jednak zakladaj okulary to co namacalas to asystentka byla
Wazne ze zdjecie wyszlo dobre a reszta : nic to Baska,nic to
08 grudnia 2015 18:03 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nie słyszałam ,żeby na jakikolwiek i czegokolwiek porost działała:)Moczopędna jest:)To na pewno:):):):):)
08 grudnia 2015 18:10 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

to ty jednak zakladaj okulary :-) to co namacalas to asystentka byla:-)
Wazne ze zdjecie wyszlo dobre a reszta : nic to Baska,nic to :lol1:

Asystentka ???...musi naszego Darka nie znała , bo by jej kremy do depilacji podesłał , bo klatę miała zarośiętą aż miło  
08 grudnia 2015 18:21 / 1 osobie podoba się ten post
anerik

Michalinka, no to witaj w klubie, bo ja też wagi sobie dodaję........5, 6kg
Poznałam jedną.... trochę z większą wagą......wysyłając cv, odchydziła się 10kg, a firma ja o 15kg....i jak przyjechała to ludzie wytrzeszczyli oczy i niestety miała przechlapane u tej rodziny.........

Pisałam o poprzednim miejscu, rok temu teraz już nie muszę
08 grudnia 2015 18:26 / 3 osobom podoba się ten post
Pewnie się wielu narażę, ale gdybym wybierała opiekunkę/opiekuna dla własnych rodziców, też chciałabym w miarę szczupłą osobę :).
08 grudnia 2015 18:31 / 3 osobom podoba się ten post
salazar

Pewnie się wielu narażę, ale gdybym wybierała opiekunkę/opiekuna dla własnych rodziców, też chciałabym w miarę szczupłą osobę :).

Już się naraziłaś ....nawet nie pytaj komu !!!!
08 grudnia 2015 18:35
Barbara niepowtarzalna

Już się naraziłaś ....nawet nie pytaj komu !!!! :-):-):-)

Basiu, a widziałaś, jaki wstęp zrobiłam :D? Wiesz, ja trochę aspołeczna jestem, więc moje wyznanie potraktuj to jak chorobę :D, :*.
08 grudnia 2015 18:37
salazar

A dlaczego?