Zgoda wyrazilas podpisujac umowe o stworzenie profilu - to malym druczkiem napisane:-)
Noooo, a inne rekwizyty masz ?
To druczek też miałeś malutki ? cholewcia , następnym razem okulary ze sobą zabiorę a nie tak na macanego wszystko ! ;-)
Widziałm jak w poprzednim miejscu córka wybierała kandydatki, dostała 5 ofert i o zgrozo typowała najchudsze. Wtedy moja waga w ofercie byla 55kg, specjalnie dodałam sobie 3kg żeby nie wyjść na bezsilną, może nie tylko o Miss chodzi a częściej o wyżywienie. :palka:
I cale szczescie ze na macanego bo zanim to zdjecie powstala to bozeszzzz ty moj strach sie bylo bac modelki:lol3:
Ano to trzeba było za mlodu próbowac natkę pietruszki jadać . Dziewczynkom podobnoż po natce cycuszki rosną , może chłopcom też coś rośnie ? trza było sprawdzić :-)
Ano to trzeba było za mlodu próbowac natkę pietruszki jadać . Dziewczynkom podobnoż po natce cycuszki rosną , może chłopcom też coś rośnie ? trza było sprawdzić :-)
to ty jednak zakladaj okulary :-) to co namacalas to asystentka byla:-)
Wazne ze zdjecie wyszlo dobre a reszta : nic to Baska,nic to :lol1:
Michalinka, no to witaj w klubie, bo ja też wagi sobie dodaję........5, 6kg
Poznałam jedną.... trochę z większą wagą......wysyłając cv, odchydziła się 10kg, a firma ja o 15kg....i jak przyjechała to ludzie wytrzeszczyli oczy i niestety miała przechlapane u tej rodziny.........
Pewnie się wielu narażę, ale gdybym wybierała opiekunkę/opiekuna dla własnych rodziców, też chciałabym w miarę szczupłą osobę :).
Już się naraziłaś ....nawet nie pytaj komu !!!! :-):-):-)
Pewnie się wielu narażę, ale gdybym wybierała opiekunkę/opiekuna dla własnych rodziców, też chciałabym w miarę szczupłą osobę :).