A jaka to firma ?
A jaka to firma ?
Witajcie! wszystkim którzy są w domu albo mają dostęp do swojego konta w zus doradzam sprawdzić składki! ja właśnie wróciłam z zusu i dobrze że siedziałam.........nie mam opłacanych składek i to od dobrych kilku miesięcy!!!!!!!!! Jakby tego było mało firma zalega mi z wypłatą na kwotę 1600zł!!!!!!
Hej dziewczyny. Ja obecnie w domu, po tygodniu w szpitalu miesiączkę dostałam, przyszła w najmniej odpowiednim czasie. Dwa dni przed planowanym zabiegiem, dziś miałam być operowana a nie jestem. Wściekła byłam, ale na to wpływu nie mam, cieszę się tylko że termin kolejnego przyjęcia mam na wtorek po świętach, a mnie rozrywa bo wyjazd będę musiała trochę przesunąć. Polska służba zdrowia mnie dobija, nie mówiąc już o tym konkretnym szpitalu który utkwił w PRLu. Pozdrawiam Was dziewczyny serdecznie. :)
Miałam przed chwilą przedziwny telefon....Zadzwoniła pani,która czyta nasze forum,twierdziła że mój nr telefonu ma z forum,podała nazwisko/niezbyt wyraźnie/a zapytana w jakim celu dzwoni,powiedziała,że właściwie po nic.Podziękować za forum,że czyta,że jej dużo pomogło,moją sugestię żeby się zarejestrowała na forum i korzystała, pominęła milczeniem.Kiedyś rzeczywiście podawałam nr telefonu ,ale dawno, z 3 lata temu.Wyświetlił się mi jej numer i chyba sobie oddzwonię jak to przemyślę.Dziwna sprawa....I dlaczego akurat do mnie zadzwoniła?
Witajcie! wszystkim którzy są w domu albo mają dostęp do swojego konta w zus doradzam sprawdzić składki! ja właśnie wróciłam z zusu i dobrze że siedziałam.........nie mam opłacanych składek i to od dobrych kilku miesięcy!!!!!!!!! Jakby tego było mało firma zalega mi z wypłatą na kwotę 1600zł!!!!!!
Zaraz będe pisać do szefostwa o utworzenie tematu i napisze opinię
Zaraz będe pisać do szefostwa o utworzenie tematu i napisze opinię
Można założyć sobie konto na stronie zusu i na bieząco ma się dostęp. Lepiej dla własnego dobra rękę na pulsie trzymać.
http://zus.pl/files/586_14_Rejestracja_i_logowanie.pdf, ale nie każdy potrafi
Najprościej jest udać się do Zusu po przyjeździe do domu i wypytać o wszystko na miejscu, Panie w Zus też potrafią pomóc- ja tak zrobiłam, a resztę poczytałam w domu na spokojnie co i jak mam dalej zrobić. Pośpiech niczemu nie służy, napiszę tutaj Tobie jeszcze raz, takich rzeczy jak wiadomości z Zus, Krus czy banku się nie upublicznia. Podałaś do wglądu swój login do Zus około 10 tysiącom użytkownikom tego portalu. Napisz do moderatora żeby to usunął, dobrze Ci radzę, zastanów się na drugi raz co wklejasz na forum, nie mówię tego złośliwie.
Najprościej jest udać się do Zusu po przyjeździe do domu i wypytać o wszystko na miejscu, Panie w Zus też potrafią pomóc- ja tak zrobiłam, a resztę poczytałam w domu na spokojnie co i jak mam dalej zrobić. Pośpiech niczemu nie służy, napiszę tutaj Tobie jeszcze raz, takich rzeczy jak wiadomości z Zus, Krus czy banku się nie upublicznia. Podałaś do wglądu swój login do Zus około 10 tysiącom użytkownikom tego portalu. Napisz do moderatora żeby to usunął, dobrze Ci radzę, zastanów się na drugi raz co wklejasz na forum, nie mówię tego złośliwie.
dziękuję za troskę i upomnienie :)
księgowa
Przecież wyjaśniła w " śmietniku " ..... to teraz w każdym watku już się to będzie ciągnęło ?