A tam wszyscy :P Ja grzesznicą nie jestem :)
Karolinka ma 8 lat .
Giunta, obawiam się, że dużo tracisz :-)
Niepotrzebnie się obawiasz, bo robię wszystko na co mam ochotę. Po prostu dla mnie pojęcie "grzechu" nie istnieje. Szkoda życia na udręczanie się, bo ktoś gdzieś kiedyś stwierdził, że to i to nazwiemy grzechem ;)
Karolinka ma 8 lat .
moja córa też Karola, tez ma talent taki sam :)
Może to nie miejsce na takie wpisy , ale ma też zdolności do nauk ścisłych. Na zakonczenie roku szkolnego zwinęła wszystkie nagrody.W szachy gra , jeździ na turnieje. Ale to tez moja zasługa w tym. Mama jej a mja synowa nie pobiegła do pracy po urlopie macierzyńskim tylko zajęła sie dzieckiem do 6 -go roku zycia. Pomagalismy trochę oboje z mężem. A teraz wszyscy sie cieszymy.Ona po prostu lubi sie uczyć.Przy tym jest ładna,wysoka ma piekne włosy. No udała sie wnuczka. Troche sie pochwaliłam.
hyhyhy
moja ukończyła liceum o profilu matematyczno-fizycznym, teraz studiuje transport na politechnice :)
hyhyhy
moja ukończyła liceum o profilu matematyczno-fizycznym, teraz studiuje transport na politechnice :)
Konkretne studia.Zdolniacha z tej twojej córki.Podziwiam zawsze kobiety studiujące na politechnice.Fachowcy są w cenie na rynku pracy.
Witam was z domowych pieleszy niby czas relaksu ale niestetety wzielam sie za maly remont ktory odkladalam zawsze na brak srodkow na koncie i czasu bo wiecznie na walizkach teraz w domku posiedze wiec moge co nieco porobic,do tego terminy u lapiduchow pozalatwiam na spokojnie,podwiedzam przyjaciol i pogotuje pyszne obiadki a potem dieta bedzie mnie czekala hihii i tak leca moje dni urlopowe od 3 lat pierwszy taki dlugi urlop!!!.;-)
Może to nie miejsce na takie wpisy , ale ma też zdolności do nauk ścisłych. Na zakonczenie roku szkolnego zwinęła wszystkie nagrody.W szachy gra , jeździ na turnieje. Ale to tez moja zasługa w tym. Mama jej a mja synowa nie pobiegła do pracy po urlopie macierzyńskim tylko zajęła sie dzieckiem do 6 -go roku zycia. Pomagalismy trochę oboje z mężem. A teraz wszyscy sie cieszymy.Ona po prostu lubi sie uczyć.Przy tym jest ładna,wysoka ma piekne włosy. No udała sie wnuczka. Troche sie pochwaliłam.