a co to jest topik?!
a co to jest topik?!
Topikiem oni nazywają to,co ty(i ja też) nazywamy wątkiem.Nie pytaj mnie tylko skad taka nazwa,bo nie wiem.
Ja mam pytanie,moze dziwne ale istotne,mianowicie-
Czy odbieracie telefony w domu pdp?
Ja zawsze odbieram,i do tej pory nie byl to problem,ale tu tel dzwoni zbyt czesto.Prasuje,sprzatam albo ucinam sobie drzemke,a tu nie da sie tel odrywa mnie,zwlaszcza ze jest na gorze a ja przebywam na dole...
Wiec,czy musimy odbierac? Czy to miesci sie w zakresie naszych obowiazkow.
Napiszcie jak u was jest,moze to tylko ja taka glupia ze latam na kazdy dzwonek.
Stela sie konczy ale planuje tu wrocic.
a co to jest topik?!
dziękuje,już tam zaglądam ale to jak dla mnie wyższa szkoła jazdy:))))
Ja zawsze daję słuchawkę PDP do kieszeni lub kładę na stoliczku. Dopiero wieczorem jak idzie spać odstawiam telefon do bazy. Czasami zapomnę i wtedy muszę lecieć a dół ale staram się nie zapominać o tym, gdzie powinna być słuchawka dla mojego, własnego dobra ;-)))
Problem w tym ze pdp sie jeszcze udziela zawodowo i bywaja'niezwylke wazne telefony'.Ale on ma tel. bez sekretarki ,nic nie odsluchuje.Najwyrazniej sekretarkaą jestem ja? Mam powiedziane- odbierac,zapisywac,ba-odpowiadac jak pytaja.Czasem mam dosc
Problem w tym ze pdp sie jeszcze udziela zawodowo i bywaja'niezwylke wazne telefony'.Ale on ma tel. bez sekretarki ,nic nie odsluchuje.Najwyrazniej sekretarkaą jestem ja? Mam powiedziane- odbierac,zapisywac,ba-odpowiadac jak pytaja.Czasem mam dosc
http://www.busuu.com/pl/
Zajrzyj tu.A w ogóle to poszperaj na forum bo jest b duzo tematów związanych z nauka języka niemieckiego:)