21 stycznia 2016 22:38 / 4 osobom podoba się ten post
rybaTo powiem Ci tak: w De dwa razy odśnieżałam(poproszono mnie, a że to już była prawie wiosna:)), za friko.Teraz mieszkam na wsi, mąż kupił traktor, w wyposażeniu jest też pług, sąsiedzi chcą,żebym im też odśnieżyc:), nie, nie bierze za to pieniedzy, ale też nie bedzie dokładał( mówimy to otwarcie), wiec zawsze paliwo jest i jakieś "gratisy". Ty pracujesz "recami", one też potrzebują paliwa:)
Ryba,Ryba ,Ryba co w PL, to w PL no i "prawie wiosna" to nie środek zimy:( Opiekunka jest na innych układach przecież niż sąsiad zza płota w domu.Ale tak czy siak ,zawsze to jakaś odpowiedź:Dzięki:)Wychodzi na to,że jesteśmy tylko dwie na calutkim forum ,co w zimie pracują,ha ha ha.Nikt nie odsnieża,nikt nie robi tego ani za darmo ani za pieniądze,myslałam że tylko Margeritka na Majorce siedzi a tu niespodzianka:):):)
Rok temu tez byłam na Bawarii i tez sypało,ale tam odśnieżała córka,bo jak mówiła ja tego w umowie nie mam i jak mi sie co stanie to ona koszta poniesie:), nawet miotełki do ręki nie pozwoliła brać:)Starsza ode mnie ,zasuwała jak piorun a padało 2 tygodnie i to ostro.
Szczerze mówiąc czego ja sie spodziewałam po tym moim pytaniu.....Idę spać i będę wredna i nie napiszę ani mru mru jak rowiązałam problem,o!Rybie napiszę :)