Na wyjeździe #28

25 września 2015 18:58 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Odchody jelenia to też bobki.Jeleń się pruszy/robi bobki/ i mokrzy/siusia/:):):)Lawendo kochana jesszcze troche a ta dyskusja przybierze rozmiary rozprawy habilitacyjnej,jak tak dalej pójdzie:):):)hi hi hi

Każda wiedza jest potrzebna , nawet taka. Ja od wczoraj dowiedzialam się co to jest skop, a teraz wiem ,że jelenie pruszą i mokrzą.
Fajnie jest wiedzieć takie rzeczy, kurczę, to w końcu też wzbogaca. :))))
Ale o Kartezjuszu i Kancie tez pogadam chętnie. Wszystko, byle nie uchodźcy, bo mnie juz słabo.
Oddaje jednakowoż pola innym rozważaniom i usuwam się w cień. :)))))
25 września 2015 19:44 / 4 osobom podoba się ten post
Oj tamn zaraz co sie z nimi działo ! ważne , że Ci smakowały
25 września 2015 19:47 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

:-)
Każda wiedza jest potrzebna , nawet taka. Ja od wczoraj dowiedzialam się co to jest skop, a teraz wiem ,że jelenie pruszą i mokrzą.
Fajnie jest wiedzieć takie rzeczy, kurczę, to w końcu też wzbogaca. :))))
Ale o Kartezjuszu i Kancie tez pogadam chętnie. Wszystko, byle nie uchodźcy, bo mnie juz słabo.
Oddaje jednakowoż pola innym rozważaniom i usuwam się w cień. :)))))

A ja zwłaszcza o Kancie
25 września 2015 19:58 / 3 osobom podoba się ten post
Ja też,o ile Darka kantem puszczę;)
25 września 2015 19:59
tina 100%

U niego nie tylko zajączki na drzewie można zobaczyć :-)

I to aż trzy!
25 września 2015 20:00 / 1 osobie podoba się ten post
kotka

A ja zwłaszcza o Kancie:-)

Ja o Monteskiuszu.Dlaczego i nie?
25 września 2015 20:03 / 3 osobom podoba się ten post
Ha ha ha .To tylko my,Polacy tak potrafimy:)Płynnie przejść w dyskusji od zajęczych bobków do Monteskiusza:)Już za samo bycie Polakami należy się nam narodowy Nobel:):):)
25 września 2015 20:07 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Chciałes romantycznie a zrobiło się jakby gównianie:):):)Jeszcze chwila i zacznie bobkowa licytacja:)I tak wiadomo ,że wygra słoń:):):):)Ale tylko dlatego,że dinozaury wyginęły:):):):):)

Nie byłbym taki pewien wygranej słonia, bowiem jeszcze płetwal błękitny pozostał.
On jest największy wśród zwierząt, taka kupa to dopiero, jak pół takiego słonia,jak się domyślać można.
25 września 2015 20:08 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Ha ha ha .To tylko my,Polacy tak potrafimy:)Płynnie przejść w dyskusji od zajęczych bobków do Monteskiusza:)Już za samo bycie Polakami należy się nam narodowy Nobel:):):)

Monteskiusz także z toalety korzystał przecie.
25 września 2015 20:12 / 1 osobie podoba się ten post
Annika

Mnie się Dziadek każdego dnia pyta, dlaczego nie korzystam z liftu, gdy schodzę na dół, albo wychodzę po schodach do góry. Mówię, że dbam o kondycję, a on na to, że nogi za wcześnie mi się zużyją i kiedyś przypomnę sobie jego słowa :-).
Na następny dzień znowu się pyta, więc mówię, że jeszcze za młoda jestem, że może później skorzystam - pytanie dziadka - czy w takim razie jutro będę już wystarczająco  stara na lift.
Kolejnego dnia powtórka, a czasami 2-3 razy dziennie. No chyba się kiedyś nim przejadę , ale przy jego demencji, to zapomni, że jechałam i nic to nie da :-), a ja losu kusić nie chcę, przesądna jestem :-)

No to odpowiedz, że właśnie przyjechałaś i na górę też pojedziesz )
25 września 2015 20:32 / 3 osobom podoba się ten post
Do Jpkisz, mówiłeś, że lubisz towarzystwo kobiet. Kłamałeś!!!!
Wracaj tu szybko!!!!
Będziesz moim Sekundantem w pojedynku z Darkiem!!!
25 września 2015 21:23
A o co wam poszło? Nie kojarzę.

Widziałam dziś na spacerze kobietę szła obok babci ( babcia z rollatorkiem).Gdzies musi byc kolo mnie bo przecież z taką babcią na długie spacery się nie chodzi.
Myślicie ze to opiekunka z Pl? Jakoś nie zagadałam żeby na durnia nie wyjść,jeśli to nie Polka.
A teraz żałuję bo koleżankę może bym znalazła.
Po czym poznać opiekunkę z Pl?
25 września 2015 21:28 / 1 osobie podoba się ten post
Marta przywitac sie po polsku Jak odpowie to bedziesz wiedziec, ze nasza. Jak nie odpowie to obca lub glupia i do polskosci przyznac sie wstydzi. Szkody wtedy specjalnej nie bedzie, bo z taka i tak pewnie nie chcialabys kontaktow utrzymywac
25 września 2015 21:34 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

A o co wam poszło? Nie kojarzę.

Widziałam dziś na spacerze kobietę szła obok babci ( babcia z rollatorkiem).Gdzies musi byc kolo mnie bo przecież z taką babcią na długie spacery się nie chodzi.
Myślicie ze to opiekunka z Pl? Jakoś nie zagadałam żeby na durnia nie wyjść,jeśli to nie Polka.
A teraz żałuję bo koleżankę może bym znalazła.
Po czym poznać opiekunkę z Pl?

Marta w lustro spójrz  .........
25 września 2015 21:35
Ciekawe czy my jesteśmy charakterystyczne? :pomponiara: