Na wyjeździe #28

25 września 2015 22:41 / 2 osobom podoba się ten post
Marta

Ja usłyszałam polską mowę...facet stał na balkonie gadał przez komórkę i pociągał piwo z gwinta.No jakoś nie zagadałam,nie wiem czemu;)

No ja tez nie wiem
25 września 2015 22:44
agrafka

Kasiu,mówisz, że po dresie można rozpoznać, to już wiem, skąd ludzie wiedzą, że z Polski jestem:DDDDDD. Ale serio, czasem to mi się nie chce przebierać i idę do sklepu prosto od garnków. Nie obchodzi mnie tu za bardzo mój wygląd i tak nikt mnie nie zna:).

Ale nie jest to z pewnością porozciągane dresisko "psu z gardła wyjęte":):):):)
25 września 2015 22:48 / 2 osobom podoba się ten post
A ja mam wątpliwości czy córka mojego pdp ( mieszka u góry) polskiej mowy nie rozumie.Darłam sie do Darka przez tel że mi zimno bo ogrzewanie wyłączone.Zaraz po tej rozmowie cud,szum w grzejnikach i cieplutkie...Hmmm nie wiem co o tym sądzić...
25 września 2015 22:49
witam ! ale tu gwarno... Jak byłem w Kanadzie to chodziłem do kościoła , tam był ołtarz ze św. Janem Pawłem II , w zasadzie tam tylko polonia się modliła . proponuje tych trików tu w De. można tak poznać się. Z resztą , jest dużo innych możliwości ...
25 września 2015 22:50 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

A ja mam wątpliwości czy córka mojego pdp ( mieszka u góry) polskiej mowy nie rozumie.Darłam sie do Darka przez tel że mi zimno bo ogrzewanie wyłączone.Zaraz po tej rozmowie cud,szum w grzejnikach i cieplutkie...Hmmm nie wiem co o tym sądzić...

albo podsłuch z tłumaczem na polski.
25 września 2015 22:52 / 3 osobom podoba się ten post
Ty mnie nie strasz...Ty wiesz o czym ja z moim czasem gadamy wieczorami...?
25 września 2015 22:54 / 2 osobom podoba się ten post
Marta

Ty mnie nie strasz...Ty wiesz o czym ja z moim czasem gadamy wieczorami...?:czerwieni sie:

Wiem.
25 września 2015 22:57 / 3 osobom podoba się ten post
Marta

Następnym razem udaj przy niej ,że gadasz przez komórkę i powiedz niby do telefonu ,że jest strasznie brzydka:)Po minie poznasz czy rozumie nasz język:):):):)hi hi hi
25 września 2015 22:58
Rosjanki makijaż mają mocniejszy, Czeszki nie wiem
25 września 2015 22:59 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Ale nie jest to z pewnością porozciągane dresisko "psu z gardła wyjęte":):):):)

No nie:), jakieś pozory trzeba zachować:)))))))))))).
25 września 2015 22:59 / 3 osobom podoba się ten post
Nie po słowiańskiej urodzie.Po prostu- po urodzie:))
25 września 2015 23:00
25 września 2015 23:04 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Następnym razem udaj przy niej ,że gadasz przez komórkę i powiedz niby do telefonu ,że jest strasznie brzydka:)Po minie poznasz czy rozumie nasz język:):):):)hi hi hi

He he Kasia...no ja tu jeszcze chcę popracować:)
Wolę skłamać,powiem że piękna,jak jej banan na twarz wyskoczy to też będzie znak że zrozumiała;)

25 września 2015 23:12 / 2 osobom podoba się ten post
Nie wie, ze seksowny mezczyzna to mezczyzna inteligentny i z poczuciem humoru? Z Knorra przyklad moglby wziac
25 września 2015 23:13 / 3 osobom podoba się ten post
piotrpan

witam ! ale tu gwarno... Jak byłem w Kanadzie to chodziłem do kościoła , tam był ołtarz ze św. Janem Pawłem II , w zasadzie tam tylko polonia się modliła . proponuje tych trików tu w De. można tak poznać się. Z resztą , jest dużo innych możliwości ...

Zanim trafiłam tu do dziadka,miałam niezwykle atrakcyjna ofertę do małżeństwa .W obowiązkach - towarzyszenie seniorom we mszy trzy razy w tygodniu,wspólne czytanie biblii,modlitwy przed posiłkami...No tam to bym Polek a Polek poznała;)
Ale jakoś odrzuciłam tę ofertę,też nie wiedzieć czemu...