Ja usłyszałam polską mowę...facet stał na balkonie gadał przez komórkę i pociągał piwo z gwinta.No jakoś nie zagadałam,nie wiem czemu;)

Ja usłyszałam polską mowę...facet stał na balkonie gadał przez komórkę i pociągał piwo z gwinta.No jakoś nie zagadałam,nie wiem czemu;)
Kasiu,mówisz, że po dresie można rozpoznać, to już wiem, skąd ludzie wiedzą, że z Polski jestem:DDDDDD. Ale serio, czasem to mi się nie chce przebierać i idę do sklepu prosto od garnków. Nie obchodzi mnie tu za bardzo mój wygląd i tak nikt mnie nie zna:).
A ja mam wątpliwości czy córka mojego pdp ( mieszka u góry) polskiej mowy nie rozumie.Darłam sie do Darka przez tel że mi zimno bo ogrzewanie wyłączone.Zaraz po tej rozmowie cud,szum w grzejnikach i cieplutkie...Hmmm nie wiem co o tym sądzić...
Ty mnie nie strasz...Ty wiesz o czym ja z moim czasem gadamy wieczorami...?:czerwieni sie:
A ja mam wątpliwości czy córka mojego pdp ( mieszka u góry) polskiej mowy nie rozumie.Darłam sie do Darka przez tel że mi zimno bo ogrzewanie wyłączone.Zaraz po tej rozmowie cud,szum w grzejnikach i cieplutkie...Hmmm nie wiem co o tym sądzić...
Ale nie jest to z pewnością porozciągane dresisko "psu z gardła wyjęte":):):):)
Następnym razem udaj przy niej ,że gadasz przez komórkę i powiedz niby do telefonu ,że jest strasznie brzydka:)Po minie poznasz czy rozumie nasz język:):):):)hi hi hi
witam ! ale tu gwarno... Jak byłem w Kanadzie to chodziłem do kościoła , tam był ołtarz ze św. Janem Pawłem II , w zasadzie tam tylko polonia się modliła . proponuje tych trików tu w De. można tak poznać się. Z resztą , jest dużo innych możliwości ...