Na wyjeździe #28

25 września 2015 23:21 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Nie wie, ze seksowny mezczyzna to mezczyzna inteligentny i z poczuciem humoru? Z Knorra przyklad moglby wziac:-)

Może po prostu nie znalazł tu tego czego szukał?;)
Idę spać,nagadałam sie dziś tyle na forum,że aż mnie gardło boli;)
Tutaj mówię dobranoc wszystkim.
26 września 2015 06:53 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Może po prostu nie znalazł tu tego czego szukał?;)
Idę spać,nagadałam sie dziś tyle na forum,że aż mnie gardło boli;)
Tutaj mówię dobranoc wszystkim.

To niemozliweTutaj wszystko mozna znalezc. Trzeba tylko wiedziec jak szukac
26 września 2015 07:18 / 1 osobie podoba się ten post
Fajna pogoda dzisiaj sie zapowiada.Spać nie mogę od około 5-tej - gęsi wrzeszczą w locie juz sie wybierają na chłodniejsze tereny.Nie lubie tych rozwrzeszczanych ptakow chociaż jakieś zasługi mają.Natomiat klangor zurawi nastraja mnie płaczliwie.Słyszę takie żewne tony, jakby prośbe o pomoc.Pobudka jest tutaj okolo 8  -  8.30 a juz po robocie porannej.Sniadanie i kolacje szykuje mąz mojej podopiecznej wypada tylko czekać. Stół nakrywa fachowo ale bez przesady.Tyle talerzy ile przysmaków. Dzisiaj moze wyjadę na jakis dłuższy spacer jak mnie nie bedzie wieczorem na forum tzn.że nie wrociłam, to duże miasto i zwiedzania sporo.Mam aparat może uda mi się coś z fotografować.
26 września 2015 09:28 / 1 osobie podoba się ten post
9.27 -
26 września 2015 09:35 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

:zaklopotanie:Spojrzałam.Chuda blondynka w okularach.Wszystkie opiekunki z Pl tak wyglądają?

niestety są też grube blondynki w okularach
26 września 2015 09:37 / 2 osobom podoba się ten post
Gosiap

:-( niestety są też grube blondynki w okularach

I brunetki, no bez okularów
26 września 2015 09:39 / 5 osobom podoba się ten post
Brunetki,blondynki,ja wszystkie was dziewczynki.....bardzo lubię:)
26 września 2015 10:13 / 2 osobom podoba się ten post
Marta

Zanim trafiłam tu do dziadka,miałam niezwykle atrakcyjna ofertę do małżeństwa .W obowiązkach - towarzyszenie seniorom we mszy trzy razy w tygodniu,wspólne czytanie biblii,modlitwy przed posiłkami...No tam to bym Polek a Polek poznała;)
Ale jakoś odrzuciłam tę ofertę,też nie wiedzieć czemu...

Miałam takie atrakcje w Luksemburgu-po dwoch tygodniach napisałam wypowiedzenie.Bardzo mi to przeszkadzało bo mnie, ateistkę zmuszano do czegoś niezgodnego z moimi pogladami a udawać nie umiem.Polek niestety nie poznałam
26 września 2015 10:27 / 5 osobom podoba się ten post
Marta

A o co wam poszło? Nie kojarzę.

Widziałam dziś na spacerze kobietę szła obok babci ( babcia z rollatorkiem).Gdzies musi byc kolo mnie bo przecież z taką babcią na długie spacery się nie chodzi.
Myślicie ze to opiekunka z Pl? Jakoś nie zagadałam żeby na durnia nie wyjść,jeśli to nie Polka.
A teraz żałuję bo koleżankę może bym znalazła.
Po czym poznać opiekunkę z Pl?

Marta , opiekunkę z PL poznasz po smutku ukrytym głęboko w źrenicach , po cieniu tęsknoty , co w kąciku ust się czai nawet wtedy,  gdy się uśmiecha .... 
26 września 2015 10:34 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

I brunetki, no bez okularów:fastfood:

i szatynki bez okularów, ale z nadwagą
26 września 2015 10:40 / 4 osobom podoba się ten post
Wyjaśniła sie sprawa z ogrzewaniem! Pamiętacie jak wczoraj córkę podejrzewałam o podsłuchy ,o ukrywanie znajomości polskiego....No i moje obawy że w zimnie mi przyjdzie pracować,że tu jakieś oszczędzanie na ogrzewaniu będzie...i już planowałam tel do firmy z protestami... A tymczasem....no aż mi głupio bo....to ja sama to ogrzewanie wczoraj wyłączyłam! Pomyliwszy w piwnicy przycisk do światła z przyciskiem do ogrzewania...
26 września 2015 10:43 / 13 osobom podoba się ten post
Dzień dobry - chęć posiadania  jest silniejsza od mojej  woli.Jestem na wyjeździe i badam teren.
26 września 2015 10:47 / 6 osobom podoba się ten post
Okulary przecieram,ale chyba dobrze widzę...mimo ze samowara nie widzę hmmmm
26 września 2015 10:50 / 8 osobom podoba się ten post
Poszlam do lazienki oczy przemyc, bo okularow nie posiadam. Nadal widze to samo, wiec wypada uwierzyc, ze oczy nie myla. Mam cichutka nadzieje, ze kolejny powrot bardziej udany bedzie...
26 września 2015 10:57 / 3 osobom podoba się ten post
Marta

Okulary przecieram,ale chyba dobrze widzę...mimo ze samowara nie widzę hmmmm

W naprawie:)