Aguś,powrotu tam wogóle nie biorę pod uwagę,zastanawiałam się tylko w jaki sposób jej odpisać żeby wiedziała,że nie zamierzam tam więcej być,nawet w odwiedzinach.
Aguś,powrotu tam wogóle nie biorę pod uwagę,zastanawiałam się tylko w jaki sposób jej odpisać żeby wiedziała,że nie zamierzam tam więcej być,nawet w odwiedzinach.
Bo "kot sztelowy" , to nowy podgatunek z rodziny kotów- bywają wredne i roszczeniowe w stosunku do opiekunki :).
Nie będę skarżyć bo to nie ma sensu.
Rozmawiałam z córką. Wyjazd za dwa tygodnie.
O kurde jak sie cieszę.
Mam nadzieję ,że będzie w miarę dobrze aż do końca.
Zaraz sobie kawkę strzelę z tej radości. :tonie:
Babcia twoja wygląda mi na stale marudzącą,narzekającą i rodzina to wie,może po prostu mają dość przestali sie przejmować wiedząc że i tak jej nie dogodzą ?
Pieski już są przepiękne dwa owczarki australijskie.Tylko ja jeszcze nie zakończyłam żałoby po mojej suczce i jakoś dziwnie mi.
Przy propozycji pracy zadaję wiele pytań ale przysięgam ze od tej pory dodam jeszcze jedno pytanie ...Ile PDP ma dzieci.
Moja babcia ma 5 córek które nas nawiedzają każda po kilka razy w tygodniu.
W tym domu jest przyjęte ze opiekunka musi siedziec tez w salonie w czasie odwiedzin (chyba w jakas nagrodę)
Być uszczęśliwianym na siłę to tez ciężka praca, albo ja jestem mało towarzyska.
Jestem zmęczona tym ciągłym imprezowaniem :brak wiary: Szukam następnego miejsca z jednym dzieciątkiem uffff