Po co się przejmować jak i tak będzie marudzić ponadto zachodzi obawa że będzie marudzić jeszcze bardziej,widząc że opiekunka się tym przejmuje.
A za parę godzin będzie "kolejne śniadanko"
Weekend na horyzoncie wiec nie ma się co przejmać.

Po co się przejmować jak i tak będzie marudzić ponadto zachodzi obawa że będzie marudzić jeszcze bardziej,widząc że opiekunka się tym przejmuje.
Teraz to już z górki więc im szybciej mi zleci tym lepiej. A leci bo juz kolejne "po kolacji"
A za parę godzin będzie "kolejne śniadanko"
Weekend na horyzoncie wiec nie ma się co przejmać.
:tanczy:
ja Cię doskonale rozumiem, to jest męczące.
Ba, trzeba dać im spokój i nie narzucać swoim towarzystwem, skoro chcą obrobić Ci np. 4 litery (u mnie tak wlasnie jest), zreszta doskonale wiem w którym momencie się to dzieje, bo 5 min szczebioczą na całą chałupę, a za chwilę cichosza, szepczą coś.
ja Cię doskonale rozumiem, to jest męczące.
Ba, trzeba dać im spokój i nie narzucać swoim towarzystwem, skoro chcą obrobić Ci np. 4 litery (u mnie tak wlasnie jest), zreszta doskonale wiem w którym momencie się to dzieje, bo 5 min szczebioczą na całą chałupę, a za chwilę cichosza, szepczą coś.
Narzucać ? hahahaha....to One mi narzucają swoje nie pozwalając mi wyjśc do siebie. A jak lubią obrabiać to proszę bardzo.
Pracę swoją wykonuję dobrze, Ubrana jestem czyściutko i elegancko , makijaż mam zawsze jak do biura,jedynie do włosów mogą się przyczepić bo nie chce mi się ich prostować i układać hahahahaha.
Niech se pogadają a mi pozwolą np. w tym czasie książkę poczytać
Przy propozycji pracy zadaję wiele pytań ale przysięgam ze od tej pory dodam jeszcze jedno pytanie ...Ile PDP ma dzieci.
Moja babcia ma 5 córek które nas nawiedzają każda po kilka razy w tygodniu.
W tym domu jest przyjęte ze opiekunka musi siedziec tez w salonie w czasie odwiedzin (chyba w jakas nagrodę)
Być uszczęśliwianym na siłę to tez ciężka praca, albo ja jestem mało towarzyska.
Jestem zmęczona tym ciągłym imprezowaniem :brak wiary: Szukam następnego miejsca z jednym dzieciątkiem uffff
podoba mi się Twoje podejście.
Podeślesz trochę pozytywnej energii?