Uchodźcy

22 września 2015 23:00 / 2 osobom podoba się ten post
anerik

Czerwony Bór,i Białystok troszchę dalej, myśle że jest to spowodowane , że u nas ludzie mniej protestują w pobliżu Białogostoku są Tatarzy i meczety....bardzo spokojni ludzie.
Czy wiecie, że w niemczech dochodzi często do podpaleń domów gdzie mają się zjawić uchodzcy i to w katolickiej Bawarii.
I oni  u nas wcale nie są tacy bezpieczni.

Aneriku, a Ty się czemuś jeszcze dziwisz? Przecież 98% (czy jakoś tak) polskiego społeczeństwa to podobno najprawdziwsi katolicy są, z dziada pradziada i miłosierdzie z mlekiem matki Polki mają wyssane :D.
23 września 2015 08:55
23 września 2015 09:34 / 5 osobom podoba się ten post
Dzisiejsza prasa podała, że przyjmujemy 5 tys. uchodźców. OK. Ale podała też, że rozpadła się grupa Wyszehradzka, bo Polska w ostatniej chwili z niej wyszła. To chyba nie jest w porządku w stosunku do tych państw ale trudno, polityka. Ponoć chcemy zachować dobre stosunki z DE. Ale najciekawsze jest to, że Obama ostrzega państwa z grupy Wyszehradzkiej, bo nie chcą uchodźców !!! No to już jest cyniczna hipokryzja !! USA rozwaliły Bliski wschód, same nie biorą uchodźców, bo te 10 tys, to kpina i jeszcze mają czelność ostrzegać państwa, które maja prawo do stanowienia o sobie.
Zastanawiam się gdzie polazła ta rewolucja francuska po prostu jaja jakieś. No jaja !!!
23 września 2015 09:38
No wlaśnie polityka, każdy sobie, Węgrzy też sobie politykowali po swojemu w trakcie konfliktu ukraińskiego, więc:)
23 września 2015 10:02
Nie tylko USA była w Iraku, Polska tez tam była.
23 września 2015 10:35 / 2 osobom podoba się ten post
Wichurra o czym Ty mówisz ????
23 września 2015 10:44 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

Nie tylko USA była w Iraku, Polska tez tam była.

hahhaah ta wiecznie swoje
23 września 2015 10:54
Mycha

Wichurra o czym Ty mówisz ????

Mówię o tym, że nie jesteśmy bez winy. Polska była w Iraku, porzucono ten kraj w stanie chaosu i z tego chaosu wyrosło IS.
23 września 2015 11:02 / 4 osobom podoba się ten post
wichurra2

Mówię o tym, że nie jesteśmy bez winy. Polska była w Iraku, porzucono ten kraj w stanie chaosu i z tego chaosu wyrosło IS.

rece opadaja,,dobrze,ze mam mocna gume w gatkach bo i te by spadly
23 września 2015 11:06
bogusia717

rece opadaja,,dobrze,ze mam mocna gume w gatkach bo i te by spadly

Widzę za to, że Ty nie masz nic ciekawego do powiedzenia, oprócz swoich prześmiewczych utyskiwań lub teorii, że islam to nie religia. 
Ale dalej jakoś tematu pociągnąć nie umiesz. 
23 września 2015 11:11
wichurra2

Widzę za to, że Ty nie masz nic ciekawego do powiedzenia, oprócz swoich prześmiewczych utyskiwań lub teorii, że islam to nie religia. 
Ale dalej jakoś tematu pociągnąć nie umiesz. 

j/w
23 września 2015 11:14
bogusia717

j/w

Pozwól, że nie będę już reagowała na Twoje posty, bo dyskutować mogę z ludźmi, którzy trzymają poziom i mają coś sensownego do powiedzenia. 
23 września 2015 11:17 / 3 osobom podoba się ten post
Mnie islam i muzułmanie kojarzą się tylko z zabijaniem,zamachami,ucinaniem głów ,wysadzaniem pociągów,samolotów,lenistwem i kupą dzieci hodowanych po to,aby byli terrorystami.Ich wiara głosi,jeżeli facet zginie w zamach samobójczym,staje się męczennikiem i za to w nagrodę dostanie w niebie 77 dziewic a rodzina na ziemi jest dumna z takiego syna i bardzo szanowana.No to Europa ma problem na własne życzenie.Jan Trzeci Sobieski wiedział jak ratować Europę przed zalewem islamistów.Hiszpania po 400 latach wyzwoliła się od panowania islamu
23 września 2015 11:19
sa oczywiscie odstepstwa od tego
23 września 2015 11:24 / 2 osobom podoba się ten post

Wylatujesz. Jak chesz wrócić na forum, to napisz maila do mnie z wytłumaczeniem co zrobiłaś nie tak. Bo nie widzę sensu wciąz odsyłać Cię do regulaminu, który podobno przeczytałaś. Moderator