Tez takie moje pierwsze skojarzenie było, ale on za stary juz chyba będzie. Nie oszukujmy się - Polska do Uralu i Morza Czarnego nie powstanie w 10 lat:)
Tez takie moje pierwsze skojarzenie było, ale on za stary juz chyba będzie. Nie oszukujmy się - Polska do Uralu i Morza Czarnego nie powstanie w 10 lat:)
NO wiem to inna bajka, ja Kujawianka:)
Znaczy, że stolicę nam przeniosą do Krakowa :(?
To ja protestuję :D!!!
W moim poprzednim poście chciałam Ciebie zacytować, ale Dorotee jakoś mi pod palec weszła.
Tak to jest jak się pisze zmęczonym przez telefon.
Idę czytać "Arabski świat".
Ciekawe jak będą się nazywać mieskanki Lechistanu,Lechistanianki? W sumie to niezły pomysł z tym Lechistanem,dobrze by było żeby język polski był obowiązkowy w szkołach tych krajów co ocaleją.
Ciekawe jak będą się nazywać mieskanki Lechistanu,Lechistanianki? W sumie to niezły pomysł z tym Lechistanem,dobrze by było żeby język polski był obowiązkowy w szkołach tych krajów co ocaleją.
Margolcia , czy to napewno jesteś Ty ? ta sama Margolcia , która potrafiła dyskutować , żartować ? .....nie to musi jakaś podrabiana Margolcia jest ! nie wierzę , żeby ktoś tak przesympatyczny zmienił się w kogoś ubliżającego " wybranym " . Margolciu nazywać forumowe koleżanki " prymityw , wywłoka " ? włazić do łóżka Moncherowej i podpytywać , czy coś było i aby do końca doszło ? Margolcia , nie wiem jak dla Ciebie , ale dla mnie to słowa , które ujęłaś w swoich postach są prymitywne , wulgarne , obraźliwe ......niech już wróci ta dawna Margolcia , miła , zgrywuska , która potrafiła ostro drapnąć kogoś pazurem , ale nie można było się na nią długo gniewać :-(:-(:-(
Ty powinnas mieć nicka krótkowzroczna baśka. Moze byś tak przeczytala ze zrozumieniem wpisy tych dwóch wyżej. Jak można kpić z czyjejś śmierci? To jest przyzwoite?
Swoją drogą nazwa wskazuje na kraj islamski - Afganistan, Pakistan, Tadżykistan, Kirgistan itd.
Ty powinnas mieć nicka krótkowzroczna baśka. Moze byś tak przeczytala ze zrozumieniem wpisy tych dwóch wyżej. Jak można kpić z czyjejś śmierci? To jest przyzwoite?
Gdybym była Moderatorem wywalałabym osoby które psują atmosferę,mają czarne awatary i piszą nie na temat.