Uchodźcy

23 września 2015 22:52
wichurra2

Tez takie moje pierwsze skojarzenie było, ale on za stary juz chyba będzie. Nie oszukujmy się - Polska do Uralu i Morza Czarnego nie powstanie w 10 lat:)

Przez odpowiednie małżeństwa jak najbardziej:) Kto da łapkę dla Ojczyzny ratowania?
23 września 2015 22:52 / 2 osobom podoba się ten post
Ciekawe jak będą się nazywać mieskanki Lechistanu,Lechistanianki? W sumie to niezły pomysł z tym Lechistanem,dobrze by było żeby język polski był obowiązkowy w szkołach tych krajów co ocaleją.
23 września 2015 22:54 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

NO wiem to inna bajka, ja Kujawianka:)

Hej, Kujawianka, Kruszwica leży na Kujawach
23 września 2015 22:55
salazar

Znaczy, że stolicę nam przeniosą do Krakowa :(? 
To ja protestuję  :D!!!

W moim poprzednim poście chciałam Ciebie zacytować, ale Dorotee jakoś mi pod palec weszła. 
Tak to jest jak się pisze zmęczonym przez telefon. 
Idę czytać "Arabski świat". 
23 września 2015 22:59
wichurra2

W moim poprzednim poście chciałam Ciebie zacytować, ale Dorotee jakoś mi pod palec weszła. 
Tak to jest jak się pisze zmęczonym przez telefon. 
Idę czytać "Arabski świat". 

No no pod palec weszła:)
23 września 2015 22:59 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ciekawe jak będą się nazywać mieskanki Lechistanu,Lechistanianki? W sumie to niezły pomysł z tym Lechistanem,dobrze by było żeby język polski był obowiązkowy w szkołach tych krajów co ocaleją.

Swoją drogą nazwa wskazuje na kraj islamski - Afganistan, Pakistan, Tadżykistan, Kirgistan itd. 
23 września 2015 23:01
ivanilia40

Dlaczego akurat wybrał perską nazwę Polski? Lechistan to określenie Polski wśród narodów wschodnich
23 września 2015 23:22 / 2 osobom podoba się ten post

24 września 2015 06:42 / 10 osobom podoba się ten post
Margolcia , czy to napewno jesteś Ty ? ta sama Margolcia , która potrafiła dyskutować , żartować ? .....nie to musi jakaś podrabiana Margolcia jest ! nie wierzę , żeby ktoś tak przesympatyczny zmienił się w kogoś ubliżającego " wybranym " . Margolciu nazywać forumowe koleżanki " prymityw , wywłoka " ? włazić do łóżka Moncherowej i podpytywać , czy coś było i aby do końca doszło ?  Margolcia , nie wiem jak dla Ciebie , ale dla mnie to słowa , które ujęłaś w swoich postach są prymitywne , wulgarne , obraźliwe ......niech już wróci ta dawna Margolcia , miła , zgrywuska , która potrafiła ostro drapnąć kogoś pazurem , ale nie można było się na nią długo gniewać  
24 września 2015 08:06
Barbara niepowtarzalna

Margolcia , czy to napewno jesteś Ty ? ta sama Margolcia , która potrafiła dyskutować , żartować ? .....nie to musi jakaś podrabiana Margolcia jest ! nie wierzę , żeby ktoś tak przesympatyczny zmienił się w kogoś ubliżającego " wybranym " . Margolciu nazywać forumowe koleżanki " prymityw , wywłoka " ? włazić do łóżka Moncherowej i podpytywać , czy coś było i aby do końca doszło ?  Margolcia , nie wiem jak dla Ciebie , ale dla mnie to słowa , które ujęłaś w swoich postach są prymitywne , wulgarne , obraźliwe ......niech już wróci ta dawna Margolcia , miła , zgrywuska , która potrafiła ostro drapnąć kogoś pazurem , ale nie można było się na nią długo gniewać :-(:-(:-( 

Ty powinnas mieć nicka krótkowzroczna baśka. Moze byś tak przeczytala ze zrozumieniem wpisy tych dwóch wyżej. Jak można kpić z czyjejś śmierci? To jest przyzwoite?

24 września 2015 08:13 / 5 osobom podoba się ten post
Gdybym była Moderatorem wywalałabym osoby które psują atmosferę,mają czarne awatary i piszą nie na temat.
24 września 2015 08:16 / 3 osobom podoba się ten post
A było tak przyjaźnie.
Popieram Marte
24 września 2015 08:19
wichurra2

Swoją drogą nazwa wskazuje na kraj islamski - Afganistan, Pakistan, Tadżykistan, Kirgistan itd. 

Myslisz ,że odrodzimy się jako potężne państwo islamskie?  Turcja tak nazywa /ła nasz kraj.
24 września 2015 08:25 / 10 osobom podoba się ten post
margolcia

Ty powinnas mieć nicka krótkowzroczna baśka. Moze byś tak przeczytala ze zrozumieniem wpisy tych dwóch wyżej. Jak można kpić z czyjejś śmierci? To jest przyzwoite?

Margolcia , czytam wszystko i to ze zrozumieniem . O reklamie piwa " Lech " bylo głośno , mi ta reklama absolutnie sie nie kojarzyła z czyjąś śmiercią , tylko ze zwyczajnym piwem a w dodatku ta reklam juz była w tym miejscu dawno , dawno " przed " . Przestań się czepiać Moncherri , bo już wygląda to tak jak by Ci chłopa odbiła i wylewasz na nią swoja zazdrość a o ile się nie mylę to " Cudo " jest jej facetem i Twoim nigdy nie był , więc po co ruszanie kogoś , kogo się nawet nie zna ? .....wiem , że te paskudne posty Modi usunie i bardzo dobrze , bo nijak się mają do tego wątku . Nie czepiaj się nicków , jaki ktoś powinien , czy nie powinien mieć , możesz mnie nie lubić , mnie tam rybka , ale przestań się czepiać każdego słowa napisanego niezgodnie z Twoimi przekonaniami , bo wtedy fajny topik staje się zwykłą , jarmarczną pyskówką a nie wartą poczytania dyskusją . Wszystkiego dobrego Margolcia ;-)
24 września 2015 08:40 / 9 osobom podoba się ten post
Marta

Gdybym była Moderatorem wywalałabym osoby które psują atmosferę,mają czarne awatary i piszą nie na temat.

Nie zgadzywam się.To jest dyskryminacja ze względu na kolor.Ja lubię czarne i też mam czarnego awatarka i nie chemwywalona być-tak automatycznie.
Luz dziewczyny.
Nie komentować takich wpisów-najlepsza kara-zbywać milczeniem