Nie zgadzywam się.To jest dyskryminacja ze względu na kolor.Ja lubię czarne i też mam czarnego awatarka i nie chem:-)wywalona być-tak automatycznie.
Luz dziewczyny.
Nie komentować takich wpisów-najlepsza kara-zbywać milczeniem
Nie zgadzywam się.To jest dyskryminacja ze względu na kolor.Ja lubię czarne i też mam czarnego awatarka i nie chem:-)wywalona być-tak automatycznie.
Luz dziewczyny.
Nie komentować takich wpisów-najlepsza kara-zbywać milczeniem
Moderatorze nie rozumiem dlaczego usunales moje wpisy. Nie bylo w nich nienawisci czy czegos takiego. Wrecz przeciwnie, bylo wiele milosci. Bo Margolci tej akurat brakuje, biedaczce i moze dlatego taka kasliwa po nocach po forum sie blaka. W dodatku to jej przedziwne zainteresowanie z kim sypiam i jak dlugo... Rzeczywiscie jest sie czym pochwalic. Pol nocy kopala mnie corka, drugie pol towarzystwo brata miala... Na prawde nie rozumiem tej zazdrosci ze strony Margolci. Ale zycze jej tak wiele milosci jak tylko uniesc zdola. Moze i jej sie odmieni i przestanie zachowywac sie tak agresywnie i wrogo w stosunku do otoczenia. Zdanie swoje wyrazilam i teraz spokojnie posta mego usunac mozesz
To tak tylko bys z nudow przy porannej lekturze forum nie zasnal![]()
Wywaliłem wszystko co było niepotrzebną kłótnią i wzajemnym dogryzaniem sobie. Moderator
Moderatorze nie rozumiem dlaczego usunales moje wpisy. Nie bylo w nich nienawisci czy czegos takiego. Wrecz przeciwnie, bylo wiele milosci. Bo Margolci tej akurat brakuje, biedaczce i moze dlatego taka kasliwa po nocach po forum sie blaka. W dodatku to jej przedziwne zainteresowanie z kim sypiam i jak dlugo... Rzeczywiscie jest sie czym pochwalic. Pol nocy kopala mnie corka, drugie pol towarzystwo brata miala... Na prawde nie rozumiem tej zazdrosci ze strony Margolci. Ale zycze jej tak wiele milosci jak tylko uniesc zdola. Moze i jej sie odmieni i przestanie zachowywac sie tak agresywnie i wrogo w stosunku do otoczenia. Zdanie swoje wyrazilam i teraz spokojnie posta mego usunac mozesz:-) To tak tylko bys z nudow przy porannej lekturze forum nie zasnal:-)
Wywaliłem wszystko co było niepotrzebną kłótnią i wzajemnym dogryzaniem sobie. Moderator
Ty powinnas mieć nicka krótkowzroczna baśka. Moze byś tak przeczytala ze zrozumieniem wpisy tych dwóch wyżej. Jak można kpić z czyjejś śmierci? To jest przyzwoite?
Moncheri, w tym wątku trwa burzliwa dyskusja na temat imigrantów. Wszyscy podają wiele argumentów przeciwko przyjmowaniu muzułmanów. Niektórzy są za. Ciągle przewija się pytanie: dlaczego teraz wszyscy ruszyli?
A odpowiedź jest prosta. Ty jesteś przyczyną :lol2: te stada napalonych islamistów ciągną do Niemiec bo w informatorach podano Twój adres :lol1:
I recepta na ten kryzys jest prosta: wydalić Moncheri z UE :wysmiewa: Jak się czujesz jako przyczyna konfliktu w Europie? :-)
Choć czytam ten wątek dokładnie nijak nie mogę zrozumieć w jaki sposób dyskusja na temat imigrantów skończyła w Twoim łóżku. I co ma do tematu ta część Twojego życia? Po kiego ktoś podgląda pod Twoją kołdrę?
http://fakty.interia.pl/raporty/raport-imigranci-z-afryki/informacje/news-merkel-za-stalym-systemem-rozdzialu-uchodzcow-w-ue,nId,1892015
To by było na tyle jeśli chodzi o dobrowolność państw w przyjmowaniu imigrantów. Od początku o to chodziło i do tego dążą metodą małych kroczków.
Dobrze< a jak można rozwiązać problem uchodżców nie przyjmując ich ? Uwzględniając fakt ,że już są w Europie bądż w drodze?
Przypuszczam, ze kazda z gmin przyjmujacych uchodzcow, niewazne w jakim kraju, ucieszylaby sie gdyby mozna owych zintegrowac praca na rzecz gminy wlasnie. Sprzatanie ulic, dbanie o zielen, dbanie o czystosc przy drogach krajowych, duktach lesnych itd.. Prace nie wymagajace kwalifikacji, a swietnie ujawniajace checi do podjecia pracy. I reszta tak jak Wstenga pisala. Mysle, ze wielu minelaby chec na dalekie podroze.