Ja nie slyszalam aby zapraszala tylko syryjczykow .Potem pomyslala, zastosowala konwencje i na koncu spiewa calej Europie "Mam chusteczke haftowana ......". Chore.
Ja nie slyszalam aby zapraszala tylko syryjczykow .Potem pomyslala, zastosowala konwencje i na koncu spiewa calej Europie "Mam chusteczke haftowana ......". Chore.
Nie wiem po co te linki. Kazda z nas potrafi w necie szukać tego co ją interesuje. To tak jak ciocia Krysia - no zjedz jeszcze jedno ciasteczko.
Nie koteczko. Wichurka mnie prosiła o te linki więc je wkleiłam.
I nie karmię nikogo ciastkami, sama ich nie lubię :blee:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,141204,title,Jacek-Zakowski-wybor-Polski-Putin-juz-zaciera-rece,wid,17868083,wiadomosc.html
Warto myslę przeczytać
Nad Dudą to tylko usiąść i płakać.
To przpraszam nie doczytałam.Ale i tak uważam ,że nie jest potrzebne szerzenie na siłe cudzych poglądów. Przedstawienie własnego zdania poparte argumentami czyta sie z przyjemnościa. A i pomaga to w okresleniu z jaką osobą dyskutujemy.
Czy ja czegoś nie wiem? Coś nie doczytałam bo widzę , że kolejna dziewczyna konto zlikwidowała. Dziewczyny, nie podchodzicie do tego zbyt osobiście? To tylko dyskusja i wymiana argumentów. Każda powinna uzasadnić swoje stanowisko bez wycieczek osobistych i unoszenia się dumą. Co z tego, że ktoś ma inne poglądy? Przynajmniej można z kimś mądrym podyskutować. Jak się da to przekonać, jak nie to poskromić trochę uprzedzenia bo ktoś coś innego wstawi. Osobiście nie lubię islamistów bo dla mnie to nie religia a ideologia i to szkodliwa. Brzudzi mnie zawartość koranu, ale strzelać nie zamierzam na granicy Węgierskiej do tłumu. Trochę dystansu do tego tematu bo za tydzień niedobitki zostaną na forum :modlmy sie:
Podoba mi się, aczkolwiek trudno o dystans, bo sprawa wyjątkowo poważna.
Z jednej strony to tylko dyskusja, ale z drugiej strony można kogoś poznać z mało oczekiwanej strony.
I żeby nie było - nie mówię o Tobie:)
Czy ja czegoś nie wiem? Coś nie doczytałam bo widzę , że kolejna dziewczyna konto zlikwidowała. Dziewczyny, nie podchodzicie do tego zbyt osobiście? To tylko dyskusja i wymiana argumentów. Każda powinna uzasadnić swoje stanowisko bez wycieczek osobistych i unoszenia się dumą. Co z tego, że ktoś ma inne poglądy? Przynajmniej można z kimś mądrym podyskutować. Jak się da to przekonać, jak nie to poskromić trochę uprzedzenia bo ktoś coś innego wstawi. Osobiście nie lubię islamistów bo dla mnie to nie religia a ideologia i to szkodliwa. Brzudzi mnie zawartość koranu, ale strzelać nie zamierzam na granicy Węgierskiej do tłumu. Trochę dystansu do tego tematu bo za tydzień niedobitki zostaną na forum :modlmy sie:
No masz ,kogo znowu poniosło aż tak?:(
A pisałam ,że mi się ten topik nie podoba.....Swoją drogą ,żeby się obrażać o czyjeś odmienne zdanie czy poglądy?....Dorosłe baby?Eeeeeeeee
Tak naprawdę to w ogóle znaczenia nie ma,że X jest za a Y przeciw ,bo chyba oczywiste ze Polaków o zdanie nikt nie pyta i nie zapyta.....