Uchodźcy

24 września 2015 22:27 / 2 osobom podoba się ten post
Tak fajnie pisała, że M musiał kilka razy ją w tym wątku upominać.
W każdym razie ja nie tęsknię.
24 września 2015 22:34 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

Tak fajnie pisała, że M musiał kilka razy ją w tym wątku upominać.
W każdym razie ja nie tęsknię.

To mi cosik umknęło, a nie chce mi się przebijać przez te strony. Poczekam aż ochłonie i wróci.
25 września 2015 08:35 / 1 osobie podoba się ten post
Z innej beczki:) wczoraj mała Amerykanka z meksykańskimi korzeniami przekazała Ojcu Świetemu prośbę o amnestię dla rodziców nielegalnie przebywających w USA, ona już urodzona w Stanach ma obywatelstwo, jej rodzicom grozi deportacja. tez poważny problem migrantów zarobkowych.
25 września 2015 08:55 / 2 osobom podoba się ten post
WSTENGA

To mi cosik umknęło, a nie chce mi się przebijać przez te strony. Poczekam aż ochłonie i wróci.

Też mam nadzieję,że wróci,bo mądrze pisała i świetnie się Ją czytało......żadne tam ciepłe kluchy i urojenia......sama obiektywna prawda.
Fakt,czasem za bardzo poliitycznie i prostolinijnie więc niektórym to nie pasowało,-z tego co widać tym,które nie bardzo mają pojęcie tak o tym co czytają,jak i o tym co piszą.
Niemniej jednak Jej posty czytałam od A do Z :)
25 września 2015 09:01 / 1 osobie podoba się ten post
Ktoś pojechał, kłania się czytanie ze zrozumieniem
25 września 2015 09:05 / 1 osobie podoba się ten post
Ewelina1

Też mam nadzieję,że wróci,bo mądrze pisała i świetnie się Ją czytało......żadne tam ciepłe kluchy i urojenia......sama obiektywna prawda.
Fakt,czasem za bardzo poliitycznie i prostolinijnie więc niektórym to nie pasowało,-z tego co widać tym,które nie bardzo mają pojęcie tak o tym co czytają,jak i o tym co piszą.
Niemniej jednak Jej posty czytałam od A do Z :)

Coś mi się wydaje , że nie chodziło o to co i jak Bogusia pisała , tylko , że nie edytowała i pisała post pod postem aż po oczach dawało . Modi odesłał ją do regulaminu , napisała , ze już go czyta i dalej jechała z tym koksem bez edytowania . Mnie się wydaje , że dlatego " wyleciała " , może się mylę ....;-)
25 września 2015 09:13
Wiem,że powodem tego że Jej nie ma mogą być notoryczne uwagi Moda.
Sama prosiłam,żeby się opamiętała i nie pisała posta po poście..no ale cóż,może emocje Ją ponosiły albo..albo nie wiem co:)
25 września 2015 09:13 / 1 osobie podoba się ten post
25 września 2015 09:16
dorotee

Ktoś pojechał, kłania się czytanie ze zrozumieniem:placz3:

Nie bardzo rozumiem więc zapytam.......czy Ty masz mnie na myśli?
25 września 2015 09:39 / 3 osobom podoba się ten post
A powinnam? W regulaminie forum jest coś o wzajemnym szacunku, tolerancji, prawa do innego , wcale nie gorszego zdania, wolnośc wyrażania opini,tyle ot.
25 września 2015 09:46 / 1 osobie podoba się ten post
Dokładnie,-tyle że,o tej tolerancji i szacunku wszyscy zaczynają krzyczeć,kiedy nie podoba im się to,że ich wpisy nie są odbierane adekwatnie do ich woli:)
25 września 2015 09:49 / 1 osobie podoba się ten post
Czyli sznujemy się dalej kochać się nie musimy:)
25 września 2015 11:03
Nie jestem pewna czy to co zaoferuje Polska zadowoli uchodźców.
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/syryjscy-uchodzcy-w-urugwaju-chca-wracac-na-bliski-wschod,576185.html
Jak widać nie uciekają od wojny tylko szukają wygodnego życia.
25 września 2015 15:10 / 1 osobie podoba się ten post
Napisz to do cioci.Ona lubi częstować ciastkami. :-
25 września 2015 16:17
A tymczasem w DE...

http://www.poloniatube.com/#!To-nie-mo%C5%BCe-by%C4%87-prawda-Wstrz%C4%85saj%C4%85ca-relacja-z-Niemiec/cmbz/56041bb00cf2f0ed7a20255d