Mogą być ciekawe, bo facet pisze ciekawie i chyba obiektywnie. W sumie to mnie zachęciłaś:)
Mogą być ciekawe, bo facet pisze ciekawie i chyba obiektywnie. W sumie to mnie zachęciłaś:)
Za kilka tygodni bede prawdopodobnie pracowala z uciekinierami ze Syrii, opiekowac sie bede rodzinami z dziecmi, podziele sie informacjami za jakis czas. Trzymajcie za mnie kciuki!
Jest współscenarzystą "Kiepskich" to coś mówi. Na pewno potrafi obserwować otaczającą go rzeczywistość i w sposób interesujący opisać .
No mówi , że : " dla ludzi z moim wykształceniem to roboty w tym kraju nie ma ! " :-):-):-)
No mówi , że : " dla ludzi z moim wykształceniem to roboty w tym kraju nie ma ! " :-):-):-)
moja odpowiedź, aż trudno uwierzyć ((((
Ostatnia scena nie dla moich oczu, film na faktach !!! 
i pokazuje jak sie opierd...... , a żona i tak na niego będzie pracować. Film godny uwagi, ale nie mojej.
Gosia! Nie o to mi chodziło. Chcę kupić jego zbiór reportaży na allegro. Fakt, że jest współscenarzystą tego filmu przemawia na jego korzyść bo oznacza, że po prostu potrafi pisać, a nie o każdym kto dzisiaj uważa się za pisarza można to powiedzieć. Rynek księgarski jest w chwili obecnej zalewany różnymi wypocinami mniej lub bardziej znanych celebrytów, postaci telewizyjnych bądź osób związanych ze światem polityki. Nie chcę kupować czegoś i męczyć się przy czytaniu. Nie mogę przeczytać sobie fragmentu i wyrobić sama zdania o tym czy jego styl mi odpowiada czy też nie bo zakup odbędzie się przez internet dlatego informacja o tym, że potrafi pisać scenariusze filmowe ( a nie jest to takie hej siup) pomogła mi w podjęciu decyzji.
Po co to wkleiłaś? Przecież to nic nie wnosi i nie jest poparte faktami tylko ktoś się nudził napisał jakieś bzdury. Wiele jest tego w internecie !!! To sobie odwróc tekst i wpisz zamiast dziecka muzułmańskiego i jego wyznania wpisz dziecko katolickie, czy polaków którzy siedzą na zasiłkach itp.
Po co ? Dla żartu, a w każdym żarcie jest odrobina prawdy.