Też jestem zacofanym zaściankowcem. Tragedia z Paryża tylko mnie utwierdziła w moich zaściankowych przekonaniach. Ciekawe swoją drogą co by teraz powiedzieli zwolennicy przyjmowania uchodźców, gdyby wśród ofiar znaleźli się ich bliscy?
Też jestem zacofanym zaściankowcem. Tragedia z Paryża tylko mnie utwierdziła w moich zaściankowych przekonaniach. Ciekawe swoją drogą co by teraz powiedzieli zwolennicy przyjmowania uchodźców, gdyby wśród ofiar znaleźli się ich bliscy?
Niczego takiego nie napisałam, to tobie się nie podoba że ktos ma inne poglądy a raczej inne spojrzenie na temat.
A ja nie napisałam że Ty napisałaś :) To raz..., dwa nie zabraniam nikomu wyrażania własnej opinii, jedynie wyrażam swoją i cytuję zachodnią prasę. Zabawa w pomidora już się zaczęła, każdy temat kończy się odpowiedzią: NACJONALIŚCI.
Jeśli w Paryżu giną niewinni ludzie,tak- podnośmy alarm.A jesli w Syrii giną niewinni ludzie?A niech sobie giną...
A ja nie napisałam że Ty napisałaś :) To raz..., dwa nie zabraniam nikomu wyrażania własnej opinii, jedynie wyrażam swoją i cytuję zachodnią prasę. Zabawa w pomidora już się zaczęła, każdy temat kończy się odpowiedzią: NACJONALIŚCI.
Pewnie zgińmy razem z nimi, na pewno im w ten sposób pomożemy...
Pomożemy im przyjmując ich jako uchodźców.
Jeśli w Paryżu giną niewinni ludzie,tak- podnośmy alarm.A jesli w Syrii giną niewinni ludzie?A niech sobie giną...
Pomożemy im przyjmując ich jako uchodźców.
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/waszczykowski-z-bolem-serca-ale-bedziemy-musieli-wypelnic-zobowiazania/m0rhmc
a to by było na tyle jeśli chodzi o nasza dyskusję
Nie sądzę, żeby był to problem długoterminowy. Zapewne będą ich tu zwozić, a po pewnym czasie "imigrańci" jak bumerang zaczną wracać do Niemiec. Nie ten socjal. Po pewnym czasie włączą się organizacje "humanitarne" domagające się wyrównania zasiłków aby zapobiec wyjazdom. Kwoty będą wyższe niż dla pracującego Polaka co zrodzi agresję. Po omłotach, by nie wróżyć czegoś gorszego, "imigranci" zwieją jeszcze szybciej. A wszystko to okraszone okazjonalnymi wizytami różnej maści grup prawicowych w miejscach zamieszkania "imigrantów" szukającymi okazji do rozróby.
Swoją drogą niedowartościowani finansowo imigrańci zabijający paryżan mogą liczyć na usprawiedliwianie ze strony lewicowych pism, a Polacy pracujący za 5zł na godzinę muszą być zadowoloeni bo jak nie to są nierobami i leniami.
Zakładam że nic nie ma z tym wspólnego, że jesteśmy biali i nie łapiemy się na żadną ochronę prawną pod hasełkami o rasizm?
Nawet tutaj tego nie pisz lepiej! Po aferze amber gold rozliczyli ale biednych szaraczków którzy mieli na lokatach pieniązki z niewiadomych źródeł, po aferze podsłuchowej do tej pory rozliczają kelnerów bo przecież nie mieli zgody na posłuchy haha A Ty wzywasz do buntu narodowego :P Nie dość że nie ma ochrony to jeszcze za chwilę zostaniesz ukarana za nacjonalistyczne poglądy. POMIDOR!
Też mam taką nadzieję że sami szybko czmychną i oby zrobili to jak najszybciej, nie chce takich sytuacji jak ostatnio kiedy pobili tego syryjczyka.