Na wyjeździe #29

27 października 2015 00:06 / 5 osobom podoba się ten post
Knorr

Napisalas tak, jakby Twoj tekt skierowany byl do idiotow.
Jednak jak zauwazam z mojego krotkiego tu doswiadczenia, az roi sie tu od ludzi inteligentnych, potrafiacych rozumiec intencje piszacych.
Nietaktem jest wiec umieszczenie wpisu jak ten Twoj powyzej.
Obrazasz szacowne grono tu  piszacych.

A Ty mnie przerazasz!!!
27 października 2015 00:07 / 2 osobom podoba się ten post
Marta

Ale lewicy brakuje...
Byłaby jakaś równowaga
A tak to sami niezrównoważeni :lol3:

Lewica jak byla, to bylo zrownowazenie dopiero. 100% udzialu w wyborach i 100% poparcie dla partii. Bez dyskusji 100%.
27 października 2015 00:07 / 9 osobom podoba się ten post
Zapomniałam dodać, że głosowałam w Hamburgu w Konsulacie, interesuje się polityką i ogólnie wydarzeniami współczesnego świata.
Do wiadomości normalnych forumowiczów..........
27 października 2015 00:09 / 1 osobie podoba się ten post
kika1

A Ty mnie przerazasz!!!

A Ty mnie tez. Boje sie Ciebie.Bardziej chyba niz Ty PiSu.
27 października 2015 00:10
Gosiap

Zapomniałam dodać, że głosowałam w Hamburgu w Konsulacie, interesuje się polityką i ogólnie wydarzeniami współczesnego świata.
Do wiadomości normalnych forumowiczów..........

o.k. Nie raczylem przeczytac.
Do wiadomosci nienormalnych forumowiczow.
27 października 2015 00:12
Knorr

o.k. Nie raczylem przeczytac.
Do wiadomosci nienormalnych forumowiczow.

........... nie cytyj mojego posta ............
27 października 2015 00:14 / 7 osobom podoba się ten post
wichurra2

Nie idzie z Tobą rozmawiać, bo Ty ciągle swoje o cudzym rozgoryczeniu prawisz. Jestem bardzo zaniepokojona wygraną PiS, ale do wszelkiego rozgoryczenia mi daleko. Ja żadnej partii nie uwielbiam, bo żadnej za bardzo nie wierzę. Wybrałam tą, która jest mi bliska światopoglądowo i ona wygrała, bo weszła do Sejmu, choć powstała kilka miesięcy temu. Więc mi tu nie wmawiaj nie moich emocji. 
Zachowujesz się jak dzieciak z tym powtarzaniem o swojej radości. Myślisz, że kogoś to zaboli? Za wariata i fanatyka Cię biorą i tyle. 

A ja myśle,że nasz Knorr dobrze sie bawi naszym kosztem:) Tylko nie wiem, dlaczego mam takie wrażenie, wrecz pewnośc,że znałam go w innym wcieleniu, no może.... bardziej damskim...:)
27 października 2015 00:16 / 1 osobie podoba się ten post
ryba

A ja myśle,że nasz Knorr dobrze sie bawi naszym kosztem:) Tylko nie wiem, dlaczego mam takie wrażenie, wrecz pewnośc,że znałam go w innym wcieleniu, no może.... bardziej damskim...:)

No może i się bawi, bo to aż nie do wiary, że ktoś się może tak zachowywać. A kogo Ci przypomina, bo ja w tych zagadkach kiepska jestem:)
27 października 2015 00:21 / 3 osobom podoba się ten post
wichurra2

No może i się bawi, bo to aż nie do wiary, że ktoś się może tak zachowywać. A kogo Ci przypomina, bo ja w tych zagadkach kiepska jestem:)

jak już wcześniej pisałam, według mnie,  styl pisania, zadziornośc pasuje mi na  Amelke
27 października 2015 00:21 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

jak już wcześniej pisałam, według mnie,  styl pisania, zadziornośc pasuje mi na  Amelke
27 października 2015 00:22 / 4 osobom podoba się ten post
Knorr

Napisalas tak, jakby Twoj tekt skierowany byl do idiotow.
Jednak jak zauwazam z mojego krotkiego tu doswiadczenia, az roi sie tu od ludzi inteligentnych, potrafiacych rozumiec intencje piszacych.
Nietaktem jest wiec umieszczenie wpisu jak ten Twoj powyzej.
Obrazasz szacowne grono tu  piszacych.

NIe sądzę aby ktoś z forumowiczów się obraził - znam chyba dobrze grono tutaj piszących . natomiast z twoich wypowiedzi wynika , że ty nie głosowałeś na PiS z przekonania ideologicznego . Głosowałeś na nich bo byli w opozycji i punktowali tych - co twoje pieniądze ci zabrali . Śmiem zatem wątpić w prawdziwość twojego okreslania się jako : Prawicowiec . Nie podejmujesz dyskusji na argumenty tylko cieszysz sie , bo wygrali ci , którzy za twoją krzywdę teraz tamtym dokopią . I rzeczywiście : ciesz sie i miej nadzieję , ze dokopią tylko raczej swoich pieniązków spowrotem nie dostaniesz - bo domniemywam , że czytajac program PiS zapoznałeś się z projektem systemu emerytalnego i zmianami , które PiS proponuje .
27 października 2015 00:22 / 8 osobom podoba się ten post
Knorr

Moze nadejdzie taki dzien, ze Razem wygra wybory. I tez bedzie lepiej niz za rzadow PO, ktorej nie znosze i nie trawie.

Dobrze, dobrze. Nie znosisz i nie trawisz, i jesteś przeszczęsliwy. Wszyscy przyjęli to do wiadomości pierdylion postów temu :)
27 października 2015 00:23 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra2

Nie idzie z Tobą rozmawiać, bo Ty ciągle swoje o cudzym rozgoryczeniu prawisz. Jestem bardzo zaniepokojona wygraną PiS, ale do wszelkiego rozgoryczenia mi daleko. Ja żadnej partii nie uwielbiam, bo żadnej za bardzo nie wierzę. Wybrałam tą, która jest mi bliska światopoglądowo i ona wygrała, bo weszła do Sejmu, choć powstała kilka miesięcy temu. Więc mi tu nie wmawiaj nie moich emocji. 
Zachowujesz się jak dzieciak z tym powtarzaniem o swojej radości. Myślisz, że kogoś to zaboli? Za wariata i fanatyka Cię biorą i tyle. 

Nie o cudzym, tylko o Twoim rozgoryczeniu. Albo zaakceptujesz albo sie zapienisz.Nie interesuj sie tym co mowia i pisza o tobie inni.
Myslisz, ze wiedza? Myslisz, ze pisza prawde? Mysle, ze nienawiscia palaja dlatego, ze otwarcie napisalem, ze cciessze sie z wygranej PiS we wczorajsych wyborach. Jakis zakaz jest wyrazania swojej radosci z przegranej PO?
Adolf, oszolom, wariat, fanatyk. Czekam na dalsze epitety pod adresem kogos, kto ma inne poglady od Was tu na tym forum. Jestecie bezwzgledne, nie przbieracie w slowach. To jest dopiero opiekuncza brac doskonala. Adolf, oszolom, wariat, fanatyk, a kika nawet przerazam!!!!
Ja taki skromny, szary, spokojny mieszkaniec poludniowej Polski. No jakby to moi sasiedzi przeczytali, popekaliby ze smiechu. Jaki to ze mnie dran nie jest )))
A ja jestem tylko po stronie partii rzadzacej PiS. Zaden ze mnie ani Adolf, ani oszolom, ani wariat, ani nawet fanatyk, ze o  przerazeniu kogokolwiek nie wspomne.
27 października 2015 00:23 / 4 osobom podoba się ten post
Gosiap

Jakim cudem Knorr oszczędzał 25 lat w II filarze, niepojęte dla mnie

bo to jego drugie wcielenie:)
27 października 2015 00:23 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

A Ty mnie tez. Boje sie Ciebie.Bardziej chyba niz Ty PiSu.

Knorr... to nie tak... nie mam partyjnych faworytow... obawiam sie natomiast osob  balwochwalczych, nie zainteresowanych innymi opcjami, ktore moglyby byc alternatywa dla  dotchczas rzadzacych.