wichurra2Nie idzie z Tobą rozmawiać, bo Ty ciągle swoje o cudzym rozgoryczeniu prawisz. Jestem bardzo zaniepokojona wygraną PiS, ale do wszelkiego rozgoryczenia mi daleko. Ja żadnej partii nie uwielbiam, bo żadnej za bardzo nie wierzę. Wybrałam tą, która jest mi bliska światopoglądowo i ona wygrała, bo weszła do Sejmu, choć powstała kilka miesięcy temu. Więc mi tu nie wmawiaj nie moich emocji.
Zachowujesz się jak dzieciak z tym powtarzaniem o swojej radości. Myślisz, że kogoś to zaboli? Za wariata i fanatyka Cię biorą i tyle.
Nie o cudzym, tylko o Twoim rozgoryczeniu. Albo zaakceptujesz albo sie zapienisz.Nie interesuj sie tym co mowia i pisza o tobie inni.
Myslisz, ze wiedza? Myslisz, ze pisza prawde? Mysle, ze nienawiscia palaja dlatego, ze otwarcie napisalem, ze cciessze sie z wygranej PiS we wczorajsych wyborach. Jakis zakaz jest wyrazania swojej radosci z przegranej PO?
Adolf, oszolom, wariat, fanatyk. Czekam na dalsze epitety pod adresem kogos, kto ma inne poglady od Was tu na tym forum. Jestecie bezwzgledne, nie przbieracie w slowach. To jest dopiero opiekuncza brac doskonala. Adolf, oszolom, wariat, fanatyk, a kika nawet przerazam!!!!
Ja taki skromny, szary, spokojny mieszkaniec poludniowej Polski. No jakby to moi sasiedzi przeczytali, popekaliby ze smiechu. Jaki to ze mnie dran nie jest

)))
A ja jestem tylko po stronie partii rzadzacej PiS. Zaden ze mnie ani Adolf, ani oszolom, ani wariat, ani nawet fanatyk, ze o przerazeniu kogokolwiek nie wspomne.