ani nie miał tych pieniędzy co mu zabrali.......czy ktoś wie o co chodzi???????
ani nie miał tych pieniędzy co mu zabrali.......czy ktoś wie o co chodzi???????
Steropianem nie. Ocieplam styropianem :-):-):-)
To ze ty tych pieniedzy nie masz, nie oznacza, ze inni ich nie maja.
I co? Zima idzie, Zdazysz? Teraz juz nikt styropianem nie ociepla. Sa lepsze materialy, nowej generacji.
No ale drogie, o wiele drozsze od styropianu. Nie lepiej poczekac i zrobic ten dom porzadnie?
Ty nic nie rozumiesz. retoryke Prezesa partii, ktorej polityke popieram, czyli posrednio dotyczy to elektoratu tej partii. Czyli w dorozumieniu takze mnie to dotyczy.
Nie ma potrzeby robienia wykladu z tego, co prostymi slowami napisane jest.
nie polemizuje, za niski to poziom jak dla mnie
Ok. Juz rozumiem.
Jak ktoś porówna słowa prezesa do słów Hitlera, to tak samo jakby porównał Ciebie do Hitlera. Uff. Takie proste to było ...
Pomijajac co przed. Zawsze jak czytam Wasze wpisy to przypomina mi sie reportaz, ktory kiedys widzialem o wykorzystywaniu wlasnie fotografii dzieci, umieszczanych w sieci. Pamietam ostrzezenie i prosbe jednoczesnie o nie umieszczanie zdjec swoich pociech w necie. Ale zrobisz jak zechcesz. Twoja sprawa.
A już zaczęliśmy się rozumieć...
Prostymi słowami napisze : podczas głosowania w Sejmie nad obywatelskim projektem ustawy antyaborcyjnej - ustawa miała w pełni zakazywać przerywania ciąży bez wyjątków, wszyscy posłowie PiS głosowali za jej przyjęciem . Teoretycznie zatem np moja 15-letnia siostrzenica gdyby została zgwałcona i w wyniku tego gwałtu poczęte zostałoby dziecko : musiałaby oprócz traumy związanej z gwałtem przechodzić także traumę związaną z ciążą , późniejszym wychowywaniem dziecka . PiS z tego się nie wycofał, projekt ten wróci szybko pod obrady nowego sejmu i zostanie uchwalone . Min dlatego całkiem mi nie po drodze z PiS .
Powtarzam: Nie twoje, nie rycz, pilnuj swoich dzieci. Moje jest dobrze chronione, ostrzegam.
Umarłam :D
to po smierci jeszcze pisac pozwalaja?