jak już wcześniej pisałam, według mnie, styl pisania, zadziornośc pasuje mi na Amelke
jak już wcześniej pisałam, według mnie, styl pisania, zadziornośc pasuje mi na Amelke
A ja myśle,że nasz Knorr dobrze sie bawi naszym kosztem:) Tylko nie wiem, dlaczego mam takie wrażenie, wrecz pewnośc,że znałam go w innym wcieleniu, no może.... bardziej damskim...:)
Dobrze, dobrze. Nie znosisz i nie trawisz, i jesteś przeszczęsliwy. Wszyscy przyjęli to do wiadomości pierdylion postów temu :)
NIe sądzę aby ktoś z forumowiczów się obraził - znam chyba dobrze grono tutaj piszących . natomiast z twoich wypowiedzi wynika , że ty nie głosowałeś na PiS z przekonania ideologicznego . Głosowałeś na nich bo byli w opozycji i punktowali tych - co twoje pieniądze ci zabrali . Śmiem zatem wątpić w prawdziwość twojego okreslania się jako : Prawicowiec . Nie podejmujesz dyskusji na argumenty tylko cieszysz sie , bo wygrali ci , którzy za twoją krzywdę teraz tamtym dokopią . I rzeczywiście : ciesz sie i miej nadzieję , ze dokopią tylko raczej swoich pieniązków spowrotem nie dostaniesz - bo domniemywam , że czytajac program PiS zapoznałeś się z projektem systemu emerytalnego i zmianami , które PiS proponuje .
Knorr nawet nie głosował...
A ty nie skaczesz pierdylionty raz na spadochronie? Co Ty tu robisz jeszcze?
Nie o cudzym, tylko o Twoim rozgoryczeniu. Albo zaakceptujesz albo sie zapienisz.Nie interesuj sie tym co mowia i pisza o tobie inni.
Myslisz, ze wiedza? Myslisz, ze pisza prawde? Mysle, ze nienawiscia palaja dlatego, ze otwarcie napisalem, ze cciessze sie z wygranej PiS we wczorajsych wyborach. Jakis zakaz jest wyrazania swojej radosci z przegranej PO?
Adolf, oszolom, wariat, fanatyk. Czekam na dalsze epitety pod adresem kogos, kto ma inne poglady od Was tu na tym forum. Jestecie bezwzgledne, nie przbieracie w slowach. To jest dopiero opiekuncza brac doskonala. Adolf, oszolom, wariat, fanatyk, a kika nawet przerazam!!!!
Ja taki skromny, szary, spokojny mieszkaniec poludniowej Polski. No jakby to moi sasiedzi przeczytali, popekaliby ze smiechu. Jaki to ze mnie dran nie jest :-))))
A ja jestem tylko po stronie partii rzadzacej PiS. Zaden ze mnie ani Adolf, ani oszolom, ani wariat, ani nawet fanatyk, ze o przerazeniu kogokolwiek nie wspomne.
........... nie cytyj mojego posta ............
bo co?
Ty i tak nic nie zrozumiesz, wiec oszczędzę sobie trudu odpisywania dłuższego na ten post. Ciebie nikt Adolfem nie nazwał. Nawet prezesa tak nikt nie nazwał, tylko porównał jego retorykę do tej Hitlera.
Jak słowo daję, przy Was to człowiek lezy i kwiczy ze śmiechu :) :) :) lecę plusować, bo zanim się wyśmieje, to moderator zdąży usunąć tę tfu....rczą dyskusję [img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQPVXervYx4BUP6zWrmRSwEq9cAaFP5EKMB02M99jvP_ZeDJw01dy--[img] Jaja jak berety :) :) :)
Zdejmij lepiej to dzieccko z avatara. To publiczne i ogolnodostepne media. Foty dzieci wykorzystywane sa przez roznych zboczencow. Nie wiesz o tym?
A Ty nie ocieplasz domu steropianem?