Na wyjeździe #29

27 października 2015 00:24 / 1 osobie podoba się ten post
ryba

jak już wcześniej pisałam, według mnie,  styl pisania, zadziornośc pasuje mi na  Amelke

No moze:) nigdy tak się nie wczytywalam w jej słowa.  
27 października 2015 00:24 / 5 osobom podoba się ten post
ryba

A ja myśle,że nasz Knorr dobrze sie bawi naszym kosztem:) Tylko nie wiem, dlaczego mam takie wrażenie, wrecz pewnośc,że znałam go w innym wcieleniu, no może.... bardziej damskim...:)

w tym czy w tamtym, zawsze to dla mnie cyrk był, 
charakterystyczna postac, żeby nie wiem jak próbowała zmienić oblicze, nie udaje się
dla mnie postać rospoznawalna
27 października 2015 00:25 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Dobrze, dobrze. Nie znosisz i nie trawisz, i jesteś przeszczęsliwy. Wszyscy przyjęli to do wiadomości pierdylion postów temu :)

A ty nie skaczesz pierdylionty raz na spadochronie? Co Ty tu robisz jeszcze?
27 października 2015 00:27
Aniak

NIe sądzę aby ktoś z forumowiczów się obraził - znam chyba dobrze grono tutaj piszących . natomiast z twoich wypowiedzi wynika , że ty nie głosowałeś na PiS z przekonania ideologicznego . Głosowałeś na nich bo byli w opozycji i punktowali tych - co twoje pieniądze ci zabrali . Śmiem zatem wątpić w prawdziwość twojego okreslania się jako : Prawicowiec . Nie podejmujesz dyskusji na argumenty tylko cieszysz sie , bo wygrali ci , którzy za twoją krzywdę teraz tamtym dokopią . I rzeczywiście : ciesz sie i miej nadzieję , ze dokopią tylko raczej swoich pieniązków spowrotem nie dostaniesz - bo domniemywam , że czytajac program PiS zapoznałeś się z projektem systemu emerytalnego i zmianami , które PiS proponuje .

Knorr nawet nie głosował...
27 października 2015 00:30 / 7 osobom podoba się ten post
wichurra2

Knorr nawet nie głosował...

ani nie miał tych pieniędzy co mu zabrali.......czy ktoś wie o co chodzi???????

27 października 2015 00:33 / 5 osobom podoba się ten post
Knorr

A ty nie skaczesz pierdylionty raz na spadochronie? Co Ty tu robisz jeszcze?

Tak, skaczę przeszczęśliwa. Marzenia się spełniają.
27 października 2015 00:33 / 3 osobom podoba się ten post
Knorr

Nie o cudzym, tylko o Twoim rozgoryczeniu. Albo zaakceptujesz albo sie zapienisz.Nie interesuj sie tym co mowia i pisza o tobie inni.
Myslisz, ze wiedza? Myslisz, ze pisza prawde? Mysle, ze nienawiscia palaja dlatego, ze otwarcie napisalem, ze cciessze sie z wygranej PiS we wczorajsych wyborach. Jakis zakaz jest wyrazania swojej radosci z przegranej PO?
Adolf, oszolom, wariat, fanatyk. Czekam na dalsze epitety pod adresem kogos, kto ma inne poglady od Was tu na tym forum. Jestecie bezwzgledne, nie przbieracie w slowach. To jest dopiero opiekuncza brac doskonala. Adolf, oszolom, wariat, fanatyk, a kika nawet przerazam!!!!
Ja taki skromny, szary, spokojny mieszkaniec poludniowej Polski. No jakby to moi sasiedzi przeczytali, popekaliby ze smiechu. Jaki to ze mnie dran nie jest :-))))
A ja jestem tylko po stronie partii rzadzacej PiS. Zaden ze mnie ani Adolf, ani oszolom, ani wariat, ani nawet fanatyk, ze o  przerazeniu kogokolwiek nie wspomne.

Ty i tak nic nie zrozumiesz, wiec oszczędzę sobie trudu odpisywania dłuższego na ten post. Ciebie nikt Adolfem nie nazwał. Nawet prezesa tak nikt nie nazwał,  tylko porównał jego retorykę do tej Hitlera. 
27 października 2015 00:35 / 1 osobie podoba się ten post
Gosiap

........... nie cytyj mojego posta ............

bo co?
27 października 2015 00:37 / 2 osobom podoba się ten post
Jak słowo daję, przy Was to człowiek lezy i kwiczy ze śmiechu :) :) :) lecę plusować, bo zanim się wyśmieje, to moderator zdąży usunąć tę tfu....rczą dyskusję  [img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQPVXervYx4BUP6zWrmRSwEq9cAaFP5EKMB02M99jvP_ZeDJw01dy--[img] Jaja jak berety :) :) :)
27 października 2015 00:38
Knorr

bo co?

bo nic
27 października 2015 00:39
wichurra2

Ty i tak nic nie zrozumiesz, wiec oszczędzę sobie trudu odpisywania dłuższego na ten post. Ciebie nikt Adolfem nie nazwał. Nawet prezesa tak nikt nie nazwał,  tylko porównał jego retorykę do tej Hitlera. 

Ty nic nie rozumiesz. retoryke Prezesa partii, ktorej polityke popieram, czyli posrednio dotyczy to elektoratu tej partii. Czyli w dorozumieniu takze mnie to dotyczy.
Nie ma potrzeby robienia wykladu z tego, co prostymi slowami napisane jest.
27 października 2015 00:40
Gosiap

bo nic

Zdejmij lepiej to dzieccko z avatara. To publiczne i ogolnodostepne media. Foty dzieci wykorzystywane sa przez roznych zboczencow. Nie wiesz o tym?
27 października 2015 00:42 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Jak słowo daję, przy Was to człowiek lezy i kwiczy ze śmiechu :) :) :) lecę plusować, bo zanim się wyśmieje, to moderator zdąży usunąć tę tfu....rczą dyskusję  [img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQPVXervYx4BUP6zWrmRSwEq9cAaFP5EKMB02M99jvP_ZeDJw01dy--[img] Jaja jak berety :) :) :)

A Ty nie ocieplasz domu steropianem?
27 października 2015 00:42 / 3 osobom podoba się ten post
Knorr

Zdejmij lepiej to dzieccko z avatara. To publiczne i ogolnodostepne media. Foty dzieci wykorzystywane sa przez roznych zboczencow. Nie wiesz o tym?

Nie twoje, nie rycz, pilnuj swoich.Jest dobrze chronione, ostrzegam.
27 października 2015 00:45 / 7 osobom podoba się ten post
Knorr

A Ty nie ocieplasz domu steropianem?

Steropianem nie. Ocieplam styropianem