teraz dopiero sie rozzuchwali,czuje sie bez karna:( takim to wiatr w żagle. Bezimienne są :(
teraz dopiero sie rozzuchwali,czuje sie bez karna:( takim to wiatr w żagle. Bezimienne są :(
Wielka szkoda,że nie znasz jej nicka,na prawdę.
Jeśli ta Natalia ,która ma wrócić zagląda na forum to może pokojarzy fakty i napisze o tej która ją tak urządziła.
Mleczko 1 zacytowalam Twoj post , bo jest krotki ale moja wypowiedz tyczy sie wlasnie nielojalnosci niektorych opiekunek. Jak wiecie w tym roku po ponad 3 latach pobytu w De , musialam jechac wreszcie do Polski. W ciagu 4 miesiecy mialam przyjemnosc jechac 6 razy busami. Jako pasazerowie, przede wszystkim opiekunki. Jako , ze moja jazda zawsze trwala okolo 16 godzin, nasluchalam sie roznosci. Ktos tu napisal prawde, ze tutaj na necie , mozna byc kim sie tylko chce, zalezy od wyobrazni. Znajomosci wirtualne lubia omamiac, pomimo tego , ze potrzebne sa do przetrwania tak jak nasze Opiekunkowo. Czytajac wpisy, mam wrazenie , ze jestem z Wami realnie i to mi wystarcza. W rzeczywistosci jak sie skonfrontuje wyglad zewnetrzny, poslucha wypowiedzi..... wie sie na wstepie z kim sie ma doczynienia. Zaznaczam, ze nie znam nikogo z Was w realu, prosze nie odbierac moich wynurzen jako atak na kogos. To sa tylko takie moje przemyslenia. Bylam strasznie zbulwersowana pania w wieku po szescdziesiatce( a moze tylko tak wygladala) kiedy na koniec mojej drogi o godzinie 22 okazalo sie , ze kobita jest zalana w sztok!!!! Pila jakis sfermentowany sok:)))) Pomyslalam sobie, jak ona zajedzie teraz na sztele w takim stanie gdzie czeka na nia dwoje podopiecznych( tak mowila) . Tez bylam zdziwiona,ze kobiety jeszcze teraz pracuja na czarno oplacajac co miesiac mafijnego polskiego posrednika !!!! Same jezdzicie do domow i do pracy, zapewne tez spotykacie opiekunki przez wielkie O i te, ktore dadza d..e ogolic aby tylko zarobic euraski i utrzymac sie na szteli. Nadmienie, ze nie wdawalam sie w rozmowy, nikt nie wiedzial, ze tez wykonuje te prace.
Cóż:(Może czyta forum na bieżąco ,rozpozna siebie i cos do niej dotrze.Najgorsze te nadgorliwe "włazodupy":(:(:(:( I weź tu zmien taka potem....masakra:(
Jeśli ta Natalia ,która ma wrócić zagląda na forum to może pokojarzy fakty i napisze o tej która ją tak urządziła.
Dziewczyny nie podam jej nicka bo go po prostu nie znam :-) przykro mi :-) jakbym go znała to zaraz w pierwszym poście bym go umieściła :-)
.. a, to ja pięknie poprorszę o nazwę miejscowości :-)
Można tak ? Można !!!!
Co do opiekunek z forum,to wprawdzie zaledwie kilka poznałam w realu ale te które poznałam są takie,ze śmiało mogłabym je zmienić jak i na odwrót nie miałabym nic przeciwko żeby to one mnie zmieniły.Problem w tym że dobre opiekunki mają na ogół swoje sztele,i trudno zgrać terminy.