Na wyjeździe #29

29 października 2015 19:29
Marta

A ja powoli przestaję wierzyć w różne sensacyjne historyjki opowiadane na forum.
A taki ze mnie niedowiarek i już .

Uwierz , tyle tylko Ci moge powiedzieć
29 października 2015 19:31 / 2 osobom podoba się ten post
Jak przychodzi do konkretów to takie osoby się wycofują .Rzucą jakąś historyjkę a reszty niech się wszyscy domyślają .Niech sue w detektywów bawią jak im się chce.Mnie się już nie chce.

29 października 2015 19:41 / 2 osobom podoba się ten post
Jesli to mnie dotyczy to daruj sobie, bedę wdzieczna jak przestaniesz moje wpisy czytac i komentować. Wczoraj pokazałas klase. A ciagle nawołujesz,że wszysy równi są nie dzielisz ludzi. Bardzo proszę.
29 października 2015 19:48 / 3 osobom podoba się ten post
giunta

Bardzo lubię tego profesora. Na youtubie też jest trochę jego wykładów :)

Tez lubie nawet kupiłam sobie " wywiad rzeke" z prof. Podziwiam. Ostatni wywiad  na temat sześciolatkow ( czy powinny iśc do szkoły )  wprawic może w osłupienie.
29 października 2015 19:52 / 4 osobom podoba się ten post
bieta

Owszem, można, tyle tylko, że Joasia o tym zadecyduje

Dziewczyny oczywiscie że mozna ......Berlin Steglitz
29 października 2015 19:54 / 4 osobom podoba się ten post
((( i po co ta złośliwość ? 
Z mleczko miałam spięcia, ale, żeby tak ???
29 października 2015 19:56 / 7 osobom podoba się ten post
Marta

Jak przychodzi do konkretów to takie osoby się wycofują .Rzucą jakąś historyjkę a reszty niech się wszyscy domyślają .Niech sue w detektywów bawią jak im się chce.Mnie się już nie chce.

Marta napisałam co usłyszałam i zobaczyłam a niestety nie mogę cały dzień siedzieć na Forum i odpowiadac na pytania bo jestem w pracy..... jak mam czas to zaglądam tutaj ..... ot i wszystko......  
29 października 2015 20:02 / 6 osobom podoba się ten post
Joasia, wierzę w to co napisałaś ! 
Najlepiej , nie odpowiadaj na kolejne komentarze. 
Pozdrawiam,
29 października 2015 20:03 / 3 osobom podoba się ten post
bieta

Joasia, wierzę w to co napisałaś ! 
Najlepiej , nie odpowiadaj na kolejne komentarze. 
Pozdrawiam,

i tak zrobię ..... dzięki
29 października 2015 20:14
Joasia

Marta napisałam co usłyszałam i zobaczyłam a niestety nie mogę cały dzień siedzieć na Forum i odpowiadac na pytania bo jestem w pracy..... jak mam czas to zaglądam tutaj ..... ot i wszystko......  

Nie złość się Joasiu było juz tu mnóstwo opisywanych mniej lub bardzie wiarygodnych historii jestem na forum od dwóch lat.Toteż nabrałam dystansu do tego co czytam.
Bez urazy
29 października 2015 20:17 / 6 osobom podoba się ten post
bieta

((( i po co ta złośliwość ? 
Z mleczko miałam spięcia, ale, żeby tak ???

Nie jestem elektrykiem-) wczoraj był bardzo brzydki wpis dotyczacy postu mamueli. I dlatego prosiłam o usuniecie.Kto czytał to wie.
29 października 2015 20:19 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Nie złość się Joasiu było juz tu mnóstwo opisywanych mniej lub bardzie wiarygodnych historii jestem na forum od dwóch lat.Toteż nabrałam dystansu do tego co czytam.
Bez urazy:-)

Ładnie i składnie to napisałaś. Podoba mi się :- )  ))))
29 października 2015 20:29 / 3 osobom podoba się ten post
Och pamiętam np taką historię) jedna pani bardzo dramatycznie opisywała swoją sytuację,że jest więziona przez rodzinę,bita,ze nie ma co jeść....jeden długachny post na ten temat
Wiele osób poruszonych jej losem rzuciło sie na pomoc..współczuło,podpowiadani jej różne sposoby wyjścia z tej sytuacji.
Tyle że ta pani po kilku dniach napisała ze zrobiła sobie jaja bo jej się nudziło.
Może ktoś jeszcze pamięta tę starą historię? Ta i jeszcze pare innych nauczyło mnie dystansu do " słowa czytanego".
29 października 2015 20:31
pamiętam
29 października 2015 20:33
Dziekuje bardzo , Tobie też wszystkiego dobrego ........czy to może nie do mnie ?