Opiekunka czy niewolnica?

07 lutego 2014 10:43
kasia63

Też się smucę i to bardzo ,zwłaszcza jak patrzę na kurs euro-w poniedziałek 4,25 a dziś 4,16......buuuuuu

No to mnie pocieszyłaś bo ja jeszcze nie zaglądałam na kurs walut. Tak to już jest biednemu zawsze wiatr w oczy.....:):)
07 lutego 2014 10:56
Ja też nie zaglądam. Andrea mówiła, że wypłata będzie po kursie z 31.01 więc nie najgorsza a ja mam konto złotówkowe. A niewolnicą się czuję czasem jak stella trudna.
07 lutego 2014 17:12 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Też się smucę i to bardzo ,zwłaszcza jak patrzę na kurs euro-w poniedziałek 4,25 a dziś 4,16......buuuuuu

Nie martw się, w poniedziałe podskoczy ;-)))
07 lutego 2014 17:32
Mycha

Nie martw się, w poniedziałe podskoczy ;-)))

Nie musi być w poniedziałek -28.02 ma być wysoki, bo wtedy będę wymieniała:):):)A to już będzie po olimpiadzie w Soczi i pewnie znów zjedzie w dół:(
07 lutego 2014 18:38 / 1 osobie podoba się ten post
dziewczyny czy te 2 lub 5 groszy maja az takie znaczenie moze przy ogromnych obrotach ale przy naszych poborach to jakies groszowe sprawy
07 lutego 2014 18:40 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Nie musi być w poniedziałek -28.02 ma być wysoki, bo wtedy będę wymieniała:):):)A to już będzie po olimpiadzie w Soczi i pewnie znów zjedzie w dół:(

Napisz jeszcze gdzie i o ktorej godzinie. 
Niewola to wedlug mnie przymusowe zamkniecie, zatrzymanie lub wiezienie. Mnie nikt do niczego nie zmuszal, nie zamykal i nigdy nie wiezil.
07 lutego 2014 18:43
ale wracajac do tematu nie macie wrazenia ze wiezniowie maja lepiej czasami niz my.........
07 lutego 2014 18:43 / 1 osobie podoba się ten post
aniol

dziewczyny czy te 2 lub 5 groszy maja az takie znaczenie moze przy ogromnych obrotach ale przy naszych poborach to jakies groszowe sprawy

nie znowu takie grosze kazde 2 grosze na 1000€ to 20zł wiecej lub mniej, a razem to bedzie 40zł  (4-5 kaw w Tchibo) :) 
ale nie martwcie się pod koniec kazdego miesiaca rosnie
07 lutego 2014 18:45 / 2 osobom podoba się ten post
amelka55

Napisz jeszcze gdzie i o ktorej godzinie. 
Niewola to wedlug mnie przymusowe zamkniecie, zatrzymanie lub wiezienie. Mnie nikt do niczego nie zmuszal, nie zamykal i nigdy nie wiezil.

W Koszalinie między 10-15ą:)A co? Chcesz mi pomóc nieść walizę? :):)

W temacie-nie czuję się niewolnicą-taka praca i nie ma co się wczuwać w niesympatyczne role:)Większa niewolnica się czułam wysłuchując bzdurnych nieraz poleceń mojego ordynatora.....
07 lutego 2014 18:48 / 1 osobie podoba się ten post
aniol

ale wracajac do tematu nie macie wrazenia ze wiezniowie maja lepiej czasami niz my.........

'Wszedzie jest dobrze, gdzie nas nie ma'.
Z pewnoscia nie chcialabym sie zamienic, bo i w papierach zostaje co nieco).
07 lutego 2014 18:56
kasia63

W Koszalinie między 10-15ą:)A co? Chcesz mi pomóc nieść walizę? :):)

W temacie-nie czuję się niewolnicą-taka praca i nie ma co się wczuwać w niesympatyczne role:)Większa niewolnica się czułam wysłuchując bzdurnych nieraz poleceń mojego ordynatora.....

Zapomnialam dodac, zebys ilosc takze podala-wielkie dzieki )
Kazda praca to swego rodzaju niewola. Trzeba rano wstac, do niej pojsc, pracowac, stosowac sie do polecen lub przepisow-na tym forum tez musimy pisac na temat-czyli gdzie nie spojrzysz - niewola
07 lutego 2014 19:01 / 1 osobie podoba się ten post
amelka55

Zapomnialam dodac, zebys ilosc takze podala-wielkie dzieki :-))
Kazda praca to swego rodzaju niewola. Trzeba rano wstac, do niej pojsc, pracowac, stosowac sie do polecen lub przepisow-na tym forum tez musimy pisac na temat-czyli gdzie nie spojrzysz - niewola:-)) 

Milo ze jest tu ktos z Koszalina pozdrawiam jesli chodzi o wymiane kaski to sprawdz kurs w Alior banku ostatnio mieli wyzszy niz w kantorach to moj nr tel 888920259 jak podasz mi swoj to moze razem wpadniemy na kawke do tchibo i pogaduchy wracam do domku na walentynki
07 lutego 2014 19:03
Czy euro wymieniacie z zwykłych kantorach czy w internetowych?
07 lutego 2014 19:03 / 1 osobie podoba się ten post
filip

nie znowu takie grosze kazde 2 grosze na 1000€ to 20zł wiecej lub mniej, a razem to bedzie 40zł  (4-5 kaw w Tchibo) :) 
ale nie martwcie się pod koniec kazdego miesiaca rosnie

A jak wezmiemy pod uwage cala walizke- to jest powod do zmartwienia.
A odpowiadajac na pytanie z tematu: na pewno jestem opiekunka na wolnosci, bo PL i DE to wolne, demokratyczne landy i wiem, ze nikt mi 'Misia' do paszportu nie wstawi.  
07 lutego 2014 19:21 / 1 osobie podoba się ten post
aniol

Milo ze jest tu ktos z Koszalina pozdrawiam jesli chodzi o wymiane kaski to sprawdz kurs w Alior banku ostatnio mieli wyzszy niz w kantorach to moj nr tel 888920259 jak podasz mi swoj to moze razem wpadniemy na kawke do tchibo i pogaduchy wracam do domku na walentynki

Sorry ale ja nie jestem z Koszalina. Zacytuj posta Kasi 63. 
A poniewaz nie jestem niewolnica, to do Koszalina pojade tylko 28 lutego w godz. 10:00-15;00.
Pozdrawiam.