Na wyjeździe #34

09 września 2016 12:05 / 4 osobom podoba się ten post
margarita13

Aniu,jeżeli przyjeżdża notariusz,a Ty masz być i szykować dowód,to nasuwa się wniosek,że POD zapewne coś Ci zapisze...:brawo1::aniolki:

Nie wiem czy mi cos zapisze bo on juz nic nie ma . Po smierci żony w czerwcu podzielił wszystko miedzy corki . Mnie dostał sie samochod jego , bo juz nie jeździ . Zobacze o co lata ,  sama jestem ciekawa. Nie chce za bardzo podarunków ,żeby nie być zobowiązana opiekować sie nim  do ostatnich dni . Taka juz jestem nie potrafie odwrócic sie i odejśc. A to by było za wiele dla mnie .

Samochod jeżdzi tylko pdp nie ( musialam edytowac )
09 września 2016 12:08 / 5 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

Nie wiem czy mi cos zapisze bo on juz nic nie ma . Po smierci żony w czerwcu podzielił wszystko miedzy corki . Mnie dostał sie samochod jego , bo juz nie jeździ . Zobacze o co lata ,  sama jestem ciekawa. Nie chce za bardzo podarunków ,żeby nie być zobowiązana opiekować sie nim  do ostatnich dni . Taka juz jestem nie potrafie odwrócic sie i odejśc. A to by było za wiele dla mnie .

A moze dzis Ci odbierze ten samochod ??
A tak powaznie , pewnie cos tam ma jeszcze.....
09 września 2016 12:33 / 4 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

A ja mam zagwozdke "na wyjeżdzie". Moj pdp zakomunikował mi dzisiaj , ze o 17 -tej przyjeżdża do nas notariusz. Mam przygotowac dowód osobisty i być w domu o tej porze. Co to będzie ? , co to bedzie ?

Może chce Cię przysposobić.....żart oczywiście
09 września 2016 12:38 / 3 osobom podoba się ten post
Zofija

Może chce Cię przysposobić.....żart oczywiście:-)

Wiem , że u nas jak chcesz adoptowac to miedzy rodzicem a dzieckiem musi być zachowana dość spora róznica wieku. I tu spełniamy te warunki. Ale nie nastawiam sie na zmianę obywatelstwa i nazwiska wiem Zosiu , że to żart ) .
09 września 2016 12:41 / 8 osobom podoba się ten post
Zofija

Może chce Cię przysposobić.....żart oczywiście:-)

A tam zaraz przysposobić - kredyt duży chce zaciągnąć i żyranta potrzebuje ....no co ? " niechodliwy " jest , do banku nie pójdzie to i notariusz potrzebny ...Lepiej niech se okulary przygotuje zawczasu i wszystko co maciupeńkim druczkiem napisane dobrzez przeczyta ...Jakby tłumacza chciała to jestem chętna .....dużo nie wezmę aleeee ! jak przetłumaczę to i ona nie zrozumie 
09 września 2016 12:42 / 1 osobie podoba się ten post
mleczkovoll40

Wiem , że u nas jak chcesz adoptowac to miedzy rodzicem a dzieckiem musi być zachowana dość spora róznica wieku. I tu spełniamy te warunki. Ale nie nastawiam sie na zmianę obywatelstwa i nazwiska :-) wiem Zosiu , że to żart :-)) .

No i ciekawość mnie zżera co też dziadziuś wymyślił.....???
09 września 2016 12:43 / 2 osobom podoba się ten post
ewa59

No i ciekawość mnie zżera co też dziadziuś wymyślił.....???

Ciekawa to jestem , bo to ludzki odruch przeciez. Ale nie az tak bardzo
09 września 2016 12:46 / 4 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

Ciekawa to jestem , bo to ludzki odruch przeciez. Ale nie az tak bardzo :-)

Oj nie bądż taka skromna.Coś ma być na rzeczy ,jak notariusz przychodzi.
09 września 2016 13:18 / 3 osobom podoba się ten post
teresadd

I będzie notował...
09 września 2016 13:56 / 3 osobom podoba się ten post
teresadd

Nieskromna to będę po 17-tej )))))) A na razie jade do Reala po gąbki do mycia garów. Wczorak kupiłam do tutejszego gospodarstwa i musze kupić do domu  To gąbki firmy VILEDA myja  az się wszystko błyszczy .
09 września 2016 14:00 / 4 osobom podoba się ten post
To zrób zdjęcie i wstaw bo ja też bym kupiła.
Ja tu w netto kupilam takie zmywarki, później wstawie fotke. Uważam, że są rewelacyjne bo przypalony ruszt grilla super czyszczą i przypalony piekarnik. Trzeba je tylko zwilżyć wodą.
09 września 2016 14:20 / 1 osobie podoba się ten post
mleczkovoll40

Nieskromna to będę po 17-tej :-))))))) A na razie jade do Reala po gąbki do mycia garów. Wczorak kupiłam do tutejszego gospodarstwa i musze kupić do domu  To gąbki firmy VILEDA myja  az się wszystko błyszczy .

Ok,dobrze wiedzieć, też zakupię
09 września 2016 14:21 / 2 osobom podoba się ten post
ewa59

To zrób zdjęcie i wstaw bo ja też bym kupiła.
Ja tu w netto kupilam takie zmywarki, później wstawie fotke. Uważam, że są rewelacyjne bo przypalony ruszt grilla super czyszczą i przypalony piekarnik. Trzeba je tylko zwilżyć wodą.

Miałam takie- one są wykonane z wełny stalowej i nasączone jakimś srodkiem. Potwierdzam-są rewelacyjne.
09 września 2016 14:25 / 1 osobie podoba się ten post
Niezaprzeczalnie, dobrze wszystko ustawiłaś, układ wręcz idealny, brawo Andrea. Zaraz też będziesz się rehabilitować  i odpoczywać po tych ostatnich niedomaganiach, chyba w najlepszym miejscu dla nas opiekunek, czyli we własnym domku. 
Dobrej podróży do domku, trzymaj się
09 września 2016 14:45 / 1 osobie podoba się ten post
mleczkovoll40

Na moje oko, to chce poprzedni testament zmienić, ale jak, tego nie wiem