Na wyjeździe #34

09 września 2016 21:38 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Witaski z D:)Podróż i wyjątkowo szybko,10 godz.a poprzednio ta sama trasa 16!Upał dziki i tak ma być jeszcze ponad tydzień.Siostrzyczki mnie poznały a Andrejka KAZAŁA napisać ,że jest najukochańsza na świecie:):):):)Nawet obiadek mi zostawiła,hi hi hi.Zapomniała chyba jak wyglądam bo porcja dla krasnoludka ,ale zawsze:):):)I 42 dni przede mną:)

Witaj, szczescie jak widac Ci sprzyja
09 września 2016 21:40 / 8 osobom podoba się ten post
Chyba się starzeję,bo zaczynam się cieszyć,że stałe miejsce znalazłam. Od jakiegos czasu juz mnie zmiany nie kręcą.
09 września 2016 21:46 / 2 osobom podoba się ten post
Podobno dobrze miec przyjaciuł!!
09 września 2016 21:47
hawana

Witaj, szczescie jak widac Ci sprzyja:-)

Taka ze mnie farciara:)
09 września 2016 21:50 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Witajcie,dopiero teraz mam czas żeby zajrzec na forum,dalej odgruzowuję mieszkanie pdp,już połowa za mną. Jak tu przyjechałam to wszystko zawalone ksiązkami,starymi kalendarzami,notesami i diabli więdzą czym jeszcze. Jesli mam tu wracac to muszę zrobić miejsce dla siebie,bo jedna prowizoryczna szafka to dla mnie za mało.
Mój pdp pomimo parkinsona i demencji próbuje czasem być dalej gentelmanem,dziś wybraliśmy sie razem autem na zakupy i on dzielnie prowadził wózek. W pewnym momencie dojrzał z daleka regał z winami i dostał takiego przyspieszenia,że ledwie go dogoniłam. Stałam z boku i się uśmiechałam ,patrzyłam jak z tego szczęscia nie wie ,które ma wybrać hahahah. Złapał jedno,potem drugie i do wózka,a ja postukałam go w ramię i mówię: "zapomniałes,że pić nie możesz"? Dziadziuś westchnął i grzecznie odstawił butelki na miejsce. Po powrocie do domu,chciałam z bagażnika wziąc dwie duże torby,a on mnie odsunął i mówi,że on to weżme bo ma więcej siły i kawałek przeszedł,ale mu zabrałam bo bałam się,że się biedaczek w pół złamie.
Mój pdp. przepuszcza mnie pierwszą w drzwiach,zaskoczyło mnie to,bo większość Niemców pcha się jako pierwsi. Doszłam więc do wniosku ,że dziadziuś musił być wczesniej gentelmanem.:strach na wroble:

Albo ma polskie korzenie gdzies daleko daleko wśród przodków:0
Zapomniałam napisac ,że jechały w busie 3 panie opiekunki z komputerami ,rozdałam adres naszego forum-ciekawe czy sie któras pokaże?:)
09 września 2016 21:56
kasia63

Albo ma polskie korzenie gdzies daleko daleko wśród przodków:0
Zapomniałam napisac ,że jechały w busie 3 panie opiekunki z komputerami ,rozdałam adres naszego forum-ciekawe czy sie któras pokaże?:)

Nie sądzę,jeśli o mnie chodzi,ludzie z jakiegos powodu boją się przyznać,że piszą na forach. Wszytkie opiekunki ,ktore zmieniałam udawały,że nie znają forów ,a już Broń Boże ,że coś czasem napiszą.
09 września 2016 22:00 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Nie sądzę,jeśli o mnie chodzi,ludzie z jakiegos powodu boją się przyznać,że piszą na forach. Wszytkie opiekunki ,ktore zmieniałam udawały,że nie znają forów ,a już Broń Boże ,że coś czasem napiszą.

Ale czytaja zza krzakow 
09 września 2016 22:00 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Coś w tym jest bo jeszcze nie udalo mi sie trafić na taką co zna jakiekolwiek forum opiekunkowe....Dziwne jak dla mnie?:( Gdyby to chodziło o faorum dla maniaczek sexualnych to jeszcze ,ale nasze ,PORZĄDNE Opiekunkowo?????????
09 września 2016 22:23 / 8 osobom podoba się ten post
kasia63

Coś w tym jest bo jeszcze nie udalo mi sie trafić na taką co zna jakiekolwiek forum opiekunkowe....Dziwne jak dla mnie?:( Gdyby to chodziło o faorum dla maniaczek sexualnych to jeszcze ,ale nasze ,PORZĄDNE Opiekunkowo?????????

A ja zanim do Was dołączyłam przelecialam kilka forów dla opiekunek i wybrałam właśnie to....a powód był jeden.....normalność !!! Wypowiedzi bez wulgaryzmów a uczestnicy bez nadecia i zadęcia.....normalni ludzie.
A tak nawiasem mówiąc to co za wstyd, że wypowiadam się na jakimś forum....??? Nie rozumiem.
10 września 2016 12:41 / 6 osobom podoba się ten post
Tydzień mi minął szybko,pogoda piękna a mi smutno choć  Pdp zadowolona z mojego powrotu pomimo że zawalam ją robotą:)
10 września 2016 12:52 / 5 osobom podoba się ten post
kasia63

Ja dzięki temu forum poznałam wiele koleżanek i utrzymujemy ze sobą kontakt.Z jednymi jest tylko telefoniczny , przez skypa, z innymi widuję sie osobiście pod warunkiem,że nie  miniemy się gdzieś po drodze do De.
10 września 2016 12:54 / 4 osobom podoba się ten post
michasia

Tydzień mi minął szybko,pogoda piękna a mi smutno choć  Pdp zadowolona z mojego powrotu pomimo że zawalam ją robotą:)

Ja swojej też wynajduję różną pracę bo wtedy nie ma czasu myśleć ile ma lat i smarkać w chusteczkę.
10 września 2016 13:24
joannagda

Ja swojej też wynajduję różną pracę bo wtedy nie ma czasu myśleć ile ma lat i smarkać w chusteczkę.

:pomponiara:
10 września 2016 19:45 / 5 osobom podoba się ten post
Mnie narazie czas tak sybko leci,że zanim się obejrze już jest wieczór,to własnie zalety nowych sztel.
Dziś przyjechałam dziadka siostra ,chciała nam zaproponować atrakcję w postaci rejsem po rzece,ale niestety wycieczka nie doszła do skutku bo nie mogłysmy znależć miejsca z którego statek zabiera pasazerów,jak wresczie znalazłyśmy to z odległosci 500 m widziałysmy jak odpływa z przystanku hihi. Siostra dziadka była niepocieszona bo bardzo chciala popłynąć . Wyjężdżając z parkingu wjechal w nas inny samochód,facet nas nie zauważyl i tylem w nas wjechał. Całe szczęscie,że policji nie wzywali bo pewnie byśmy do kolacji tam siedzieli. Siostra dziadka spisała tylko oswiadczenie i wrócilismy do domu.
Potem kolacja i koniec dnia.
10 września 2016 19:59 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Chyba się starzeję,bo zaczynam się cieszyć,że stałe miejsce znalazłam. Od jakiegos czasu juz mnie zmiany nie kręcą.

Najwyzsza pora zakotwiczyć