Na wyjeździe #34

09 września 2016 18:38
ewa59

To zrób zdjęcie i wstaw bo ja też bym kupiła.
Ja tu w netto kupilam takie zmywarki, później wstawie fotke. Uważam, że są rewelacyjne bo przypalony ruszt grilla super czyszczą i przypalony piekarnik. Trzeba je tylko zwilżyć wodą.

No juz jestem głowa mnie rozbolała z tego wszystkiego zdjęcie zamieszczam . Super zmywaki , super .
09 września 2016 18:43
hawana

Na moje oko, to chce poprzedni testament zmienić, ale jak, tego nie wiem:-)

Tak daleko to bym nie myślała. Pisałam ,że pdp nie ma juz nic,  wszystko po smierci zony rozdał. Też z notariuszem. Wiec  co może cofnąć. Jestem zaskoczona pomysłowościa pdp , hojnością , Jeszcze mysle intensywnie co mam zrobić .Jak postapić . Musze sie mocno zastanowić. Jeszcze narada rodzinna trwa jest tez urzędnik . Mnie naprawde glowa rozbolała i musiałam wyjśc .
09 września 2016 18:45 / 1 osobie podoba się ten post
ewa59

To zrób zdjęcie i wstaw bo ja też bym kupiła.
Ja tu w netto kupilam takie zmywarki, później wstawie fotke. Uważam, że są rewelacyjne bo przypalony ruszt grilla super czyszczą i przypalony piekarnik. Trzeba je tylko zwilżyć wodą.

Wstawiłam zdjęcie,
09 września 2016 19:33 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Miałam takie- one są wykonane z wełny stalowej i nasączone jakimś srodkiem. Potwierdzam-są rewelacyjne.

09 września 2016 20:51 / 5 osobom podoba się ten post
Sobie kupiłem dzisiaj szelki do spodni. Markowe. Se bedę paradował.
09 września 2016 20:59 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

O, a ja takie kupuję w PL. Oczywiście wyrób polski
Są świetne.
09 września 2016 21:03 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

O, a ja takie kupuję w PL. Oczywiście wyrób polski :-)
Są świetne.

Też takich używam rewelacja,błysk
09 września 2016 21:06
Kobietka

O, a ja takie kupuję w PL. Oczywiście wyrób polski :-)
Są świetne.

A ja w PL takich nie widziałam....w jakim sklepie kupujesz ??
09 września 2016 21:11 / 1 osobie podoba się ten post
Super!, ale...nie pomyślałas o koleżance z forum, która jest w potrzebie:( :) Dawno, dawno temu(no, jakies trzy lata temu) zadeklarowałaś wszelaką , możliwą pomoc:) Spoko, to tylko taka "żartobliwa przytyczka", ale ,gdyby, cos, kiedyś..:)
09 września 2016 21:11 / 4 osobom podoba się ten post
ewa59

Ja kupuje te czyściki w lidlu w Polsce
09 września 2016 21:15 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

Sobie kupiłem dzisiaj szelki do spodni. Markowe. Se bedę paradował.

Pewnie, w koncu kto bogatemu zabroni
09 września 2016 21:16 / 1 osobie podoba się ten post
ewa59

Na targu w Legionowie, albo w małych drogeriach, których już prawie nie ma. Niestety
Ale trzeba pytać, bo  nie rzucają się w oczy.
09 września 2016 21:19 / 2 osobom podoba się ten post
Malina

Ja kupuje te czyściki w lidlu w Polsce

O super ! Lidla mam bliżej niż targ
09 września 2016 21:33 / 8 osobom podoba się ten post
Witaski z D:)Podróż i wyjątkowo szybko,10 godz.a poprzednio ta sama trasa 16!Upał dziki i tak ma być jeszcze ponad tydzień.Siostrzyczki mnie poznały a Andrejka KAZAŁA napisać ,że jest najukochańsza na świecie:):):):)Nawet obiadek mi zostawiła,hi hi hi.Zapomniała chyba jak wyglądam bo porcja dla krasnoludka ,ale zawsze:):):)I 42 dni przede mną:)
09 września 2016 21:38 / 6 osobom podoba się ten post
Witajcie,dopiero teraz mam czas żeby zajrzec na forum,dalej odgruzowuję mieszkanie pdp,już połowa za mną. Jak tu przyjechałam to wszystko zawalone ksiązkami,starymi kalendarzami,notesami i diabli więdzą czym jeszcze. Jesli mam tu wracac to muszę zrobić miejsce dla siebie,bo jedna prowizoryczna szafka to dla mnie za mało.
Mój pdp pomimo parkinsona i demencji próbuje czasem być dalej gentelmanem,dziś wybraliśmy sie razem autem na zakupy i on dzielnie prowadził wózek. W pewnym momencie dojrzał z daleka regał z winami i dostał takiego przyspieszenia,że ledwie go dogoniłam. Stałam z boku i się uśmiechałam ,patrzyłam jak z tego szczęscia nie wie ,które ma wybrać hahahah. Złapał jedno,potem drugie i do wózka,a ja postukałam go w ramię i mówię: "zapomniałes,że pić nie możesz"? Dziadziuś westchnął i grzecznie odstawił butelki na miejsce. Po powrocie do domu,chciałam z bagażnika wziąc dwie duże torby,a on mnie odsunął i mówi,że on to weżme bo ma więcej siły i kawałek przeszedł,ale mu zabrałam bo bałam się,że się biedaczek w pół złamie.
Mój pdp. przepuszcza mnie pierwszą w drzwiach,zaskoczyło mnie to,bo większość Niemców pcha się jako pierwsi. Doszłam więc do wniosku ,że dziadziuś musił być wczesniej gentelmanem.