Na wyjeździe #35

26 października 2016 14:25 / 7 osobom podoba się ten post
Chyba powinnam w pochwalijkach napisać,bo tak ekspresowej przesyłki nigdy nie dostałam. W poniedzialek po południu wysłana paczka z Pl a dziś grzecznie w skrzynce leżała,no czy to nie cud? Cud,bo tam były atomizery,grzałki i liquidy ,a miałam już nie palić jak się cos popsuje,nie wytrzymalam i zamówiłam i mam
26 października 2016 14:34 / 10 osobom podoba się ten post
doda1961

Acha, to zdaje się, że babcia sobie sciele dróżkę do Heimu, bo jak juz zadna opiekunka jej się nie spodoba, to taki będzie finał, czego jej serdecznie zyczę. Zyczę jej Heimu o zaostrzonym rygorze :lol3:

Powiem szczerze, że aż tak źle nie jest.

Babcia jeszcze do niedawna samodzielnie funkcjonowała.
Jesli się zaakceptuje fakt, że ona w dalszym ciągu jest panią tego domu, jest tu całkiem ok.
Ja na ten przykład mam tu, jak u babci na wakacjach  
26 października 2016 14:58 / 5 osobom podoba się ten post
basiaim

Powiem szczerze, że aż tak źle nie jest.

Babcia jeszcze do niedawna samodzielnie funkcjonowała.
Jesli się zaakceptuje fakt, że ona w dalszym ciągu jest panią tego domu, jest tu całkiem ok.
Ja na ten przykład mam tu, jak u babci na wakacjach :-) 

Rozumiem, ze trzy poprzednie opiekunki szybko zjechaly, bo chcialy berlo i korone w domu pdp nosic?
26 października 2016 15:05 / 3 osobom podoba się ten post
agama

Dzień dobry wszystkim. Zachciało mi się krupniku. Wczoraj kupiłam warzywka i ziele angielskie bo nie miałam. Dzisiaj patrzę a to ziółko nie dość że mielone to jeszcze z dodatkiem pieprzu i gałki. Używaliście kiedyś takiej mieszanki?Będzie toto dobre?

A co ma nie być. Tylko troszkę sypnij, ociupinkę się znaczy.
26 października 2016 15:30
ivanilia40

Chyba powinnam w pochwalijkach napisać,bo tak ekspresowej przesyłki nigdy nie dostałam. W poniedzialek po południu wysłana paczka z Pl a dziś grzecznie w skrzynce leżała,no czy to nie cud? Cud,bo tam były atomizery,grzałki i liquidy ,a miałam już nie palić jak się cos popsuje,nie wytrzymalam i zamówiłam i mam :-)

Ivanilko, może się orientujesz jak to teraz z tą sprzedażą wysyłkową jest. Sklepy internetowe w takiej formie jak były już nie funkcjonują, a na e-dymie widzę że się dopasowali i utworzyli cos w rodzaju rezerwacji produktów z mozliwościa dobioru w wybranym punkcie , oczywiście po okazaniu dowodu tożsamości.
26 października 2016 16:04 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

Zupa podejrzewam ugotowana i zjedzona.O tej porze to kawa z ciachem.
26 października 2016 16:40 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Ivanilko, może się orientujesz jak to teraz z tą sprzedażą wysyłkową jest. Sklepy internetowe w takiej formie jak były już nie funkcjonują, a na e-dymie widzę że się dopasowali i utworzyli cos w rodzaju rezerwacji produktów z mozliwościa dobioru w wybranym punkcie , oczywiście po okazaniu dowodu tożsamości.

Tak jest jak mówisz,już nie ma możliwości kupienia przez internet,ja zamówiłam u kolegi,kupił mi to wszystko co zamówiłam i wysłal. Widzę natomiast ,że w De rosna jak grzyby po deszczu sklepy z _papierosami. 
26 października 2016 17:21 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Tak jest jak mówisz,już nie ma możliwości kupienia przez internet,ja zamówiłam u kolegi,kupił mi to wszystko co zamówiłam i wysłal. Widzę natomiast ,że w De rosna jak grzyby po deszczu sklepy z _papierosami. 

Faktycznie- teraz sprawdziłam, sklepy online funkcjonują.
26 października 2016 17:45 / 6 osobom podoba się ten post
Dojechałam wczoraj, wiadomo padnięta. Po pierwszej nocy przespanej w łóżku trochę mi się polepszyło ale nie do końca. Jeszcze 1-2 nocki pod kołderką i będzie ok. Nic tylko do roboty się brać a tak mi się nie chce. Za oknem szaro, jesiennie to i z robota się nie pali. Witajcie błędne duszyczki
26 października 2016 17:46 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Dojechałam wczoraj, wiadomo padnięta. Po pierwszej nocy przespanej w łóżku trochę mi się polepszyło ale nie do końca. Jeszcze 1-2 nocki pod kołderką i będzie ok. Nic tylko do roboty się brać a tak mi się nie chce. Za oknem szaro, jesiennie to i z robota się nie pali. Witajcie błędne duszyczki :-)

Cześć Mycha :) Robota nie zając :)
26 października 2016 17:50 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Acha, to zdaje się, że babcia sobie sciele dróżkę do Heimu, bo jak juz zadna opiekunka jej się nie spodoba, to taki będzie finał, czego jej serdecznie zyczę. Zyczę jej Heimu o zaostrzonym rygorze :lol3:

Rozśmieszyło mnie to ,,o zaostrzonym rygorze '',czy takie są Haimy.
26 października 2016 20:13 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

Sypnełam ociupinkę ale i tak to nie był ten smak którego się spodziewałam. Babci bardzo smakowało
26 października 2016 20:23 / 7 osobom podoba się ten post
Andrea, we dwie jesteście na tej Stelli? Sorry, że pytam... 
26 października 2016 20:36 / 5 osobom podoba się ten post
To fajnie macie. Dwie takie aparatki...   szybko Wam czas zleci. 
26 października 2016 20:46 / 5 osobom podoba się ten post
Wiem.  Czytam forum chyba od trzech lat... Twoje posty jako jedne z bardziej interesujących.