Internet w Niemczech

06 lutego 2014 21:16
Gabrysia

Tak - to jest właśnie to !!

Z ciekawości zarejestrowaam się na SCS i włączyłam film - mam czyściutko ....żadne reklamy mi nie latają.
Albo dlatego, ze jestem w PL, albo masz jakiś mały "załącznik" np. w przegladarce (warto sprawdzić rozszerzenia).

Ja dociekliwa baba też zarejestrowałam się na SCS.
Filmy mogę oglądać bez reklam, nic mi nie "fruwa", a jestem w De.
06 lutego 2014 21:19
Gabrysia

Tak - to jest właśnie to !!

Z ciekawości zarejestrowaam się na SCS i włączyłam film - mam czyściutko ....żadne reklamy mi nie latają.
Albo dlatego, ze jestem w PL, albo masz jakiś mały "załącznik" np. w przegladarce (warto sprawdzić rozszerzenia).

Co to znaczy że mam "załącznik"? I gdzie to sprawdzić? oj Gabrysiu, ale masz dziś roboty:)
06 lutego 2014 21:21
Jak tu tylu fachowców to ja też poproszę o pomoc,Nie moge odczytać swoich maili.Litery są podobne do liter ,,ruskich,,i jakieś dziwne znaki;.Dziewczyny pomóżcie,na pewno coś powciskałam ,ale nie wiem co:))
06 lutego 2014 21:22
efka66

Co to znaczy że mam "załącznik"? I gdzie to sprawdzić? oj Gabrysiu, ale masz dziś roboty:)

a jaką masz przeglądarkę ?
załącznik - to jakiś śmieć (miniprogramik) ściągający reklamy
06 lutego 2014 21:22 / 1 osobie podoba się ten post
SCS = Światowe Centrum Seriali
06 lutego 2014 21:24
Gabrysia -ja tego CCleaner nie mam ,żeby tak posprzątać ładnie:)Czyli muszę go zaistalować?Jaką wersję i skąd?
06 lutego 2014 21:26 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Gabrysia -ja tego CCleaner nie mam ,żeby tak posprzątać ładnie:)Czyli muszę go zaistalować?Jaką wersję i skąd?

06 lutego 2014 21:27
kasia63

No własnie :) ?
06 lutego 2014 21:27
Gabrysia

a jaką masz przeglądarkę ?
załącznik - to jakiś śmieć (miniprogramik) ściągający reklamy

Korzystam z Chrome, ale próbowałam też na Mozilli i mam to samo, ale nie będę Ci juz głowy zawracać, w Polsce sobie to poczyszczę wszystko. Dzięki:)
06 lutego 2014 21:30 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Pozwole sobie przypomniec swoje wypociny na ten temat:

http://www.opiekunki24.pl/forum/temat/zobacz/785/page/7
06 lutego 2014 21:34
Kasiu - nie musisz, ale dobrze jest od czasu do czasu przelecieć nim (również rejestr), bo jak się korzysta z kompa/internetu to zbiera się trochę niepotrzebnych śmieci w pamięci itd. a to z czasem spowalnia kompa.
Ten program nie oczyszcza z wirusów, robaków ani szkodliwego oprogramowania!
Ma też narzędzia - np. ułatwiające odinstalowanie programów (po każdym odinstalowaniu dobrze jest jescze przeczyścić rejestr, bo pozostają zbędne klucze)
06 lutego 2014 21:38
Gabrysia

Kasiu - nie musisz, ale dobrze jest od czasu do czasu przelecieć nim (również rejestr), bo jak się korzysta z kompa/internetu to zbiera się trochę niepotrzebnych śmieci w pamięci itd. a to z czasem spowalnia kompa.
Ten program nie oczyszcza z wirusów, robaków ani szkodliwego oprogramowania!
Ma też narzędzia - np. ułatwiające odinstalowanie programów (po każdym odinstalowaniu dobrze jest jescze przeczyścić rejestr, bo pozostają zbędne klucze)

Gabrysia -nie rozumiem!Wyżej podałaś linka do strony "dobre programy "gdzie ten  CC jest:) A teraz piszesz ,że nie muszę go instalować ...no to jak mam go użyć ,żeby wyczyścic smieci????Co źle zakumałam???
06 lutego 2014 21:40
kasia63

Gabrysia -nie rozumiem!Wyżej podałaś linka do strony "dobre programy "gdzie ten  CC jest:) A teraz piszesz ,że nie muszę go instalować ...no to jak mam go użyć ,żeby wyczyścic smieci????Co źle zakumałam???

Kasiu, nie musisz - jak widzisz laptop działał Ci do tej pory i bez niego .....ale "dobrze jest....."   :D :D 
06 lutego 2014 21:48 / 1 osobie podoba się ten post
Gabrysia

Kasiu, nie musisz - jak widzisz laptop działał Ci do tej pory i bez niego .....ale "dobrze jest....."   :D :D 

Teraz tym bardziej nie rozumiem:(, jeśli to było złośliwie to udało się .....dziekuję poradzę sobie jakoś...

Tylko Emilia ma na tyle klasy ,żeby pomagac nawet najwiekszym tumanom komputerowym i nie komentowaqc złośliwie i ironicznie.
06 lutego 2014 21:54 / 1 osobie podoba się ten post
no nie mogę, ale się uhahałam, ale kasi63 raczej nie jest do śmiechu i mam nadzieję, że przyjmie twój post za żarcik (oby).