Internet w Niemczech

06 lutego 2014 21:59 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Teraz tym bardziej nie rozumiem:(, jeśli to było złośliwie to udało się .....dziekuję poradzę sobie jakoś...

Tylko Emilia ma na tyle klasy ,żeby pomagac nawet najwiekszym tumanom komputerowym i nie komentowaqc złośliwie i ironicznie.

Kasiu !
Teraz to ja nic nie rozumiem !
W mojej odpowiedzi nie ma ani grama złośliwości czy ironii.

Gdzie widzisz jakikolwiek komentarz? 
Na pytanie: czy musisz go mieć - odpowiedziałam jasno: nie musisz (komputer działa i bez tego, wiele osób nie używa)....ale dobrze go mieć i od czasu do czasu...
Chciałam pomóc....no trudno ;)
06 lutego 2014 22:10 / 2 osobom podoba się ten post
Idź Ty moze juz dzis spać nim Ci komp wyleci w powietrze.
Jutro będzie lepsza pogoda dla komputerów.

Chyba nie ma mozliwości usunięcia wysłanej wiadomosci przez Ciebie.

06 lutego 2014 22:10
Pytanie było do dziewczyn, ale się wtrącę;-)  

Narzędzia - Opcje - Prywatność - Wyczyść historię.  

Chyba o to chodzi???
06 lutego 2014 22:13
misiekFfm

Pytanie było do dziewczyn, ale się wtrącę;-)  

Narzędzia - Opcje - Prywatność - Wyczyść historię.  

Chyba o to chodzi???

A nie jest tak , ze Andrejce się wyczysci, ale u Kasi zostanie?

Pytam bez złosliwosci, bo też jestem Skeypowy laik narazie.
06 lutego 2014 22:14
scarlet

A nie jest tak , ze Andrejce się wyczysci, ale u Kasi zostanie?

Pytam bez złosliwosci, bo też jestem Skeypowy laik narazie.

No to Kasia sobie tak samo wyczyści.
06 lutego 2014 22:16 / 2 osobom podoba się ten post
Ło matko!!!
No to jesteś w czarnej .....:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A Kasi pozostaje tylko dobrze sprzedać fotki ;-)
06 lutego 2014 22:20 / 3 osobom podoba się ten post
No to ma Cie w garści.
A numery kont bankowych z loginami i piny do złotych kart też poszły?

Tym razem przebiłaś chyba wszystkie na forum.
06 lutego 2014 22:22 / 3 osobom podoba się ten post
A nasz Moderator niech uważa;-)
Przy takich umiejętnościach Andrea jest gotowa wysłać cały portal w kosmos:-DDDDDDDDDDDD
06 lutego 2014 22:25 / 1 osobie podoba się ten post
andrea - pytasz czy można usunąć wiadomość ze skype.
Chcąc skasować całą historię rozmów ze wszystkimi użytkownikami, należy otworzyć program, wejść w menu NARZĘDZIA, tam wybrać następnie wejść w pozycje "Opcje...".
Pojawi się okno ustawień. W nim wchodzimy na zakładkę "Czaty i SMS". Należy po prawej kliknąć w przycisk: "Pokaż opcje zaawansowane", a potem kliknąć w przycisk "Wyczyść historię".
Jeśli nie chcemy, aby w przyszłości nasze rozmowy trafiały do ARCHIWUM, wówczas w wierszu "Przechowuj historię przez" wybieramy na liście "nie przechowuj".
Po wprowadzeniu zmian klikamy na dole w przycisk "ZAPISZ".
06 lutego 2014 22:28
bieta

andrea - pytasz czy można usunąć wiadomość ze skype.
Chcąc skasować całą historię rozmów ze wszystkimi użytkownikami, należy otworzyć program, wejść w menu NARZĘDZIA, tam wybrać następnie wejść w pozycje "Opcje...".
Pojawi się okno ustawień. W nim wchodzimy na zakładkę "Czaty i SMS". Należy po prawej kliknąć w przycisk: "Pokaż opcje zaawansowane", a potem kliknąć w przycisk "Wyczyść historię".
Jeśli nie chcemy, aby w przyszłości nasze rozmowy trafiały do ARCHIWUM, wówczas w wierszu "Przechowuj historię przez" wybieramy na liście "nie przechowuj".
Po wprowadzeniu zmian klikamy na dole w przycisk "ZAPISZ".

To już było.
06 lutego 2014 22:30 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Teraz tym bardziej nie rozumiem:(, jeśli to było złośliwie to udało się .....dziekuję poradzę sobie jakoś...

Tylko Emilia ma na tyle klasy ,żeby pomagac nawet najwiekszym tumanom komputerowym i nie komentowaqc złośliwie i ironicznie.

Kasia,  no przestań ja też bym tak odpowiedziała. Ja nie mam tego programu i komp mi działa. Od nowości go nie czyściłam ale też przyznaje że żadnych nieznanych programów nie wgrywam tym bardziej żadnych wersji demo.
06 lutego 2014 22:31 / 1 osobie podoba się ten post
I znowu dzisiaj ide spać mądrzejrza w kwesti komuterowej dzięki Andrejce.
Wiedzy nigdy nie za duzo
06 lutego 2014 22:33
misiekFfm

To już było:-(.

misiaczku, tak mi się jakoś rozmnożyły posty, sorki
06 lutego 2014 22:44 / 1 osobie podoba się ten post
Sluchajcie, spokojnie prosze. Uzywam komputerow od 1995 roku. Nie wyobrazam sobie pracy na Windowsie, obojetnie jakim, bez czyszczenia. Windows ma to do siebie ze sam tworzy mase logow, ktore same z siebie nie znikna, a zapelniaja dysk. W rejestrze zostaje masa smieci po programach i tak dalej. Ja daleka jestem od wmawiania komus, ze mam racje, ale doswiadczenie akurat w tym temacie to mam duuuuzo wieksze, niz w pracy opiekunki, nawet polroczny kurs mam zrobiony z ocena celujaca. Andrea: to, ze u Ciebie link zniknal, to nie znaczy, ze Kasia nie dostala "przesylki", to Kasia ma nieodbierac tej przesylki, lub ja skasowac, hi, hi, nie ogladajac. A swoja droga, to musial byc dluuuugi przesyl danych ...

A, sorry, juz pokasowalyscie wzajemnie, Andrea, nie nerwujsia, niebawem sama bedziesz radzic, spoko ... Albo hakerka sie staniesz z takimi zdolnosciami - nie zlosliwie !!! Ale sie usmialam ...
06 lutego 2014 22:48
emilia

Pozwole sobie przypomniec swoje wypociny na ten temat:

http://www.opiekunki24.pl/forum/temat/zobacz/785/page/7

Emilko,
mam Comodo i ten program do defragmentacji (dzięki Tobie ;-)), ale przy okazji instalacji tego do defragmentacji na pulpicie pojawiły się dodatkowe ikony- Sync Folder i MyPC Backup, czy to jest potrzebne? Nie wiem do czego one służą. Gdybyś mogła napisz co z nimi zrobić. Dzięki!