emiliaSluchajcie, spokojnie prosze. Uzywam komputerow od 1995 roku. Nie wyobrazam sobie pracy na Windowsie, obojetnie jakim, bez czyszczenia. Windows ma to do siebie ze sam tworzy mase logow, ktore same z siebie nie znikna, a zapelniaja dysk. W rejestrze zostaje masa smieci po programach i tak dalej. Ja daleka jestem od wmawiania komus, ze mam racje, ale doswiadczenie akurat w tym temacie to mam duuuuzo wieksze, niz w pracy opiekunki, nawet polroczny kurs mam zrobiony z ocena celujaca. Andrea: to, ze u Ciebie link zniknal, to nie znaczy, ze Kasia nie dostala "przesylki", to Kasia ma nieodbierac tej przesylki, lub ja skasowac, hi, hi, nie ogladajac. A swoja droga, to musial byc dluuuugi przesyl danych ...
A, sorry, juz pokasowalyscie wzajemnie, Andrea, nie nerwujsia, niebawem sama bedziesz radzic, spoko ... Albo hakerka sie staniesz z takimi zdolnosciami - nie zlosliwie !!! Ale sie usmialam ...
Na starym klamorze dawno, dawno temu uzywałam jv16 PowerTools. A teraz jakoś już chyba 6 lat nie wgrywałam programu do czyszczenia i oprócz awarii monitora mój komputer działa. A usunięcie Temp czy programów z autostartu idzie zrobić nawet ręcznie i klucze w rejestrze pousuwać jak ktoś sie zna. Ja sobie myslalam ze wgrywanie i czyszczenie mojego lapka nie jest potrzebne bo juz jest stary i trzeba go bedzie zmienić, ale staruszek jeszcze bardzo dobrze se radzi :))