Asiula a spróbuj zamknąć sticka i wyciągnąć i spróbować się połączyć za pomocą kodu ANji. Oszczędzisz pieniądze :):)
Asiula a spróbuj zamknąć sticka i wyciągnąć i spróbować się połączyć za pomocą kodu ANji. Oszczędzisz pieniądze :):)
Program Wise Care - poszukam, jak i co mozna nim zrobic, napisz tylko, jaka wersje masz, mysle, ze to Wise Care 365 Free - w polskiej wersji jezykowej ? Tez na niedziele, jutro mam ciezki dzien, PDP musze zawiezc przy pomocy taxi na spotkanie, no i jutro mam pierwsze lekcje, w sobote jedziemy z wizyta.
No i co ??? A tak niedawno plakalas, ze nic nie wiesz i nic sie nie nauczysz !!! A mowilam, ze nie taki diabel straszny ????
Mam Wise Care 365 Tray polska wersja językowa.
Emilio może mi pomożesz,wyskakuje mi taki napis-Unable to find locale date files.Please reinstall.- internet mam moge korzystac ze skype tylko nie moge uruchomić google chrome,wiec jak mam zainstalować na nowo google chrome,mogę operować starym internet explorer ale to jest męczarnia bo b.wolno chodzi.korzystam ze sticka z Aldi,
Najwyrazniej "padla" Chrome. Czy przypadkiem nie przenosilas gdzies jej folderow?
Moja rada:
Nie wiem, czy dasz rade sciagnac nowa Chrome przy slabym internecie, ale moze. Jak sciagniesz - stare Chrome usun, a nowe zainstaluj. Od razu mowie, ze wszystkie zapisane hasla i tak dalej pojda w kosmos.
Albo najpierw inaczej, masz na dysku (musi byc), prawdopodobnie w folderze "Download", plik instalacyjny Chrome, to jest to, co sie sciaga, zeby zainstalowac. Moze uda Ci sie klikajac na to wymusic reinstalacje, tak, jakbys drugi raz chciala zainstalowac.
Emilko,
mam Comodo i ten program do defragmentacji (dzięki Tobie ;-)), ale przy okazji instalacji tego do defragmentacji na pulpicie pojawiły się dodatkowe ikony- Sync Folder i MyPC Backup, czy to jest potrzebne? Nie wiem do czego one służą. Gdybyś mogła napisz co z nimi zrobić. Dzięki!
wracam niedlugo do niemiec,jaka moge ogladac tam polska telewizje,dzieki za pomoc.
Emilia ,Gabrysia !!!!!!!!Ratunku!!!!!Nasza Andrea coś nakopała i chyba z tego co pisze usunela sobie częsciowo CHROME działa jej tylko SKYP i woła o pomoc!!!!!!!!!
Kurde, teraz czas kolacji, musze isc ...
Andrea ma kłopot z otworzeniem przegladarki,z przywróceniem systemu i innymi sprawami-ja za cienka:(Masz ją na skypie na pewno z pozycji forum pomoc jest niemożliwa.Ona mówi ze ma cie na skypie.