Czy Andrea ma zaistalowane inne przeglądarki w laptopie?Jak skype działa to z systemem nie jest tak źle,może ma bałagan na kompie i sie zamula.
Czy Andrea ma zaistalowane inne przeglądarki w laptopie?Jak skype działa to z systemem nie jest tak źle,może ma bałagan na kompie i sie zamula.
Zaczeło sie od tego ,że zaczelo mulic forum-mi tez .codziennie wieczorem muli masakrycznie z 5-10 minut i potem wszystko wraca do normy a u niej wzielo i zdechlo:) wszystko
Zaczeło sie od tego ,że zaczelo mulic forum-mi tez .codziennie wieczorem muli masakrycznie z 5-10 minut i potem wszystko wraca do normy a u niej wzielo i zdechlo:) wszystko
Ja właśnie tez tak mam wieczorami:(żeby tylko nic mi nie zdechło,bo nie poradzę sobie.Och ta technika:)
To sie gdzies tak ok miesiac temu zaczeło,wczesniej bywało też ale sporadycznie a teraz codziennie muli ,najczęsciej późnym popołudniem i wywala z forum....może przeciążone albo co?
Tina-ona juz to porobila z cleanerem ,to sprzatanie i miala juz tylko chrome.
Najprościej przeinstalować system, ale to długotwałe jest.
Dlatego:
-przedewszystkim sprawdź prędkość łącza internetowego rano-popołudniu-wieczorem to podstawa!!!
(takie strony jak fora,fb, inne gdzie głównie jest tekst nie powinny mulić, co innego youtube, weeb.tv itp gdzie są duże pliki graficzne, avi, flv itd.)
-skasuj wszystkie niepotrzebne nakładki dla IE i programy, których nieużywasz
- przeczyść rejestr np RegCleaner
- zainstaluj Chrome lub Operę
- defragmentacja dysku też się przyda
- ostatecznie instalacja najnowszych sterowników
Chciałam sobie zainstalowac CCleaner ,ale niestety razem nim zaczęły mi się instalować jakies 2 programy czyszczące PC Speed cos tam i PC Speed Max-więc wywaliłam wszystko i daruję sobie sprzątanie lapka samodzielnie bo mi sie jeszce nakopie tak jak Andrei wczoraj.Juz wczesniej wraz z instalacja Avasta tez jakies dwa gówna sie zainstalowały i zleźć nie chcą....Trzeba lapka do doktora i już.Szlag mnie trafia czemu to tak jest ,ze jak chce jedno zainstalowac to sie zaraz czepiaja inne jakies dodatkowe??Wrrrrrr