Internet w Niemczech

12 lutego 2014 21:02
Emilia,kochana widze ze jestes...Potrzebuje pomocy,mozesz na skype sie ze mna polaczyc? annawioleta1
12 lutego 2014 21:45 / 2 osobom podoba się ten post
emilia

Kasia, nic nie popsujesz, tych dwoch programikow po prostu nie uzywaj. Andrei sie z innych powodow nakopalo. Jesli przy instalacji nie ma mozliwosci odptaszkowania ich instalacji. One maja swoje osobne ikony i juz tez ktos pisal o tym, pisalam, ze spokojnie mozna te ikony usunac. Te dwa programiki nie sa powiazane scisle z CCleanerem.

Cudzie ty moj:) udało sie:)
Emilia ,dzięki,moze jutro spróbuje bo dzis póxno ,boje sie zaczynac coby czegos nie nakopać.
zdjęcie na próbe ,nie sadziłam,e uda mi sie dodac cokolwiek:) Nasz dom w zimowej odłonie -z tarasu jest widok na jezioro:)
12 lutego 2014 21:54 / 2 osobom podoba się ten post
JA odważyłam sie dziś zainstalowac Cleanera,wymiótl mi chyba sporo-za to lapek szybciej ś miga,to dzieki Tobie Emilko,dzieki! :)
12 lutego 2014 21:54 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Emilia ,dzięki,moze jutro spróbuje bo dzis póxno ,boje sie zaczynac coby czegos nie nakopać.
zdjęcie na próbe ,nie sadziłam,e uda mi sie dodac cokolwiek:) Nasz dom w zimowej odłonie -z tarasu jest widok na jezioro:)

Piękny:):):):):)♡♡
A ten widok na jezioro, umm tylko pozazdrościć
12 lutego 2014 22:13
kasia63

No widzisz, nie takie to straszne !!! Domek - sliczny bedzie !!! 
Chyba musze isc spaaaac ...
12 lutego 2014 22:23
emilia

No widzisz, nie takie to straszne !!! Domek - sliczny bedzie !!! 
Chyba musze isc spaaaac ...

Domek już jest dawno kończony-ma 14lat:) 
12 lutego 2014 22:26 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

A ja tam byłam i nie tylko wódkę piłam i było bardzo fajnie i domek super i okolica i sami WŁASCICIELE  z Psem:)
12 lutego 2014 22:26 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Domek już jest dawno kończony-ma 14lat:) 

Wybacz !!! To chyba z niewyspania ... Juz nie bede !!!
12 lutego 2014 22:28 / 2 osobom podoba się ten post
oczywiście chciałaś prawie 10.000 napisać... :P
12 lutego 2014 22:29 / 1 osobie podoba się ten post
Buahahahahahahahahah:D;D;D;D;D;D;D;D

Raczej ogłoszą Cie Menegerem Forum:)
12 lutego 2014 22:29 / 3 osobom podoba się ten post
Zero jedno zgubilas ... Nie przypisuj sobie, tu tyle postow, ze juz dawno by padl, jakby od tego mialo zalezec, ale dzisiaj u mnie "lata" dobrze. Chcialabys, zeby wszystko bylo Twoja zasluga??? Zostaw cos silom nieczystym !
12 lutego 2014 22:30 / 2 osobom podoba się ten post
To powinien Ci Moderator wszystko skasować i zaczynasz od zera,limit 10 000 przekroczony:)))
12 lutego 2014 22:37
Jeszcze 291 postÓW możesz pyknąć:D;D;D;D;D;D;D Ale potem wra z paluchami od lapka:D;D;D;D
12 lutego 2014 22:48 / 1 osobie podoba się ten post
Oj kiełbasa ,to był tylko dodatek,ale rybka  hmmmmmmmmmmmmmmmm,mniam,a wódka jak tam smakuje:D;D;D;D;D;D;D

Teraz poważnie,bardzo tam ładnie i fajnie i fajna knajpka nie daleczko,taka tam "Chatka Zagratka" :D;D;D;D;D;D
13 lutego 2014 11:26
Andrea,to moze byc tez wina starego laptopa,po prostu takiej predkosci nie pociagnie i tyle.