Czyli zainstalowało się z Firefoxem.
Andrea, powtórz to wszystko co ostatnio robiłyśmy ....sprawdź na liście programów wszystko co z My Search - odinstaluj itd.
Napisz co się udało zrobić !
Czyli zainstalowało się z Firefoxem.
Andrea, powtórz to wszystko co ostatnio robiłyśmy ....sprawdź na liście programów wszystko co z My Search - odinstaluj itd.
Napisz co się udało zrobić !
Nie zainstalowalo sie z FF, to juz bylo wczesniej, plik instalacyjny sciagalam z zaufanej strony, sama testowo z tego instalatora postawilam FF u siebie ..
Sorry, dalszy ciag do Andrei: W tej chwili nie masz co czyscic przy pomocy CCleanera, spokojnie, uzyj tego programiku i dopiero wyczysc, a nastepnie zamnknij system i lapka, i uruchom od nowa i pisz.
Jeszcze, rejestr tez wyczysc, CCleanerem !
Jesli podany program nie poskutkuje, mam jeszcze w zapasie inny, ale po angielsku, wiec najpierw ten po polsku.
Dla angielskojezycznych:
http://www.techsupportall.com/remove-start-mysearchdial-com-removal-help/
A ja twierdzę, ze to wina Firefoksa.
Miałam takie same problemy, w grudniu padała mi Opera i podkusiło mnie zainstalować Firefoksa.
Jakiś czas było do brze, a potem zaczęło samo aktualizować, naściągało przy tym róznych g....,nawet CC nie pomagał, bo nie dawały się usunąć.
Pomogło dopiero kompletne wyrzucenie Firefoksa, czyszczenie potem jeszcze raz CC i zainstalowalam nowa wersję Opery i śmiga wszystko.
Instalowały mi sie te same dodatki co u Andrejki, nie mogłam ujechać z systemem, pamiętacie jak walczyłam z tym. Meile nie chodziły,
do banków się nie mogłam dostać , masakra jakaś. Przy otwieraniu kazdej strony najpierw długo kręcciło, a potem wyskakiwały jakieś pierdoły.
Od lat miałam Operę i nigdy żadnych problemów, teraz też, mam najnowszą jej wersję, lapek śmiga.
Moze Andrejka przejdź też na Opeę, FF to teraz jakaś pomyłka.
a mnie to chyba szlag trafi.laptop mam na gwarancji,wiec nie chce tutaj do serwisu niesc,bo nie mam dokumentow zakupu ze soba...
sciagnelam sterowniki,zainstalowalam i nic,tak jak bylo,tak jest
Czy w Menedzerze urzadzen dalej masz ostrzezenia po instalacji sterownikow - jakie zainstalowalas? Masz plyte instalacyjna od niego? Na plycie instalacyjnej sa sterowniki, wtedy przy urzadzeniach, przy ktorych sa ostrzezenia mozna kazac aktualizowac sterownik i wskazac polozenie sterownika - na stacje cd z plytka instalacyjna.
Andrea i do wszystkich, ktorzy maja problem z niechcianymi dodatkami do przegladarek:
http://adwcleaner.pl/adwcleaner/opis-programu/
Te dodatki sa bardzo trudne do usuniecia, ale wymyslono ten programik.
UWAGA, on nie wymaga instalacji, w podanym trzeba kliknac w link do sciagania pod slowem TUTAJ, jest po polsku.
UWAGA, po wykonaniu skanowania przejrzyjcie CO zaznaczyl do usuniecia, nie znam programu, wiec zostawcie zaznaczone to co jest podane w opisie dzialania (tekst na tej stronie z linku), bo, byc moze zechce na przyklad usunac tez AdBlocka, a tego raczej nie chcemy !
Co do predkosci, Andrea, znalazlas moze umowe na internet? Jesli po usunieciu tych dodatkow dalej bedzie taka niska predkosc - sprawdz prosze, co jest w umowie, uwazam, ze cos z dostawca internetu jest nie tak. Moim zdaniem nie ma takiej mozliwosci, zeby dodatki tak zmniejszaly drastycznie predkosc. Moze umowa sie skonczyla i ktos zapomnial przedluzyc? Moze cos innego - nie wiem, szukaj umowy.
tak,mam dalej te ostrzezenia...nie mam plyt instalacyjnych tutaj...