Internet w Niemczech

13 lutego 2014 14:55
Kliknij dwa razy normalnie lewym, tak, jak kazdy plik instalacyjny.
13 lutego 2014 14:58
ania37

zainstalowalam ten OTHERS INTEL RAPID STORAGE

i mam tek komunikat co w poscie wyzej

Czy ilosc ostrzezen sie zmienila? Czy po instalacji sterownikow do LAN i teraz tych - dalej masz taki sam komunikat, jak podlaczasz sticka? Jesli tak, instaluj nastepne sterowniki te co podalam, a teraz naprawde musze isc do sklepu !!!
13 lutego 2014 15:02
ok
dziekuje
13 lutego 2014 15:03
emilia

Nie chce sie sprzeczac, ale akurat u Ciebie byla inna sytuacja. A wiesz, znasz przyczyne, ze Opera Ci padala? 
To nie wina FF, tylko miejsca, z ktorego sie pobiera plik instalacyjny. Napisalam, ze z tego samego pliku instalacyjnego, ktory pozniej Andrei wyslalam zainstalowalam FF u siebie i NIE mam zadnych dodatkow. Rownie dobrze moglas inny program instalowac, "a przy okazji" te dodatki "weszly" na komputer.

No a tak ogolnie, to mam u siebie poustawiane w przegladarkach tak, ze nie robia mi automatycznie aktualizacji, tylko powiadamiaja, ze jest nowa wersja.

Zreszta, Andrea miala klopoty z lapkiem, pozniej sama zainstalowala Chrome jeszcze raz i byly problemy. Mam nadzieje, ze uda sie usunac to paskudztwo.

W opisie programu AdwCleaner tez pisze na ten temat i dlaczego tak sie dzieje.

Emilka ty dla mnie jesteś najwyższym autorytetem komputerowym.

Widocznie mój FF był z jakiegoś lipnego żródła i stad te problemy,
Zawsze sciągam wszystko z DobrychProcgramów, a FF był z jakiejś
innej strony. Z tą aktualizacją to musiłam coś nagrzebać,bo  jak mam Operę też zawsze się pyta.
W każdym razie te "myserdialchy" i inne miałam takie same jak u Andrejki, wszystkie co ona pisze.
Jak wróciłam z urlopu, uruchamiam lapka, a tam nowiutka ,przy otwieraniu sama się zainstlowała z tego dnia wersja FF i od tego się zaczęły problemy.
Na szczęscie mam od Ciebie Cleanera i Auslodiska.

W kazdym razie jestem dumna, ze sobie sama poradziłam, bo bez lapka to tylko się wieszać.
13 lutego 2014 15:08
Zaraz, zaraz, nie panikuj, w "Pobranych" powinnas miec COS z nazwa podobna do adwcleaner, tego szukaj, albo poczekaj az wroce i przelacze sie na windowsa, sciagne ten programik i sprawdze u siebie, gdzie on domyslnie sie zapisuje, na razie NIC nie rob, OK ??? I bez paniki prosze !!!
13 lutego 2014 15:48
Bekso słuchaj Emilii, nie denerwuj się bo dopiero nawyrabiasz. Spokojnie Andrejka, spokojnie ;-)))
Strasznie dzisiaj internet zamula, strasznie ;-///
13 lutego 2014 15:54
Andrea :D :D :D

na spokojnie !  NIC SIĘ NIE STAŁO !!
To jest normalne, ze komp ci się resetował (usuwanie niektórych rzeczy tego wymaga) i pokazał się protokół.

Ja myślę, że i tak za mało usunęłaś :)
A gdyby nawet poszło jakieś potrzebne rozszerzenie (np. Adbloker- to żaden problem, dodasz w minutę).

Poczekaj na Emilię - ja nie chcę się wcinać jak ktoś inny zaczął....

Ten program nic złego nie zrobi !!!
13 lutego 2014 15:56
A nie masz tam jakiegoś serwisu w poblizu, albo kogoś kto się zna na tym dobrze? laptopa masz niemieckiego więc nie byłoby problemu. 
13 lutego 2014 16:05 / 2 osobom podoba się ten post
Toż mówilam nie grzeb sama!!!!Ale nie!Musi tymi paluchami tak se napaskudzić!Na Emilię miałaś czekać!!!!Jesuuuuuuuu,Ty to jesteś raptus przebrzydły-nie rusz juz tam niczego bez pozwolenia!!!!!
13 lutego 2014 16:09
Ja swojego kompa skanuję tym programem,żeby zobaczyć,gdzie jakie śmieci mam,bo tez sie czasem zalęgną.Ale Andrei radziłabym sie tym posłużyć po konsultacji z Emilią http://www.dobreprogramy.pl/OTL,Program,Windows,19450.html,
ale teraz częściej Linuxa używam i mam spokój.
13 lutego 2014 16:17
Ratunku! Kupilam dzisiaj malego lapka w Aldi i nie moge znalezc przycisku, przy ktorego pomocy napisze sobie znak 'malpka' do adresu e-mail.
 A od 8:00 do sklepu pobieglam a tam pelno ludzi przed drzwiami czekalo. Zupelnie jak u nas )
Zlosci mnie to bardzo. Odstawilam go przez to do pudelka. Niech sobie lezy. 
W ogole nie wiem, czy przed uruchomieniem powinnam cos jeszcze zrobic.  Ma zainstalowany Windows 8.1. i jest sliczniutki, malutki i caly niemiecki )

13 lutego 2014 16:18
tina 100%

Ja swojego kompa skanuję tym programem,żeby zobaczyć,gdzie jakie śmieci mam,bo tez sie czasem zalęgną.Ale Andrei radziłabym sie tym posłużyć po konsultacji z Emilią http://www.dobreprogramy.pl/OTL,Program,Windows,19450.html,
ale teraz częściej Linuxa używam i mam spokój.

Uwaga!

Nie zalecamy samodzielnego usuwania poszczególnych wykrytych wpisów, komponentów czy programów początkującym użytkownikom. Na naszym forum można uzyskać pomoc dotyczącą raportów generowanych przez program.

Takich programow jednak nie polecam. Staram sie podsuwac Wam takie, ktore czegos nie popsuja. Juz mam Andree na skypie, nic sie nie stalo.
13 lutego 2014 16:21
Windows ms search to narzędzie windowsa do szybkiego przeszukania komputera,hosts to jest rodzaj pliku.A to FinRight to gdzie Ci sie pojawiło?
13 lutego 2014 16:25
emilia

Uwaga!

Nie zalecamy samodzielnego usuwania poszczególnych wykrytych wpisów, komponentów czy programów początkującym użytkownikom. Na naszym forum można uzyskać pomoc dotyczącą raportów generowanych przez program.

Takich programow jednak nie polecam. Staram sie podsuwac Wam takie, ktore czegos nie popsuja. Juz mam Andree na skypie, nic sie nie stalo.

To raczej dla zaawansowanych uzytkowników,ale jak ktoś ma mozliwość,żeby ktoś bardziej znający sie zrobił raport tym programem,to jest dobra rzecz.
13 lutego 2014 16:35
amelka55

Ratunku! Kupilam dzisiaj malego lapka w Aldi i nie moge znalezc przycisku, przy ktorego pomocy napisze sobie znak 'malpka' do adresu e-mail.
 A od 8:00 do sklepu pobieglam a tam pelno ludzi przed drzwiami czekalo. Zupelnie jak u nas :-))
Zlosci mnie to bardzo. Odstawilam go przez to do pudelka. Niech sobie lezy. 
W ogole nie wiem, czy przed uruchomieniem powinnam cos jeszcze zrobic.  Ma zainstalowany Windows 8.1. i jest sliczniutki, malutki i caly niemiecki :-))

Nacinij równocześnie:
prawy Alt (AltGr)  +  q