zainstalowalam ten OTHERS INTEL RAPID STORAGE
i mam tek komunikat co w poscie wyzej
zainstalowalam ten OTHERS INTEL RAPID STORAGE
i mam tek komunikat co w poscie wyzej
Nie chce sie sprzeczac, ale akurat u Ciebie byla inna sytuacja. A wiesz, znasz przyczyne, ze Opera Ci padala?
To nie wina FF, tylko miejsca, z ktorego sie pobiera plik instalacyjny. Napisalam, ze z tego samego pliku instalacyjnego, ktory pozniej Andrei wyslalam zainstalowalam FF u siebie i NIE mam zadnych dodatkow. Rownie dobrze moglas inny program instalowac, "a przy okazji" te dodatki "weszly" na komputer.
No a tak ogolnie, to mam u siebie poustawiane w przegladarkach tak, ze nie robia mi automatycznie aktualizacji, tylko powiadamiaja, ze jest nowa wersja.
Zreszta, Andrea miala klopoty z lapkiem, pozniej sama zainstalowala Chrome jeszcze raz i byly problemy. Mam nadzieje, ze uda sie usunac to paskudztwo.
W opisie programu AdwCleaner tez pisze na ten temat i dlaczego tak sie dzieje.
Ja swojego kompa skanuję tym programem,żeby zobaczyć,gdzie jakie śmieci mam,bo tez sie czasem zalęgną.Ale Andrei radziłabym sie tym posłużyć po konsultacji z Emilią http://www.dobreprogramy.pl/OTL,Program,Windows,19450.html,
ale teraz częściej Linuxa używam i mam spokój.
Uwaga!
Nie zalecamy samodzielnego usuwania poszczególnych wykrytych wpisów, komponentów czy programów początkującym użytkownikom. Na naszym forum można uzyskać pomoc dotyczącą raportów generowanych przez program.
Takich programow jednak nie polecam. Staram sie podsuwac Wam takie, ktore czegos nie popsuja. Juz mam Andree na skypie, nic sie nie stalo.
Ratunku! Kupilam dzisiaj malego lapka w Aldi i nie moge znalezc przycisku, przy ktorego pomocy napisze sobie znak 'malpka' do adresu e-mail.
A od 8:00 do sklepu pobieglam a tam pelno ludzi przed drzwiami czekalo. Zupelnie jak u nas :-))
Zlosci mnie to bardzo. Odstawilam go przez to do pudelka. Niech sobie lezy.
W ogole nie wiem, czy przed uruchomieniem powinnam cos jeszcze zrobic. Ma zainstalowany Windows 8.1. i jest sliczniutki, malutki i caly niemiecki :-))