Na niemieckiej też.Korekta-dołożyłam język Polnisch programieer i wtedy tak to leci.Jak przełączę na jęz niemiecki,to ALT GR+q,tak jak napisałaś,ale netbooka kupowałam w Niemczech,klawiatura niemiecka.
Na niemieckiej też.Korekta-dołożyłam język Polnisch programieer i wtedy tak to leci.Jak przełączę na jęz niemiecki,to ALT GR+q,tak jak napisałaś,ale netbooka kupowałam w Niemczech,klawiatura niemiecka.
Windows ms search to narzędzie windowsa do szybkiego przeszukania komputera,hosts to jest rodzaj pliku.A to FinRight to gdzie Ci sie pojawiło?
Tina, dzieki wielkie. Wlasnie zrobilam wedlug Twojej instrukcji, dolozylam Polnisch programieer.
Windows ms search - tego nie usuwaj, natomiast mozna ta usluge wylaczyc, zeby niepotrzebnie nie obciazala:
1/ Prawym klawiszem myszy na "Komputer"
2/ Z menu ->Administracja
3/ Dalej "programy i uslugi"
4/ Trzeba wejsc w "Uslugi"
5/ Odszukac Windows Search Service, zaznaczyc ze ma byc wylaczona
6/ Wyjsc, zamknac system i laptopa, po otworzeniu przeczyscic CCleanerem.
Host - nie ma u Andrei rozszerzenia, niech sobie zostanie, sa pliki systemu o identycznej nazwie, nie ruszalabym, skoro nie idzie rozpoznac.
FinRight - nie ma w google ...
Po chwili zastanowienia .....napewno ,chyba.Przyjzalam sie teraz klawiaturze dokladnie to "fabrycznie " malpa jest na -0 -i jakas literka a z kreska na gorze.Na literze -E - mam dodatkowo ,znak euro.Liter PL ,nie mam ( na pasku) .
Też tego nie znalazłam,ale mam syna na czacie,on programuje,to może wie co to jest.
Windows ms search - tego nie usuwaj, natomiast mozna ta usluge wylaczyc, zeby niepotrzebnie nie obciazala:
1/ Prawym klawiszem myszy na "Komputer"
2/ Z menu ->Administracja
3/ Dalej "programy i uslugi"
4/ Trzeba wejsc w "Uslugi"
5/ Odszukac Windows Search Service, zaznaczyc ze ma byc wylaczona
6/ Wyjsc, zamknac system i laptopa, po otworzeniu przeczyscic CCleanerem.
Host - nie ma u Andrei rozszerzenia, niech sobie zostanie, sa pliki systemu o identycznej nazwie, nie ruszalabym, skoro nie idzie rozpoznac.
FinRight - nie ma w google ...
Ja myślę, że to może być ten programik:
http://finright-bookmakers.software.informer.com/3.1/
bukmacherski program sportowy (typowanie wuników).
Teraz sport na czasie, to może Andrei się coś kliknęło w tym natłoku reklam ;)
Ja bym to z miejsca wywaliła !!
Andrea, jeśli się tak bardzo boisz czegoś ruszać - to zrób sobie punkt przywracania systemu - Emilia Ci powie jak.
Co prawda ja (na Twoim miejscu) bym go utworzyła dopiero po całkowitym uporządkowaniu.
Bardzo możliwe.Kurczę blade,no to Andrejka zaszalala;)).
Bo paluchy ją swędzą!!!!Zamiast grzecznie czekać na pomoc to nie,siama i siama a potem ratunku!!!!!!Az taknarozrabia ,że 10 Emilii nie pomoże !!!!!
Musiałabyś może w panel sterowania wejść,aby to sprawdzić.Może masz klawiaturę Qwerty,popularną w Polsce.Literkę Y masz w górnym rzędzie?
klawiatura - zgadzaja sie tylko litery ,cala reszta to..........ale juz mam pojecie,co, jak . "Ogonki " moge robic -.AltGr ,ale tylko male litery.............bo duzych nie dopytalam syna .
Teraz masz też polskie "ogonki"ą i ę,ż,ź.Musisz tylko ALT GR wcisnąc i wybraną literę.
Niestety, u mnie nie znika to DE, pomimo, ze polski dopisalam. Zapewne cos zrobilam zle, albo czegos nie dokonczylam.