Nie, bardzo dobrze zrozumialas, wlasnie, dokladnie o to mi chodzi.
Ale teraz nie moge tego sprawdzic, bo zniknelo mi to DE i nie wiem, gdzie tego szukac brrrrrr.
Nie, bardzo dobrze zrozumialas, wlasnie, dokladnie o to mi chodzi.
Ale teraz nie moge tego sprawdzic, bo zniknelo mi to DE i nie wiem, gdzie tego szukac brrrrrr.
Poczekam jak skonczysz zabawe a potem ci pomoge !
U mnie cos takiego nie ma miejsca,ale ja mam dodany język i zatwierdzony w ustawieniach.
Pod warunkiem, ze go wczesniej nie wywale za okno :-))
Amelka,a Ty nie odpaliłas jeszcze Windowsa w swoim nowym lapku?
Nie wywalaj,bo ja tez w swoim namieszalam i nawet Emilia nie jest w stanie rozgryzc co usunelam,teraz tylko dzieki rzyczliwosci niemieckiej rodziny mam ich laptop,ale to nie to samo co moj !!!!
Moj jeszcze na gwarancji...
Ja już nie wiem - ja chyba też mam dodany język, ale mi tak się robi. I to na każdym windowsie, którego miałam.
Czy odpalilam-nie wiem. Wlaczylam lapka, cos pomajstrowalam a on informuje mnie, ze musze najpierw wykonac aktywizacje Windowsa, bo moj pc nie moze polaczyc sie z internetem. A ze nie moglam wpisac 'malpki' do adresu, wiec odstawilam go do pudelka.
To musiałabyś w ustawienia wejść i sprawdzić.Przy prawidłowo ustawionej klawiaturze obok wybranego języka powinna być ikonka klawiatury.Jak nie ma,to wchodzisz w funkcje"dodaj" i jak dodajesz i zatwierdzasz ,to pojawia się taki"ptaszek".
Czyli,że nie zainstalowałaś.Jak jest Windows preinstalowany,to on sam sie uruchamia po włączeniu komputera.Polecenia na ekranie pokazują jak to zrobić.Nie majstrowac samemu,czekac,aż system sam poprowadzi.
Mam też Windowsa 8 i nie ma tych ikonek klawiatury tutaj, a języki mam dodane w ustawieniach.
I jak miałam inne Windowsy, to ikonki klawiaturek były, a język i tak uciekał, jak nie zmieniłam go będąc akurat na polu tekstowym:)
Takie jaja:)
Zawsze jak sie włancza pierwszy raz lapka trzeba zatwierdzić język uzywania w jakim sie chce korzystać ,odczekać zatwierdzić i już korzystać bez wyrzucania programów orginalnych powinna się utomatycznie wyświetlić ikona język programu:))