Nie, bardzo dobrze zrozumialas, wlasnie, dokladnie o to mi chodzi.
Ale teraz nie moge tego sprawdzic, bo zniknelo mi to DE i nie wiem, gdzie tego szukac brrrrrr.
Nie, bardzo dobrze zrozumialas, wlasnie, dokladnie o to mi chodzi.
Ale teraz nie moge tego sprawdzic, bo zniknelo mi to DE i nie wiem, gdzie tego szukac brrrrrr.
Na starych Windowsach to wszystko robiłam, a w 8-ce inaczej to wygląda i tutaj nie widać żadnych klawiaturek w ustawieniach języka. Bo ustawień klawiatury to w panelu sterowania nawet nie ma. Przynajmniej ja nie widzę.
Znalazłam coś,i nawet dla Win 8 prościej to wygląda
http://windows.microsoft.com/pl-pl/windows-8/add-language-keyboard
Ten opis nie zgadza się u mnie:) Jak wejdę w opcję Ustawienia, to nie ma tam już opcji Czas i język. A co za tym idzie dalej nie ma Region i język i nie ma dodawania klawiatury.
To wszystko mam, ale nie tam, gdzie jest to opisane.
No i pogrzebałam i ja już mam dodane klawiatury do języków, ale też to się dziwnie tutaj nazywa, bo nie jest to po prostu dodanie klawiatury, tylko zwie się "metoda wprowadzania danych". No - ale ikonek żadnych nie mam.
Ale luz - nie mam problemów żadnych ze zmianą języka.
Ale dzisiaj komputerowo :):):)
Ile razy wejdę na forum - co raz to nowe sprawy.
Amelka, musiałaś sobie niechcący zlikwidować pasek języka z paska zadań.
To jest łatwo wyprostować!
Zrób wg. tego linka:
http://forum.centrumwindows.pl/Temat-Windows-8-J%C4%99zyk-wy%C5%9Bwietlania-Windows-i-ikona-na-pasku-zada%C5%84
tylko na końcu zamiast "ukryty" wciśnij "pokaż" albo coś w tym stylu.
Spróbuj potem na spokojnie z tą @ i na niemieckiej i na polskiej powinno wyjść ....może coś źle wciskasz, albo za raptownie?
Aktywacja jest b.prosta - zawsze prowadzi program ....powinna być mniej więcej taka jak w Wndows 7 :
http://windows.microsoft.com/pl-pl/windows/activate-windows#1TC=windows-7
Ino format;)
No wlasnie,jak dzis tyle osob to moze ja jeszcze raz ten sam problem odnowie? Usunelam sobie cos-nie wiem co i jak instaluje stick Aldi to na pasku po instalacji pojawia mi sie taki komunikat : When placet InternetOn deep slepp the sistem will not wake on LAN or throungh a USB devils.
Sciagnelam juz rozne i wiekszosc sterownikow i nic...
Litosci !!!! Tylko nie format !!!! Cos mnie sie w sodku przewraca, jak na forach "niby" komputerowych krzycza: "a to se sformatuj" ... Wiem, ze zartujesz !!!
Nie wiem co to modem a jak weszlam w co to jest, to szukac musialabym znaczenia kolejnych znaczen z tego opisu.
Zostawie to komus. kto sie na tym zna. To nie moja bajka i nie bede tego robic, bo to czarna magia, na dodatek wszystko po niemiecku a elektroniczna germanistka nie jestem przecie. Nawet po polsku wszystkiego nie rozumiem.
Pozdrawiam i milej nocy zycze :-))
Modem - to urządzenie za pośrednictwem którego masz dostęp do internetu.
Jeśli nie czujesz się na siłach - to zostaw sąsiadowi ......tylko nie wyrzucaj nowego lapka :) :)
Moze Tiny syn cos podpowie, ja "wysiadam", nie zgadne ...
tak? A jak to wyglada? To jest wmontowane fizycznie w komputer, plytka np. czy to tylko taki program?
Jestem samoukiem, nigdy nie chodzilam na zadne zajecia nawet z informatyki.
Obslugiwac kilku programow nauczylam sie sama, nawet PIT-y sobie robie, i tu problemow jakos nie mam a nawet lubie nowe programy poznawac, bo zmuszaja do myslenia. Ale zupelnie co innego korzystac z programow a co innego, majstrowac gdzies we wnetrznosciach kompa. Przynajmniej ja tak mam.