Tez mam taka nadzieje ze moze syn Tiny cos podpowie..
Tez mam taka nadzieje ze moze syn Tiny cos podpowie..
To mi wygląda na komputer po "udarze";)).A tak serio,na pierwszy rzut oka,to jak problemy ze sterownikiem,tylko jakim?
np. Modem WiFi albo nawet Stick Aldika :)
Jeżeli piszecie tu o internecie, to chciałbym spytać, czy opłaca się w Niemczech (bardziej niż w Polsce) kupić nowy laptop? Nie do gier, ale do codziennego użytku (internet, pisanie artykułów, zabawa grafiką itp.). Z góry dziękuję.
Stick Aldika to modem. No prosze-czegos sie dowiedzialam. Dzieki.
Jeżeli piszecie tu o internecie, to chciałbym spytać, czy opłaca się w Niemczech (bardziej niż w Polsce) kupić nowy laptop? Nie do gier, ale do codziennego użytku (internet, pisanie artykułów, zabawa grafiką itp.). Z góry dziękuję.
Ten opis nie zgadza się u mnie:) Jak wejdę w opcję Ustawienia, to nie ma tam już opcji Czas i język. A co za tym idzie dalej nie ma Region i język i nie ma dodawania klawiatury.
To wszystko mam, ale nie tam, gdzie jest to opisane.
No i pogrzebałam i ja już mam dodane klawiatury do języków, ale też to się dziwnie tutaj nazywa, bo nie jest to po prostu dodanie klawiatury, tylko zwie się "metoda wprowadzania danych". No - ale ikonek żadnych nie mam.
Ale luz - nie mam problemów żadnych ze zmianą języka.
Zebym ja to wiedziala....
Wyswietla mi sie w menadzerze urzadzen ostrzezenie WAN Miniport(IP) nastepne przy WAN Miniport(IPv6) i nastepne przy WAN Miniport ( Network Monitor)
Syn mówił,żebyś screen shota zrobiła i zamieść na forum,a ja mu linka podam.Ale nie z tych Wan-ów,tylko z poprzedniego komunikatu.
Haha a ja nie wiem co to sceen shot ?
Zrzut ekranu.Jak pojawi Ci sie ten komunikat,to na klawiaturze masz przycisk PrtSc.Jest obok klawisza F12.Potem trzeba ten obraz jakoś zapisać,więc otwierasz Paint i klikasz na raz Ctrl+V,a potem zapisujesz zdjęcie.Następnie możesz to zdjęcie zamiescic na forum,ja mu dam linka,albo wyslij do mnie na emalie.
Chyba nie rozumiem nic ...jak mam zrobic ten zrzut ekranu jak korzystam nie ze swojego laptopa?
Chyba nie rozumiem nic ...jak mam zrobic ten zrzut ekranu jak korzystam nie ze swojego laptopa?