Internet w Niemczech

22 lutego 2014 19:30
Mam pytanie ,co moglam zrobic w lapku,ze przy wlaczonym Caps Locku -pisze malymi literami ,a wylaczony- duzymi.
22 lutego 2014 19:40 / 1 osobie podoba się ten post
doris4

Mam pytanie ,co moglam zrobic w lapku,ze przy wlaczonym Caps Locku -pisze malymi literami ,a wylaczony- duzymi.

Może klawisz Shift "udaje"wciśniętego.Powciskaj go parę razy,może się odblokuje.
22 lutego 2014 19:54
MeryKy

Dzięki zaraz się biorę do roboty:))

Ciekawam czy mi się ponownie uruchomi komputer?? :)))

Nie,no powinien się uruchomić,a jak coś nie będzie działało tak jak trzeba,to zawsze możesz włączyć z trybu awaryjnego;)Ja w ogóle pousuwałam część toschibowych wynalazków,ale nie pamietam już które:)
22 lutego 2014 19:56 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Nie,no powinien się uruchomić,a jak coś nie będzie działało tak jak trzeba,to zawsze możesz włączyć z trybu awaryjnego;)Ja w ogóle pousuwałam część toschibowych wynalazków,ale nie pamietam już które:)

Wszystko ok uruchomił sie ponownie :)
22 lutego 2014 20:02
MeryKy

Wszystko ok uruchomił sie ponownie :)

Też miałam tego całą masę w autostarcie i zupełnie nie potrzebnie.Teraz skypa,czy inne komunikatory w razie potrzeby uruchamiam ze skrótów na pulpicie,a wtyczki adobe w autostarcie są niepotrzebne.Te Toschiby,tez niepotrzebnie spowalniały komputer.
22 lutego 2014 20:10
tina 100%

Też miałam tego całą masę w autostarcie i zupełnie nie potrzebnie.Teraz skypa,czy inne komunikatory w razie potrzeby uruchamiam ze skrótów na pulpicie,a wtyczki adobe w autostarcie są niepotrzebne.Te Toschiby,tez niepotrzebnie spowalniały komputer.

Ale z tego co wiem to za wiele skrótów na pulpicie też spowalnia? I obraz wysokiej rozdzielczości też nie jest dobry na pulpit.
22 lutego 2014 20:21
MeryKy

Ale z tego co wiem to za wiele skrótów na pulpicie też spowalnia? I obraz wysokiej rozdzielczości też nie jest dobry na pulpit.

Może być,to by było logiczne,tak szczerze mówiąc nie wnikałam,ale mój syn ,używając mojego netbooka,jak jego padł,trochę tych skrótów mi polikwidował.Nie mam wielu skrótów,bo nowych nie tworzyłam,ale komunikatory akurat na pulpicie mam.
22 lutego 2014 20:33 / 2 osobom podoba się ten post
O Boże Dziewczyny,ja dostałam wiadomość na skype od Andrejki o 12.57..Prosiła zebym was zapytała o skanowanie,biedna o 12.57 skanowała już 3 godziny ,wykryła 24 brudy...I nie wiedziała ile ma jeszcze czekac...Ja dopiero teraz odczytałam wiadomośc:(Dopiero włączyłam lapka:(
22 lutego 2014 20:34
hogata76

O Boże Dziewczyny,ja dostałam wiadomość na skype od Andrejki o 12.57..Prosiła zebym was zapytała o skanowanie,biedna o 12.57 skanowała już 3 godziny ,wykryła 24 brudy...I nie wiedziała ile ma jeszcze czekac...Ja dopiero teraz odczytałam wiadomośc:(Dopiero włączyłam lapka:(

Tak, miala czekac do samego konca, pelne skanowanie jest baaardzo dlugie. 
22 lutego 2014 20:50
emilia

Tak, miala czekac do samego konca, pelne skanowanie jest baaardzo dlugie. 

Już Jej napisałam:)
22 lutego 2014 20:59
tina 100%

Może klawisz Shift "udaje"wciśniętego.Powciskaj go parę razy,może się odblokuje.

Tinka,tak zrobilam ,ale nie dzialalo .Wiec wylaczylam lapka i wlaczylam, i jest ok. Dzieki kochana :) 
22 lutego 2014 21:26
doris4

Tinka,tak zrobilam ,ale nie dzialalo .Wiec wylaczylam lapka i wlaczylam, i jest ok. Dzieki kochana :) 

Jak się to będzie powtarzać,a shiftem nie będziesz mogła wyłączyć,to przeskanuj może kompa antywirusem:)
22 lutego 2014 23:26 / 1 osobie podoba się ten post
Przepraszam,ale ja naprawdę odpaliłm kompa po 20-tej:(
22 lutego 2014 23:34 / 3 osobom podoba się ten post
I paluszki Cię nie swędziały????No,proszę jaki postęp:):):)Można poczekać?Można:):):):)A nie bubu sobie narobic i ratunku wołać:):):) 
23 lutego 2014 09:18 / 2 osobom podoba się ten post
Domyślam się, ze skanowałaś Comodo.
Ciekawe co skaner wykrył/usunął.

Andrea, a jak tam z internetem, przyspieszył?   - już wszystko OK?