Mam pytanie ,co moglam zrobic w lapku,ze przy wlaczonym Caps Locku -pisze malymi literami ,a wylaczony- duzymi.
Mam pytanie ,co moglam zrobic w lapku,ze przy wlaczonym Caps Locku -pisze malymi literami ,a wylaczony- duzymi.
Dzięki zaraz się biorę do roboty:))
Ciekawam czy mi się ponownie uruchomi komputer?? :)))
Nie,no powinien się uruchomić,a jak coś nie będzie działało tak jak trzeba,to zawsze możesz włączyć z trybu awaryjnego;)Ja w ogóle pousuwałam część toschibowych wynalazków,ale nie pamietam już które:)
Wszystko ok uruchomił sie ponownie :)
Też miałam tego całą masę w autostarcie i zupełnie nie potrzebnie.Teraz skypa,czy inne komunikatory w razie potrzeby uruchamiam ze skrótów na pulpicie,a wtyczki adobe w autostarcie są niepotrzebne.Te Toschiby,tez niepotrzebnie spowalniały komputer.
Ale z tego co wiem to za wiele skrótów na pulpicie też spowalnia? I obraz wysokiej rozdzielczości też nie jest dobry na pulpit.
O Boże Dziewczyny,ja dostałam wiadomość na skype od Andrejki o 12.57..Prosiła zebym was zapytała o skanowanie,biedna o 12.57 skanowała już 3 godziny ,wykryła 24 brudy...I nie wiedziała ile ma jeszcze czekac...Ja dopiero teraz odczytałam wiadomośc:(Dopiero włączyłam lapka:(
Tak, miala czekac do samego konca, pelne skanowanie jest baaardzo dlugie.
Może klawisz Shift "udaje"wciśniętego.Powciskaj go parę razy,może się odblokuje.
Tinka,tak zrobilam ,ale nie dzialalo .Wiec wylaczylam lapka i wlaczylam, i jest ok. Dzieki kochana :)