A o Darko to zadna gadzina nie wspomni . On też z mazowieckiego . Nawet miejscowy ...z Warszawy . Przeciez też pcia męska ...chyba .
A o Darko to zadna gadzina nie wspomni . On też z mazowieckiego . Nawet miejscowy ...z Warszawy . Przeciez też pcia męska ...chyba .
Ja mam z Darko pakt zawarty. Taki oooo....."szerokim łuku" :uśmiech ona2:
Nasze zloty są zawsze ekscytujące. Ale to nie łowy, nie dybiemy na nikogo ! A co do odwracania ról, to podobno teraz panowie lubią, kiedy panie wykazują inicjatywę. Napisałam "podobno", bo to zasłyszane :uśmiech ona:
Pakt ...paktem . Ja to bym se chciala Go poznać na żywo ...w realu . Nie tam żebym coś se myślała teges ,aż tak bardzo zboczona nie jestem ...absolutnie nie . On pewnie w wieku moich dzieci jest . Tak tylko chciałabym pogadać ...z młodszym kolegą .
Zawsze tak niewinnie sie zaczyna ? Zaloty, nie łowy, nie dybiemy, itp. A potem, jak przychodz co do czego, to nawet nie ma gdzie uciekać ani na żadną obonę spuścić się nie można.
Widzisz? Głodnemu, to chleb na myśli. Kobietka o zlotach, a Ty o zalotach.
Zawsze tak niewinnie sie zaczyna ? Zaloty, nie łowy, nie dybiemy, itp. A potem, jak przychodz co do czego, to nawet nie ma gdzie uciekać ani na żadną obonę spuścić się nie można.
Chcesz przed kobietą uciekać? Co z ciebie za facet...
Chcesz przed kobietą uciekać? Co z ciebie za facet...
A skąd wiesz, że jestem facetem ? Może jestem tą trzecią płcią, o której dzisiaj była mowa ? A to, że lepiej być zawsze ostrożnym, to nie zawadzi nikomu. Takim jestem facetem, co to juz kiedyś uciekał przed kobietami, poważnie. Źle to wspominam. :)
No i uciekł.......:-)