Na wyjeździe 39

17 listopada 2017 20:14 / 2 osobom podoba się ten post
ewa59

Oooo......Ritter Sport też kupiłam z silnym postanowieniem, że dowiozę do domu.....:smiech3:

A wiesz, że ja też dziś kupiłam..? Moje ulubione smaczki, promocja jakaś była po 0,69 euro. Plan - zawieźć do domu. Ale jak już mi przypomniałaś, to pewności nie ma...
17 listopada 2017 20:17 / 8 osobom podoba się ten post
Kobietka

A wiesz, że ja też dziś kupiłam..? Moje ulubione smaczki, promocja jakaś była po 0,69 euro. Plan - zawieźć do domu. Ale jak już mi przypomniałaś, to pewności nie ma...

Tak, w Rossmanie była taka promocja. Ja właśnie otworzyłam jedną i próbuje czy się nie pogorszyl smak......
17 listopada 2017 21:06 / 7 osobom podoba się ten post
ewa59

Tak, w Rossmanie była taka promocja. Ja właśnie otworzyłam jedną i próbuje czy się nie pogorszyl smak......:hihi:

Też zakupiłam wczoraj ,dwa moje ulubione smaki: marcepan i rumowe z rodzynkami,w Netto . Proszę mnie tu prędziutko napisać o tych wiśniach z amaretto, gdzie ,za ile i jak wyglądają....a tak na marginesie ,pogorszył się smak ,bo jestem w kropce i nie wiem jak żyć ....jak rzyć to wytrzyma...
17 listopada 2017 21:18 / 2 osobom podoba się ten post
ewa59

Tak, w Rossmanie była taka promocja. Ja właśnie otworzyłam jedną i próbuje czy się nie pogorszyl smak......:hihi:

Ja kupilam w Rewe. Nie otworzyłam żadnej jeszcze...
17 listopada 2017 21:18 / 2 osobom podoba się ten post
Alaska

Też zakupiłam wczoraj ,dwa moje ulubione smaki: marcepan i rumowe z rodzynkami,w Netto :-). Proszę mnie tu prędziutko napisać o tych wiśniach z amaretto, gdzie ,za ile i jak wyglądają....a tak na marginesie ,pogorszył się smak ,bo jestem w kropce i nie wiem jak żyć ....jak rzyć to wytrzyma...:smiech3:

Też chciałam spytać o te wisienki...
17 listopada 2017 21:25 / 3 osobom podoba się ten post
Alaska

Też zakupiłam wczoraj ,dwa moje ulubione smaki: marcepan i rumowe z rodzynkami,w Netto :-). Proszę mnie tu prędziutko napisać o tych wiśniach z amaretto, gdzie ,za ile i jak wyglądają....a tak na marginesie ,pogorszył się smak ,bo jestem w kropce i nie wiem jak żyć ....jak rzyć to wytrzyma...:smiech3:

Wiśnie są po 3,99 . Ja kupiłam w edece. Nazywają się Amarena Golden. Słoik jest taki pękaty, wielkości małego dżemu. Mówię Ci Alasencjo....cud....miód i orzeszki...... w smaku. Do różnych deserów, lodów i tortów.....
A czekolady kupiłam identyczne. Moje ulubione smaki. 
17 listopada 2017 21:30 / 2 osobom podoba się ten post
ewa59

Wiśnie są po 3,99 . Ja kupiłam w edece. Nazywają się Amarena Golden. Słoik jest taki pękaty, wielkości małego dżemu. Mówię Ci Alasencjo....cud....miód i orzeszki......:-) w smaku. Do różnych deserów, lodów i tortów.....
A czekolady kupiłam identyczne. Moje ulubione smaki. :super1:

A ja nie. Bo łapałam te z angebotu, a marcepanu nie widziałam. Ale mam nugatową, mleczną,  gorzką i z orzeszkami. Chyba takie. Nie pójdę sprawdzić, bo mogłabym im ulec....(ale głupio brzmi )
17 listopada 2017 21:30 / 3 osobom podoba się ten post
ewa59

Wiśnie są po 3,99 . Ja kupiłam w edece. Nazywają się Amarena Golden. Słoik jest taki pękaty, wielkości małego dżemu. Mówię Ci Alasencjo....cud....miód i orzeszki......:-) w smaku. Do różnych deserów, lodów i tortów.....
A czekolady kupiłam identyczne. Moje ulubione smaki. :super1:

To stoi na alkoholach czy przetworach owocowych ? ....i jeszcze kupuję orzechy w gorzkiej czekolady,ale wczoraj nie było 
17 listopada 2017 21:34 / 2 osobom podoba się ten post
Edeki tu blisko nie mam. Trudno. Przeżyję jakoś
17 listopada 2017 21:38 / 3 osobom podoba się ten post
Kobietka

Edeki tu blisko nie mam. Trudno. Przeżyję jakoś :czysci okulary:

Nie smutaj,kup se moncheri , to jest prawie wszędzie.
17 listopada 2017 21:44
Alaska

Nie smutaj,kup se moncheri :-), to jest prawie wszędzie.

Nie kupię. Głównie dlatego, że jest wszędzie...Chociaż wisienki też mogą być nie tylko w Edece
17 listopada 2017 21:46 / 2 osobom podoba się ten post
Alaska

To stoi na alkoholach czy przetworach owocowych ? ....i jeszcze kupuję orzechy w gorzkiej czekolady,ale wczoraj nie było :-)

Na jakich alkoholach ? ....Na chemicznych ...stoi ...znaczy się po medycznych ...niebieskich ....Przeczytałam właśnie , że jeden kolega zamartwia się , czy jeszcze coś miłego go spotka . Może by i on hulnął i se niebieskie zakupił ...?
17 listopada 2017 21:50 / 4 osobom podoba się ten post
Alaska

To stoi na alkoholach czy przetworach owocowych ? ....i jeszcze kupuję orzechy w gorzkiej czekolady,ale wczoraj nie było :-)

Na pewno na alkoholach
17 listopada 2017 21:50 / 5 osobom podoba się ten post
Alaska

Na przetworach owocowych ale nie w dzemach i marmeladach.
17 listopada 2017 21:51 / 5 osobom podoba się ten post
ewa59

Na przetworach owocowych ale nie w dzemach i marmeladach.

Na przetworach owocowych nasączonych alkoholem wesoly-emotikon-ruchomy-obrazek-0008