A co masz w tym pudle?

A co masz w tym pudle?
I diabeł tkwi w szczegółach :terefere: W tym wielkim pudle jest kalendarz adwentowy :uśmiech ona:
I diabeł tkwi w szczegółach :terefere: W tym wielkim pudle jest kalendarz adwentowy :uśmiech ona:
Dla jednej persony?
Czy wy też dziś takie bez życia jesteście? Poszłam dzis na spacer i ledwie wróciłam,nogi jak z ołowiu. Położyłam się na łózku i w sekundę zasnęłam... Teraz mi trochę lepiej,a nawet duzo lepiej bo zdązyłam już ciastków ukręcić.
Dla jednej persony?
Czy wy też dziś takie bez życia jesteście? Poszłam dzis na spacer i ledwie wróciłam,nogi jak z ołowiu. Położyłam się na łózku i w sekundę zasnęłam... Teraz mi trochę lepiej,a nawet duzo lepiej bo zdązyłam już ciastków ukręcić.
Dokładnie... :lol2: Do 14-tej miałam już 4 kawki za sobą, a o 14,10 powiedziałam sobie: -ja pierdziu...
i zaciągnełam rolety i padłam... Dobrze, że pdp wyciągnęła mnie na spacer (pomimo deszczu) bo bym dziś świata na oczy nie widziała... :lol2:
Bylam na dworze z koniecznosci, bo pdp na fizjoterapie wiozlam. Padal snieg z deszczem. Zmoklam ja, pdp i rolatorek, ktory moja pani w poczekalni zwawo wytarla.
Te podziemne parkingi, to nawet dobry pomysl, przynajmniej tam nie moklysmy.
U mnie też od rana śnieg z deszczem, dobrze, że to od razu topnieje bo zdaje się, że moja pdp po śniegu nie bardzo będzie mogła chodzić.., a tu jeszcze albo w górę albo w dół... :-(
U mnie też od rana śnieg z deszczem, dobrze, że to od razu topnieje bo zdaje się, że moja pdp po śniegu nie bardzo będzie mogła chodzić.., a tu jeszcze albo w górę albo w dół... :-(
No to w robocie jestem
Dla jednej persony?
Dla jednej persony?