Na wyjeździe 39

30 listopada 2017 18:30
hahah dwa razy na to samo odpisuje. Taki zamęt bo na Fb z córką pisze 
30 listopada 2017 18:31 / 6 osobom podoba się ten post
MeryKy

Jestem w jednej osobie tutaj na szteli. To tylko dla mnie :terefere:

Zjedz wszystkie ....może nie będzie sprawdzać ?
30 listopada 2017 18:32 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Tylko nie pożryj wszystkiego naraz:):):):)

Postaram się 
30 listopada 2017 18:35 / 6 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nie bede se robić wstydu 
30 listopada 2017 18:50 / 3 osobom podoba się ten post
Asik1

Udalo sie?  

Nic nie widza 
30 listopada 2017 20:09 / 7 osobom podoba się ten post
Alaska

Butów pewnie też nie ma? Chyba ,że mnie intuicja zawiodła.

Takich odpowiednich to chyba nie... Dzisiaj założyła (bo padało) takie damskie mokasyny .., ale najlepiej to jej sie chodzi w takich filcowych kapciach... Ma duze problemy z ruchem bo to altroza, choć przy tym na szczęście nie ma zaburzeń równowagi... Bardzo wysoka i postawna kobieta... jakby tak upadła to... wolę nie myśleć.., a będzie sie bała śliskiego... Przydałyby się buty jakieś łatwe do włożenia i antypoślizgowe... Ale to i tak nie wyeliminuje jej lęku przed pośliźnięciem... zresztą wolę żeby się bała niż jakies głupstwa robiła... a już na jednym głupstwie ją złapałam. O butach porozmawiam, a w tym sklepie nie kupię bo juz tam szukałam i nie ma nic odpowiedniego. Ona  gimnastykuje się sama co najmniej 1,5 godziny dziennie + spacery też z tyle, jezeli nie na zewnątrz to na tarasie... Jestem pełna podziwu...)))
30 listopada 2017 21:49 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Rozłożyłam te pudło i te okienka są dosyć duże. Raczej nie dałoby się od razu zjeść. No chyba, że moja siostra by się do tego dorwała? 
01 grudnia 2017 07:44 / 7 osobom podoba się ten post
MeryKy

Rozłożyłam te pudło i te okienka są dosyć duże. Raczej nie dałoby się od razu zjeść. No chyba, że moja siostra by się do tego dorwała? :-)

Zacytuję siebie sama. Wczoraj przed pójściem spać korciło mnie otworzyć okienko ale nie dałam się. Zapytałam wujka Google co to za cudo ten kalendarz. I już wiem , że nie nie najem czekoladek.          W środku są kosmetyki a kosztuje ten kalendarz prawie 60 euro 
01 grudnia 2017 11:16 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

Zacytuję siebie sama. Wczoraj przed pójściem spać korciło mnie otworzyć okienko ale nie dałam się. Zapytałam wujka Google co to za cudo ten kalendarz. I już wiem , że nie nie najem czekoladek.          W środku są kosmetyki a kosztuje ten kalendarz prawie 60 euro :radosc:

Przynajmniej nie potraktowano Cię jak dziecko.
01 grudnia 2017 11:21 / 3 osobom podoba się ten post
Alaska

Przynajmniej nie potraktowano Cię jak dziecko.:-)

A juz myślalam, ze tyle czekolady w środku aż mi się oczy świeciły 
01 grudnia 2017 11:52 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

A juz myślalam, ze tyle czekolady w środku aż mi się oczy świeciły :mniam:

To jednak jesteś zawiedziona. 
01 grudnia 2017 12:49 / 8 osobom podoba się ten post
Wczoraj było mycie głowy. Włosy ma długie gęste .Ciepła woda , miska i myjką po pasemku myłam ? prałam? Pózniej suszeniee.za długo więc przestałam, to znowu włosy za mokre , policzyłam do 10 ciuuuuuuuuuuu.Dzisiaj sprzatałam, dzielę sobie na dwa dni a ona do mnie ,że Terska codziennie kurze ścierała.Kulturalnie odrzekłam , jeszcze 2 tygodnie i będzie Pani Tereska - wytrzyma Pani zapytałam się z usmiechem / a w duchu pomyslałam ja k...wa chyba nie. 
01 grudnia 2017 14:30 / 1 osobie podoba się ten post
wow
pierwsze słyszę że takie kalendarze adwentowe w "wypasionej" wersji są - korzystaj i opowiadaj
01 grudnia 2017 15:43 / 4 osobom podoba się ten post
Dziś snieg z deszczem,chlapa na zewnątrz,a mnie poniosło 3,5 km zu fuss do centrum handlowego. Nie kupiłam nic,poza liquidem o smaku kubańskiego cygara. Jestem jednak zawiedziona zapachem bo ledwie go czuć.
Teraz czas na lekturę z nogami w górze .

01 grudnia 2017 17:02 / 5 osobom podoba się ten post
MeryKy

Zacytuję siebie sama. Wczoraj przed pójściem spać korciło mnie otworzyć okienko ale nie dałam się. Zapytałam wujka Google co to za cudo ten kalendarz. I już wiem , że nie nie najem czekoladek.          W środku są kosmetyki a kosztuje ten kalendarz prawie 60 euro :radosc:

Ja dostałam z biżuterią